ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snp57

Alıntı yapılan: munih - Şubat 05, 2015, 01:57:41 ÖS
nekadar sacmalik bu boyle,hersey tamamsa neyi bekletiyorlar,alman vatandaslarina vikariolar hemen.benkide turk vatandasi butun hersey tamam bizide bekletickler sanirim.turk vatandasi oldugu icin
Esim pazartesi günü yabancılar subesiyle görüstü
Evraklarınızda hicbir eksiklik yok hersey tamam
isleme yapmamıslar birtek
İşleme mi gececekler anlamadım gitti işleme ne oluyorsa offoff:)
Bir yada iki hafta daha sürer demişler bu hafta bitti haftaya bi sonuc gelecek mı bakalım :zopa: :zopa:

munih

Alıntı yapılan: snp57 - Şubat 05, 2015, 02:00:09 ÖS
Esim pazartesi günü yabancılar subesiyle görüstü
Evraklarınızda hicbir eksiklik yok hersey tamam
isleme yapmamıslar birtek
İşleme mi gececekler anlamadım gitti işleme ne oluyorsa offoff:)
Bir yada iki hafta daha sürer demişler bu hafta bitti haftaya bi sonuc gelecek mı bakalım :zopa: :zopa:
siteyi dolasiyorum,esi turk vatandasi olupta 1 ayda yada 1.5 ayda gelen vizeye denk helmedim.sen gordunmu hic? benimde esim sali gunu gorustu bana sorduklari sorunun aynisini sormyslar,hcbir sorun yok email gondermeden once sefimizde grucek imzalaynca email hemen gdior zaten demis.sef kac gunfe goruyor acaba.

snp57

Alıntı yapılan: munih - Şubat 05, 2015, 02:12:53 ÖS
siteyi dolasiyorum,esi turk vatandasi olupta 1 ayda yada 1.5 ayda gelen vizeye denk helmedim.sen gordunmu hic? benimde esim sali gunu gorustu bana sorduklari sorunun aynisini sormyslar,hcbir sorun yok email gondermeden once sefimizde grucek imzalaynca email hemen gdior zaten demis.sef kac gunfe goruyor acaba.

Turk vatandasları bekletiliyor oncelık almanlarda
Dedigin gibi bende esi turk olup vizesini hemen alana hic rastlamadım
Herkesi bekletmekten deli ediyorlar
şef mi kim görecekse gorsun artık 2 bucuk ayı doldurdum
Red yada onay ne gelırse razıyım beklemekten sıkıldım offoff:)

CanDeniz

benim eşim alman vatandası bende 2 ay oldu beklıorum hıc bırsey anlamadım yarın gondercem yabancılar subesıne beklemekten tirip bagladık :S:S stutgartt Allahdan bukadar yogun sehır deıl olsa heralde 4 yılda gıderız

findikzade

Eşim bugün görüşmeye gitmiş. Sorular sormuş görevli memur bayan, eşim hepsini cevaplamış.  Oradaki memur eşime inandığını söylemiş. Evraklarımızla ilgili de bir problem olmadığını bildirmiş. Memur kendisinin onay verdiğini belirtmiş eşime. Bundan sonraki süreci bilemiyorum. Nasıl yürüdüğü hakkında bilgisi olan birisi olupta paylaşabilir ise seviniriz.

munih

Alıntı yapılan: findikzade - Şubat 05, 2015, 07:30:57 ÖS
Eşim bugün görüşmeye gitmiş. Sorular sormuş görevli memur bayan, eşim hepsini cevaplamış.  Oradaki memur eşime inandığını söylemiş. Evraklarımızla ilgili de bir problem olmadığını bildirmiş. Memur kendisinin onay verdiğini belirtmiş eşime. Bundan sonraki süreci bilemiyorum. Nasıl yürüdüğü hakkında bilgisi olan birisi olupta paylaşabilir ise seviniriz.
esiniz alman vatandasimi ? ve nereye gidiyorsun almanyada ? alman vatandasi olursa daha kisa suruyor ama turk vatabdaslarinda onay verme sureleri uzuyor genelde...

CanDeniz

ben 17 aralıkda bsvurdum stutgarta gıdecem eşimde alman vatandası ama ses seda yoq daha :S

munih

bugun vize haberi gordum sitede.ins kesilmeden boyle devam eder bizimkilerde en kisa surede gelir

findikzade

Alıntı yapılan: munih - Şubat 05, 2015, 08:33:28 ÖS
esiniz alman vatandasimi ? ve nereye gidiyorsun Almanya'da ? alman vatandasi olursa daha kisa suruyor ama turk vatabdaslarinda onay verme sureleri uzuyor genelde...

Eşim uzun yıllardır Almanya'da yaşayan bir Türk vatandaşı. Rheinland-Pfalz eyaletinde, Frankfurt iline yakın oturuyor.
Kendisi görüştüğünde ben buradan onay veriyorum çünkü size inandım demiş. Umarım her şey yolunda gider.
İçimizi ferah tutmak en önemlisi sanırım şu anda.

munih

YASABIR

YASABIR

munih

Alıntı yapılan: YASABIR - Şubat 08, 2015, 08:36:03 ÖS
munih senin son durum ne hacı
vala arkadasim gecen sali gorustu esim evraklari teslim etti sorun yok demis memur.sefim gorup imzayi atsin emailgondericez demis.bekliyoruz esim.turk vatandasj.senin durum ne ?

YASABIR

Alıntı yapılan: munih - Şubat 09, 2015, 01:17:15 ÖS
vala arkadasim gecen sali gorustu esim evraklari teslim etti sorun yok demis memur.sefim gorup imzayi atsin emailgondericez demis.bekliyoruz esim.turk vatandasj.senin durum ne ?
aynı bizde cuma görüştük yabancılar şubesi ile perşembe günü gelin demişler evrakları teslim ettik şef inceliyecekmiş.bnimde eş tc vatandaşı

munih

bu sef olayida yenimi cikti ne ikimizede oyle demisler

YASABIR

Alıntı yapılan: munih - Şubat 09, 2015, 07:21:04 ÖS
bu sef olayida yenimi cikti ne ikimizede oyle demisler
polisler evrakları tamamlıyıp şefe verıyorlar herhalde..

Eselma

Eşleri Türk vatandaşı olanlar için yeni bir başlık açıp gelişmeleri ordan takip etsek nasıl olur? Böyle karışıyor vize kime ne kadar sürede çıktığı. Bizde kendimize göre daha rahat tahminde bulunuruz