kasimda vize randevusu olup bekleyen kac kisiyiz

Başlatan beklemekte, Aralık 29, 2014, 11:19:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snp57

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 11, 2015, 06:33:26 ÖS
Bende öyle şu ankette okumadığım vizem geldi yazısı kalmamıstir heralde hep onaydan sonra vize gelme tarihlerini inceliyorum yarından çok umutluyum İzmir konsolosluğu pasaportumu yollasın artık diye dua ediyorum mesai bitiminde kargoya veriyorlarmıs sanirim saat kacta bitiyor mesaileri Allah Bilir !!

Forumda okumadığım yazı benimde kalmadı valla offoff:)
Onay geldikten sonra bir hafta içinde vizeyi basıyorlarmış diye okuduguumu hatırlıyorum biyerde
Yarın ınsAllah bir haber alırsın

öz_90

snp57

öz_90

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 11, 2015, 08:59:43 ÖS
Belki benimde senden bir hafta sonra gelirr :'( :'(

İnsAllah hepimizin bu hafta arka arkaya gelsin vizelerimiz 🙏

snp57

eymen35

arkadaşlar ben 2 hafta önce geldim almanyadan bende izmirden başvurdum 1 hafta sonra onaylandı ama benim eşim alman vatandaşı olduğu içindir herhalde

Busrasalih

Alıntı yapılan: 28 kasım - Ocak 11, 2015, 04:19:48 ÖÖ
kagıtta ortalama 8-10 haftada sonuclanır  ve bu süre içinde aramanız işlemlerinizin gecikmesine sebep olabilir yazıyor verdikleri kagıtta. tabi isim verecegimiz için sorarken ters teper diye korktum acıkcası
Busrasalih bu arada tüm baslıgı okudum inşAllah tez zamanda sen ve tüm bekleyenler hepimiz eşlerimize kavuşuruz. Lütfen dualarımıza birbirimizi de katalım. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Alman vatandaslıgına gecmek ne kadar sürermiş öğrenebildinmi peki

Öğrendik ama 1 veya 1 buçuk sene sürebilrmiş oda takıldık kaldık ne yapıcağmızı şaşırdık :( doğru düzgün avukat bulamadık :(

öz_90

Alıntı yapılan: eymen35 - Ocak 11, 2015, 09:24:18 ÖS
arkadaşlar ben 2 hafta önce geldim Almanya'dan bende izmirden başvurdum 1 hafta sonra onaylandı ama benim eşim alman vatandaşı olduğu içindir herhalde

2 hafta önce Almanya'ya gittin mi ? geldin mi ? Eşin Alman vatandasi olmasinin artısı olduğu aşikar zaten bunu her sekilde belli ediyor Almanlar sağolsun ama 1 haftada vizenin cikmasi enteresan kagitlarin ne ara gitti de cevap geldi şans işi galiba bu isler yaa ben 48 gündür bekliyorum izmir e onay maili geleli 4 gün oldu hala tık yok   offoff:) offoff:)

Busrasalih

Arkadaşlar berlinde bana önerebiliceğiniz bi avukat varmıdır ?

beklemekte

Oz_90 senin insAllah yarindan sonra heran gelebilir sonuna geldin artik halayy:)

beklemekte

Bence kasim ve araliklar bu günlerde ard arda gelicekler die düşünüyorum insAllah

snp57

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 11, 2015, 10:12:39 ÖS
2 hafta önce Almanya'ya gittin mi ? geldin mi ? Eşin Alman vatandasi olmasinin artısı olduğu aşikar zaten bunu her sekilde belli ediyor Almanlar sağolsun ama 1 haftada vizenin cikmasi enteresan kagitlarin ne ara gitti de cevap geldi şans işi galiba bu isler yaa ben 48 gündür bekliyorum izmir e onay maili geleli 4 gün oldu hala tık yok   offoff:) offoff:)

Onay mailinin geldiğini nasıl öğrendin
Konsoloslugu arayarak mı ?

öz_90

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 11, 2015, 10:55:06 ÖS
Oz_90 senin insAllah yarindan sonra heran gelebilir sonuna geldin artik halayy:)

İnsAllah beklemekte kendi kendime hayal kuruyorum yarın mesai bitiminde kargoya verseler salı gelir heralde ☺bu konsoloslukların mesaisi kacta bitiyor ? Sende bakarsın bu hafta haber alırsın 2,hafta demis avukat ama bakarsin hafta bitmeden gelir Allah büyüktür gün doğmadan neler doğar

öz_90

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 11, 2015, 10:57:41 ÖS
Onay mailinin geldiğini nasıl öğrendin
Konsoloslugu arayarak mı ?

Evet snp57 zar zor da olsa düsürdüm ve sordum hep klasik olan lafları evet onay mailiniz görünüyor islemler devam etmektedir dedi kadın bu kadar bir daha da aramadım cunku bir daha 58 kere arayip 59.uncu da düsürünce hep mesgul olmasına tahammülüm yok  offoff:)

snp57

Bak sitesinde bu yazıyor
Vize bölümünün çalışma saatleri

Pazartesi'den - Perşembe'ye : 7.00 - 11.45 ve 12.30 - 15.30 arası
Cuma günü : 7.00 - 12.30 arası

snp57

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 11, 2015, 11:02:09 ÖS
Evet snp57 zar zor da olsa düsürdüm ve sordum hep klasik olan lafları evet onay mailiniz görünüyor islemler devam etmektedir dedi kadın bu kadar bir daha da aramadım cunku bir daha 58 kere arayip 59.uncu da düsürünce hep mesgul olmasına tahammülüm yok  offoff:)

Yarın 9 a alarmımı kurdum kop:)
11e kadar vaktim var
Düsürürüm inşAllah sans dileyin bana :haha:

öz_90

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 11, 2015, 11:02:24 ÖS
Bak sitesinde bu yazıyor
Vize bölümünün çalışma saatleri

Pazartesi'den - Perşembe'ye : 7.00 - 11.45 ve 12.30 - 15.30 arası
Cuma günü : 7.00 - 12.30 arası

Bu İstanbul sanırım  ben İzmir den basvurdum
Vize Bölümü Telefonla görüşme saatleri +90 (0) 232 488 88 73:
Pazartesi, Salı,  Çarşamba, Perşembe saat 15:00 ile 16.45 arası ben burdan anca ulaşabilirim 1 buçuk saatte düsürebilmek minik bir şans ama sen yarin mutlaka ara bilgi al sormak istedgini sor vizeni falan etkilemez baskı yap ama ayarinda tabi SNP57  :laugh: :laugh: