Arkadaslar Yardim Lutfen

Başlatan Break4Love, Kasım 30, 2014, 02:20:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Break4Love

Arkadaslar Ben Bu Ayin 20 Sinde  Vizemi Aldimn Ama Aklima Takilan Sorular Var Lutfen Yardimci OLun

Oncelikle Esim orda Ailesiyle Kalior ve Yaklasik 6 Aydir ev Ariyor Ve Halla Bulamadi Benimde Cebimde 5 Bin dolardan Baska Para Yok

1: Sorum Su ben Nasil Ev Bulacagim  cunku Bana devlet Yardimci Olur ev bulur  dediler ama devletin Hic oyle Bir Dusuncesi Yok Sanirsam cunku ev bulamniyoruz Millet Ev vermiyor Esim devletten geciniyor Diye

2 : esim dedi sen gelirsen ben Hemen bulurum 10 gunde Bu dogrumu gitsem hemen 10 15 gunde bulurmuyuz yoksa benim gelmem icin Yalanmi soyluyor

3: neden bize ev vermiyorlar tamam su an durmum yok devletten geciniyoruz ama yarin ise gircez omur boyu devlettin parasini yemeyecegiz para kazanmaya  gidiyoruz En nihayettinde

4 devletten geciniyorum ev ne kadar ZOR BULUNABİLİR

5. ucuz pansiyon bildiginiz Fiyat araligi nelerdir gece kalcam Gunduzde  Ev ariayacaz

6:10 15 gunde bulunabilirmi yoksa sehir degistirmek lazimmi ?

alanyali

Alıntı yapılan: Break4Love - Kasım 30, 2014, 02:20:30 ÖS
Arkadaslar Ben Bu Ayin 20 Sinde  Vizemi Aldimn Ama Aklima Takilan Sorular Var Lutfen Yardimci OLun

Oncelikle Esim orda Ailesiyle Kalior ve Yaklasik 6 Aydir ev Ariyor Ve Halla Bulamadi Benimde Cebimde 5 Bin dolardan Baska Para Yok

1: Sorum Su ben Nasil Ev Bulacagim  cunku Bana devlet Yardimci Olur ev bulur  dediler ama devletin Hic oyle Bir Dusuncesi Yok Sanirsam cunku ev bulamniyoruz Millet Ev vermiyor Esim devletten geciniyor Diye

2 : esim dedi sen gelirsen ben Hemen bulurum 10 gunde Bu dogrumu gitsem hemen 10 15 gunde bulurmuyuz yoksa benim gelmem icin Yalanmi soyluyor

3: neden bize ev vermiyorlar tamam su an durmum yok devletten geciniyoruz ama yarin ise gircez omur boyu devlettin parasini yemeyecegiz para kazanmaya  gidiyoruz En nihayettinde

4 devletten geciniyorum ev ne kadar ZOR BULUNABİLİR

5. ucuz pansiyon bildiginiz Fiyat araligi nelerdir gece kalcam Gunduzde  Ev ariayacaz

6:10 15 gunde bulunabilirmi yoksa sehir degistirmek lazimmi ?

kardeşim sen kafana takma vizeni, almıssınya ona bak sen esının aılesıyle biraz kalırsınız sana sosyal yardım ev vermek zorunda 60 metrekareyi gecmemek sartıyla ve sen gıttıgınde bunlar daha kolay olacak esinin yanlız gıtmesı var bırde yenı aılr kurmaya calısan esıyle bırlıkde gıtmesı var. ıkıncısı kıranın yanı sıra yan giderleri de odemesı lazım ılgılı kanunun 28. maddesınce . ısıtma cop apartman giderleri w.s.

1963

merhaba öncelikle devletin sana ev bulma gibi bir zorunlulugu yok  bulundugun sehirde belediyenin evleri var onlardan bos olan varsa orayi kiralaya bilirsin ama hic sanmiyorum  bos olacagini bircok sira bekleyen vardir senide siraya yazarlar yani devletin isi ev bulmak degil birde devlet yardim verirken evin tüm giderlerini karsilamiyor sadece kiranin icinde  olanlari karsiliyor elektrik yok mesala bunda  isinmaninda tamami yok ev sahibi kiranin icinde isinma parasi nekadar kestigine bagli diyelim senden yillik kiranin icinde ayda 50euro aliyor senede ne yapar 600 euro sen ne kadar harcadin 1000 euro bunuda devlet ödemez sen ödeyeceksin evet esin dogru söylüyor devletten gecinenlere ev sahipleri ev vermiyor genelde bulmanzda cok zor gerci almanyada iyi maasin olsada ev bulmak zorda sizinki daha zor böyle bulamassaniz tek careniz emrakcidan bulacaksiniz ondarda 1000-1500 euro civari para aliyorlar esinin dedigi gibi sen gidince hemen bulurum dedigi seye ben hic inanmiyorum nasil bulacagini söyledimi sana ne alakasi varki yani

alanyali

Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 12:48:07 ÖÖ
merhaba öncelikle devletin sana ev bulma gibi bir zorunlulugu yok  bulundugun sehirde belediyenin evleri var onlardan bos olan varsa orayi kiralaya bilirsin ama hic sanmiyorum  bos olacagini bircok sira bekleyen vardir senide siraya yazarlar yani devletin isi ev bulmak degil birde devlet yardim verirken evin tüm giderlerini karsilamiyor sadece kiranin icinde  olanlari karsiliyor elektrik yok mesala bunda  isinmaninda tamami yok ev sahibi kiranin icinde isinma parasi nekadar kestigine bagli diyelim senden yillik kiranin icinde ayda 50euro aliyor senede ne yapar 600 euro sen ne kadar harcadin 1000 euro bunuda devlet ödemez sen ödeyeceksin evet esin dogru söylüyor devletten gecinenlere ev sahipleri ev vermiyor genelde bulmanzda cok zor gerci Almanya'da iyi maasin olsada ev bulmak zorda sizinki daha zor böyle bulamassaniz tek careniz emrakcidan bulacaksiniz ondarda 1000-1500 euro civari para aliyorlar esinin dedigi gibi sen gidince hemen bulurum dedigi seye ben hic inanmiyorum nasil bulacagini söyledimi sana ne alakasi varki yani

Benim esim devlet yardimi bile almıyor ve Oğrenci evi tutu 400 eu ro Ben ödüyorum kiramı şu an eşine yollvyorum her ay demekki araştıracaksın ozaman bulunuyor bize evliyiz diye verdiler Ve avukatımız ben varinca bu daireyi sosyal yardım için uygun olduğundan dolayı yardım almak irin de kullanabileceğimizi söyledi sif aile birleşimi Ve sosyal yardım işlerine bakıyor . insanların gitmeden umudunu kırmayın adam bulamayacak olsa eşini neden çağırsın ?

1963

kardesim ben kimsenin umudunu kilmiyorum gercekleri söylüyorum sen biliyormusun burada evkiralama isleri nasil oluyor ev sahibi termin veriyor ayni anda 15-20 kisi cagiriyor    ve hepsinden evraklarini aliyor bakiyor kimin maasi iyiyse kimi daha yakin bulduysa evi ona veriyor benim cevremde gördüklerim bunlar bircok sehirde durum böyle ben bulamaz demedim yardimda alamaz demedim nerden cikariyorsunuz bunlari yaziyi iyi okuyun lütfen bulur ama zordedim nasil kolay bulabileceginide yazdim insanlari bilmeden yönlendirmeyin almanyada ev bulmak zor bulursun ya ev uzaktadir iyi degildir kirasi pahalidir eve göre birde sans isi ev bulmak burda türkiye gibi degil gezerek zaten ev bulamassin internetten emlakcidan bakacaksin kusura bakmayin olmayan birseyi olmus gibi gösteremem dogrusu neyse onu söylerim ben sizde geldiginizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz

Giland

Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 01:44:51 ÖÖ
kardesim ben kimsenin umudunu kilmiyorum gercekleri söylüyorum sen biliyormusun burada evkiralama isleri nasil oluyor ev sahibi termin veriyor ayni anda 15-20 kisi cagiriyor    ve hepsinden evraklarini aliyor bakiyor kimin maasi iyiyse kimi daha yakin bulduysa evi ona veriyor benim cevremde gördüklerim bunlar bircok sehirde durum böyle ben bulamaz demedim yardimda alamaz demedim nerden cikariyorsunuz bunlari yaziyi iyi okuyun lütfen bulur ama zordedim nasil kolay bulabileceginide yazdim insanlari bilmeden yönlendirmeyin Almanya'da ev bulmak zor bulursun ya ev uzaktadir iyi degildir kirasi pahalidir eve göre birde sans isi ev bulmak burda Türkiye gibi degil gezerek zaten ev bulamassin internetten emlakcidan bakacaksin kusura bakmayin olmayan birseyi olmus gibi gösteremem dogrusu neyse onu söylerim ben sizde geldiginizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz

Her kelimesi kesinlikle doğru. Özellikle 1963 ve benim yaşadığım şehir için.

Break4Love

Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 01:44:51 ÖÖ
kardesim ben kimsenin umudunu kilmiyorum gercekleri söylüyorum sen biliyormusun burada evkiralama isleri nasil oluyor ev sahibi termin veriyor ayni anda 15-20 kisi cagiriyor    ve hepsinden evraklarini aliyor bakiyor kimin maasi iyiyse kimi daha yakin bulduysa evi ona veriyor benim cevremde gördüklerim bunlar bircok sehirde durum böyle ben bulamaz demedim yardimda alamaz demedim nerden cikariyorsunuz bunlari yaziyi iyi okuyun lütfen bulur ama zordedim nasil kolay bulabileceginide yazdim insanlari bilmeden yönlendirmeyin Almanya'da ev bulmak zor bulursun ya ev uzaktadir iyi degildir kirasi pahalidir eve göre birde sans isi ev bulmak burda Türkiye gibi degil gezerek zaten ev bulamassin internetten emlakcidan bakacaksin kusura bakmayin olmayan birseyi olmus gibi gösteremem dogrusu neyse onu söylerim ben sizde geldiginizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz

Hocam  Esim diyor Sen olunca verirler Belki Seni gorduklerinde  Bana Tek gittgimde Vermiyorlar

Boyle bir durum  varsa ben neden Almanyaya gidiymki Anlamadim

1. bana ev bulunur dedi Ailesi Olmassa frankurta alman dedesi var ben Yardfimci olurum Burda ev cabuk bulunur dedi  Buda safsata bence

ben 1000 euro alcam  neye vercem evemi kirayami dogalgazami bu nasil birsey VAllaha Gidicem bi 10 gun kalcam olmadi colugu cocugu alir geri donerim Almanyaymis SACMA SAPAN SEY  Bu nasil bisey ev 7 aydir buyamiyoruz   Ben bir eve ayda 600 euro verdigimde Evdeki haliyimi yiyecegim BİDE 2 COCUK GELİYOR bu ne sacmalik VAllaha Su makaleyi Okuyunca deli olmaya basladim e bizim 1 cocugumuz var  esim 2 ciye  hamile ve ben gidip belediye evlerini bekleyecegim Ha Burda 2 evimiz var Allaha SUkur Durumumda İyi İllahim esimi oraya birakip gelicem Bu kadarda olmaz arkadas Gel alamanyaya daha iyi dedi Sunlarin Sisteme Bak ya  İsim gucuk Yok ben orda pansiyonda kalcam bana 10 gunde  ev buluruz dedi

Yani Ben esimi Hamile Hamile dolsatiricam adam 15 kisiyi cagiracak secmece Karpuz gibi  Begendigine vercek haa Vay be zatne muslumansan Basta Kaybediyorsun Bide o Var

Baska Alternatifi yokmu Emlakciya 3 00 400 aatsak bulsa  butun parayi bizmi vercez? Biraz dfaha acik olabilirmi Yani Baska Alternatif yokmu

Break4Love

Yani Ben Cok zengin Bir adam Degilim  Kaldiki Ben orda aİLE BİRLESİMİYLE GİDİYORUM GİTMEDEN once Ailesi birlik olup yok  bisey olmaz almanlar kimseyi ac birakmaz sana yardimci olurlar

ben ordada İs buldum  Simdi ev buamiyorum 1000 1500 euro oraya verdik diyelim hadi ev esyalari cart curt Yav deli olcam Valllaha İcinden Cikamiyorum Zaten esimin Aileside Sonradan Gorme  Tam Bir saplanti icindeyim onlara olum olsa gitmem Hadi 1 ay pansiyoında kaldik 20X600 euro Yav hadi yemen icme 200  Olmuyor arkadas VAllah'a OLmuyor Galiba Gitmeyecegim  Yardimci Olun Lutfen Bi cikar Yolu Olmali Bir Sistemde Bosluk Olmali

pygmailon

Alıntı yapılan: alanyali - Kasım 30, 2014, 03:10:26 ÖS

kardeşim sen kafana takma vizeni, almıssınya ona bak sen esının aılesıyle biraz kalırsınız sana sosyal yardım ev vermek zorunda 60 metrekareyi gecmemek sartıyla ve sen gıttıgınde bunlar daha kolay olacak esinin yanlız gıtmesı var bırde yenı aılr kurmaya calısan esıyle bırlıkde gıtmesı var. ıkıncısı kıranın yanı sıra yan giderleri de odemesı lazım ılgılı kanunun 28. maddesınce . ısıtma cop apartman giderleri w.s.

Hahaha bana vize versinler karima kavusayimda sokakta yatmaya raziyim gercekten :) :) :)

Break4Love

Alıntı yapılan: pygmailon - Aralık 01, 2014, 04:52:36 ÖS
Hahaha bana vize versinler karima kavusayimda sokakta yatmaya raziyim gercekten :) :) :)

Hocam eywAllahta Bende Biraz Soyle bir Huy vardir Asla kimseye agiz eymem Gitip Param varken Sistemi olusturayim sonucta hel calismadigin ve her ev bulmadigin gun icerdesin ne gerek var

pygmailon

Alıntı yapılan: Break4Love - Aralık 01, 2014, 05:00:56 ÖS
Hocam eywAllahta Bende Biraz Soyle bir Huy vardir Asla kimseye agiz eymem Gitip Param varken Sistemi olusturayim sonucta hel calismadigin ve her ev bulmadigin gun icerdesin ne gerek var
Yani durum bizim gibi olunca iste kavusmak yetiyor,gerisi yalan oluyor. Ha ben dusunmuyormuyum bunlari,dusunuyorum tabi ama Allah yardim eder calistiktan sonra. Allah dusurmesin ama bu Almanlardan 1 euro bile yardim aldirmasin Allah, ben 8 yasindan beri calisiyorum,saglik versin Allah sonuna kadar calisirim. Daha ev dosenecek,esya felan, dugunu Almanya da yapariz diye bekliyoruz,onunda masrafi var, he sorarsan para var mi, yok :)

Giland

Valla kardeşim ev bulmak çok zor, Bulsan pahalı,uygun bulursan ya virane dökük yada çok uzak merkeze abuk sabuk bir yerde.
Benim eşimde 4 5 ay ev aramıştı, Allah yüzümüze güldüde güzel bir ev bulabildik ama 2 odaya 600 euro veriyoruz.
Yani buda var. Ortalama ev kiraları zaten 350 den falan başlıyor oda soğuk. Sıcak baktın mı kafadan en az 450 civarı. idare eder bir yerde oturucam dersen en az 500 vericeksin zaten.
Yeme içmeyi o kadar dert etme. Gıda bana göre TR den ucuz burda.
Allah sabır versin ama ilk önce hazır vizen çıkmış gel bir dolaş bir bak. Kısmer belki 2. bebeğinizin şansına açılır bütün kapılar.

Break4Love

Alıntı yapılan: Giland - Aralık 01, 2014, 08:11:44 ÖS
Valla kardeşim ev bulmak çok zor, Bulsan pahalı,uygun bulursan ya virane dökük yada çok uzak merkeze abuk sabuk bir yerde.
Benim eşimde 4 5 ay ev aramıştı, Allah yüzümüze güldüde güzel bir ev bulabildik ama 2 odaya 600 euro veriyoruz.
Yani buda var. Ortalama ev kiraları zaten 350 den falan başlıyor oda soğuk. Sıcak baktın mı kafadan en az 450 civarı. idare eder bir yerde oturucam dersen en az 500 vericeksin zaten.
Yeme içmeyi o kadar dert etme. Gıda bana göre TR den ucuz burda.
Allah sabır versin ama ilk önce hazır vizen çıkmış gel bir dolaş bir bak. Kısmer belki 2. bebeğinizin şansına açılır bütün kapılar.

EywAllah Kardesim Allah Razi OLsun