ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beklemekte

Yalniz deyilsiniz merak etmeyin 07 kasim istanbul hala bekliyoruz bakalim angry:)

YASABIR

Alıntı yapılan: kerim55 - Ocak 13, 2015, 04:40:53 ÖS
biliyorum güzel bi kardeşim tanıdıgım biri vizesi 18 günde çıkınca kendime çıkmış gibi sevinmiştim.
Seninkinden farkli neyi vardida bukdr cbk cikti

kara2929

Slm arkadaslar 12.01.2015 pazartesi gunu alman vatandasi cocuk uzerinden ankaradan basvuru yaptim iyigecti bakalim ne kadar beklicezz insAllah herkesinki kisa zamanda sonuclanir

YASABIR

Alıntı yapılan: kara2929 - Ocak 13, 2015, 08:32:57 ÖS
Slm arkadaslar 12.01.2015 pazartesi gunu alman vatandasi cocuk uzerinden ankaradan basvuru yaptim iyigecti bakalim ne kadar beklicezz insAllah herkesinki kisa zamanda sonuclanir
Allah işimizi gücümüzü rast getirsin inşAllah hayırlı teskereler cumleten..

beklemekte

hiragks

5.12.2014 te başvurdum 08.01.2015 te eşim yabancılar polisiyle görüştü bugün ankara konsolosluğunu aradım onayınız dün gelmiş 10 gün içinde pasaportunuz elinizde olur dedi.  yuppi:)
Beklemek çok sancılı bekleyen bütün herkese sabır diliyorum.

beklemekte

Hiragks hadi insAllah gözün aydin insAllah darisi biz bekleyenlere simdiden tebrik ederim alkis:) dance:) halayy:)

hiragks

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 13, 2015, 10:07:22 ÖS
Hiragks hadi insAllah gözün aydin insAllah darisi biz bekleyenlere simdiden tebrik ederim alkis:) dance:) halayy:)

Teşekkürler inşAllah herkes eşine biran önce kavuşur.

YASABIR

Alıntı yapılan: hiragks - Ocak 13, 2015, 10:02:20 ÖS
5.12.2014 te başvurdum 08.01.2015 te eşim yabancılar polisiyle görüştü bugün ankara konsolosluğunu aradım onayınız dün gelmiş 10 gün içinde pasaportunuz elinizde olur dedi.  yuppi:)
Beklemek çok sancılı bekleyen bütün herkese sabır diliyorum.
Hayirli uğurlu olsun Allah utandirmasin.bir iki sorum olacak..hangi sehre gidiyorsun.eşin turk vatandasimi birde geliri ve ev durumu nasil :)

hiragks

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 13, 2015, 10:17:02 ÖS
Hayirli uğurlu olsun Allah utandirmasin.bir iki sorum olacak..hangi sehre gidiyorsun.eşin turk vatandasimi birde geliri ve ev durumu nasil :)

Tutlingene gidiyorum stutgart yakınlarında eşim türk vatandaşı gelir durumu iyi bunun biraz etkisi oldu sanırım çünkü ordaki polis sadece eşimin geliriyle ilgilendi başka bişey sormadı. Eşim babasının evinde kiracı görünüyor

YASABIR

Alıntı yapılan: hiragks - Ocak 13, 2015, 10:20:36 ÖS
Tutlingene gidiyorum stutgart yakınlarında eşim türk vatandaşı gelir durumu iyi bunun biraz etkisi oldu sanırım çünkü ordaki polis sadece eşimin geliriyle ilgilendi başka bişey sormadı. Eşim babasının evinde kiracı görünüyor
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan..darısı basimiza

Kerim55

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 13, 2015, 06:03:59 ÖS
Seninkinden farkli neyi vardida bukdr cbk cikti
Benden farkli birseyi yok hatta esinin ailesinin yaninda kalicaklar evleride esinin iside yok.Vizesinin cikmasina cik sevinmistim  fakat benim durumum ona bakaraktan daha iyu.Problemimiz yok esimin maasi iyi alman vatandasi ev var suresiz isi var ama gel gorki bizim vize sureci isyanettiriyor insani bu iki durumu dusununce

titanm4a1

Eşimin cuma randevusu vardı bugün aramış durumu öğrenmek için.  Müdür bakmamış daha, cuma birdaha arayabilirsiniz demişler.  Beklemek sıkıntı değil de insan hafiften paranoyak olmaya başlıyor zaman geçtikçe.  Iki kere rüyamda red geldiğini gördüm başvurudan beri.

sem33

Alıntı yapılan: titanm4a1 - Ocak 14, 2015, 06:59:10 ÖÖ
Eşimin cuma randevusu vardı bugün aramış durumu öğrenmek için.  Müdür bakmamış daha, cuma birdaha arayabilirsiniz demişler.  Beklemek sıkıntı değil de insan hafiften paranoyak olmaya başlıyor zaman geçtikçe.  Iki kere rüyamda red geldiğini gördüm başvurudan beri.
aynı durum bendede var 3 kere red geldi rüyamda

beklemekte

Aman Allahim biz deliriyoz galiba artik kabuslar gormeye basladik bende vize gelmis 3 aylik giris tarihi ve bitis tarihi yaziyor ama birturlu resimli sayfayi bulamiyorum diyor red olsa tarih nie bassinlar hiihi:)

YASABIR

hiragks

Bende bir gelişme var   ;D
Pasaportum kargoya verilmiş çok şükür  halayy:)