ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

öz_90

Alıntı yapılan: hiragks - Ocak 14, 2015, 11:23:41 ÖS
Bende bir gelişme var   ;D
Pasaportum kargoya verilmiş çok şükür  halayy:)

Gözünüz aydın  yuppi:) nerden başvurmustunuz siz sürecleri anlatabilirmisiniz acaba ?

FundaK

Bende heyecanla bekleyenlerdenim. 12 ocakta gorusmeye gittim. Hic soru sorulmadi. Esimin oradaki
Gelirini gosteren belgeleri hazirlamam gerektigini muhtemelen konsolosluk bunun icin arayacaktir onlar aramadan siz getirin dedi. Para da alinmadi. Esimin belgeleri bana yollamasini bekliyorum simdi. Zaman kaybettik diye de telasa girdim. Hic bana su kadar hafta surer gibi birsey de demedi. Giseden bilet alir gibiydim. Gerekli belge ya da parmak izi gibi seyleri soylemesi disinda muhabbet etmedik.

hiragks

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 14, 2015, 11:42:38 ÖS
Gözünüz aydın  yuppi:) nerden başvurmustunuz siz sürecleri anlatabilirmisiniz acaba ?

Teşekkürler 5 aralıkta ankaradan başvurdum evraklar 28 aralıkta yabancılar polisine gitti ama görüşmeye 8 ocakta çağırdılar noel davası yüzünden işte çarşamba konsolosluğu aradım dün gelmiş onayınız dedi dünde ups kargodan mesaj geldi toplam 42 gün sürdü noel olmasa 1 ayda sonuçlanmış olurdu

öz_90

Alıntı yapılan: hiragks - Ocak 15, 2015, 11:38:45 ÖÖ
Teşekkürler 5 aralıkta ankaradan başvurdum evraklar 28 aralıkta yabancılar polisine gitti ama görüşmeye 8 ocakta çağırdılar noel davası yüzünden işte çarşamba konsolosluğu aradım dün gelmiş onayınız dedi dünde ups kargodan mesaj geldi toplam 42 gün sürdü noel olmasa 1 ayda sonuçlanmış olurdu

Ne güzell cok sevindim sizin adınızaa ben 52.günü devirdim onay maili geleli 8 gün oldu hala tık yokk anlamıyorum ya kafam durdu artıkk offoff offoff:):)

munih

vizesi cikan arkadaslari tebrik ederim.darisi bizim basimiza ins. 9 ocak izmir

beklemekte

munih

aynen munih halsenberg gidiyorum.benim daha bir hafta oldu basvurali tabi :)

turkiyem25

Bende 20 gunde almistim  9 ay oldu geleli asil sitres hayat zorlugu burda baslicak suan yasadiklariniz tuz biber

munih

almanyada ikamet edilecek evin metrekaresine dahir bilgisi olan varmi ? biz esimin ailesiyle birlikte yasiycaz ev kira ve babasinin ustune kira sozlesmesi, iki kardesi var ve kardesleriyle birlikte kirayi oduyorlar, ev 78 metre kare esimin maas4.150 brut 2500 net sizce bir srun olurmu bilgisi olan arkadaslar lutfen yardimci olursaniz sevinirim

akmann

Alıntı yapılan: munih - Ocak 15, 2015, 05:22:45 ÖS
Almanya'da ikamet edilecek evin metrekaresine dahir bilgisi olan varmi ? biz esimin ailesiyle birlikte yasiycaz ev kira ve babasinin ustune kira sozlesmesi, iki kardesi var ve kardesleriyle birlikte kirayi oduyorlar, ev 78 metre kare esimin maas4.150 brut 2500 net sizce bir srun olurmu bilgisi olan arkadaslar lutfen yardimci olursaniz sevinirim
eşiniz alman vatandaşımı

munih

hayir turk vatandasi suresiz oturum ve is sozlesmesi var

fuk_18

kis basi 12 yada 15 metre kare ev hesaplaniyor ona göre hesaplarsin esinin de maasi cok iyi meslegi nedir esinin?

Alıntı yapılan: munih - Ocak 15, 2015, 06:33:15 ÖS
hayir turk vatandasi suresiz oturum ve is sozlesmesi var

beklemekte

Munih evin metre karesini ve aikesiyle oturacagini fuk_18 e sor bence o daha iyi bilir turk vatandasi diorsun birsey diyemiycez o konuda

munih

ic mimar esim. toplam bnmle birlikte 6 kisi olucaz evde ve 78 metre kare umarim bir sorun cikmaz yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

munih

arkadaslar gecen 9 subatta izmirden munih icin basvurdum esim bugun munih yabancilar polisini aradi email olrak dahi ulasmamis evraklarim sonrada koln merkezi aradi, evraklarimin mail olarak geldgini onumuzde hafta sonuna kadar munihe ulasacagini soylemis (orjinal olarak ) umarim dedikleri gibi ulasir.sizlerde herhangi bir gelisme varmi ?

YASABIR

munih