Almanca Soyağacı Metni için Yardım İstiyorum.

Başlatan negatifcocuk, Ocak 11, 2015, 03:24:49 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

negatifcocuk

Almanca performans ödevi için soy ağaçı yaptım ve bir metne ihtiyacım var şunu Almanca ya çevirebilir misiniz?
Lütfen yardım edin :(

----------Çevirilicek Metin[/b]-----------

Benim adım Mert. Babaannem Fadime  ve Dedem Temel'in 4 çocukları var isimleri cemal,kemal,ahmet,zehra.
amcam cemalin eşi makbule. bir kız bir erkek 2 çocuğu var. isimleri mehmet ve ayşe. amcam kemalin eşi fatma. iki kız çocuğu var. isimleri melis ve buse. babam ahmet annem melek . bir kız kardeşim var. ismi elif. halamın adı zehra. eşinin adı halil. 2 kız çocuğu var. onların isimleri cansu ve simay. Ailemi seviyorum.

----------Çevirilicek Metin[/b]-----------

sezginkaya1

Mein Name ist Mert.Meine Großeltern väterlicherseits Fadime und Temel haben vier Kinder mit den Namen Cemal, Kemal, Ahmet und Zehra. Makbule ist die Frau von meinem Onkel Cemal, sie haben einen Sohn und eine Tochter mit den Namen Mehmet und Ayşe. Mein Onkel Kemal und seine Frau Fatma haben zwei Töchter mit den Namen Melis und Buse. Mein Vater Ahmet und meine Mutter haben ausser mir noch eine Tochter, meine Schwester heißt Elif. Meine Tante, die Schwester meines Vaters, ist mit Halil verheiratet, auch sie haben zwei Töchter mit den Namen Cansu und Simay. Ich liebe meine Familie.

Özüne dokunmadan, bir-iki değişiklik yapmam gerekti, böyle anlatım daha uygun olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

https://www.enterle.com/arama-yonlendirme-nedir-turkcell-vodafone-turk-telekom-arama-yonlendirme-nasil-yapilir-samsung-cagri-yonlendirme/