biz kaç kisi kaldik; oz_90, snp57 ve ben disinda.

Başlatan beklemekte, Ocak 15, 2015, 12:08:13 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beklemekte

Munih valla bilmiom benim o yazdiklarimi aldilar bunlara belli olmuyo duzenleyen bayan hepsini koydu kabindekide sadece nufus kayit örneklerinin aslini geri verdi

öz_90

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 15, 2015, 08:39:37 ÖS
Öz_90 hayirli ugurlu olsunnmm sonunda gozun aydinnnnn
Bizler icinde dua et olurmuu
cok sevindim inankiii alkis:) halayy:) halayy:) alkis:)

Tesekkür ederim arkadasmm kargo gelmeden sevinemiyorum ben dahaama dualarim sizinlee

snp57

beklemekte

fox57

Cokk seviniyoruzz vize alan arkadaslari görünce bende 9 aralikta basvurdum 18 aralikta eksik evrak teslim ettim mail gelmis bile almanyaya kagitlarin gelmesini bekliyorummm simdi herkeze Allahdan sabir dilerimm

Kerim55

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 15, 2015, 06:05:27 ÖS
Cok cok tesekkür ederim abicim darısı hepinize insAllah en kisa zamanda hepimiz guzel haberler alalim halay pasaport gelince bekliyorum abicimm  halayy:)
Hele bi gelsin pasaport halayin kralini cekeriz.ins problemsiz cikmistir vizen.Tum burda umutla bekleyen arkadaslarimiza sevinc oluyorsun hayirlisiyla.Darisi hepimizin basina arkadaslar.Sabretmek lazim ne kadar cileden cikartsalarda koz onlarin elinde simdilik.
Bu arada arkadas randevuyu temmuz almis inanamiyorum idata iyice sapitmis randevu icin bu kadar uzun sure bekletilmez insanlar ya hepimize yazik.
Bende eskimek istemiyorum fakat sarap yillandikca guzellesir unutmayalim funny:)

beklemekte

Kerim55 haaaahaaaa haklisin biz eskidik artik en eskide benim 7 kasim

3xTRa

Alıntı yapılan: fox57 - Ocak 15, 2015, 09:44:10 ÖS
Cokk seviniyoruzz vize alan arkadaslari görünce bende 9 aralikta basvurdum 18 aralikta eksik evrak teslim ettim mail gelmis bile almanyaya kagitlarin gelmesini bekliyorummm simdi herkeze Allahdan sabir dilerimm
kardeşim eksik evrak neydi ? ben önceden ek istiyecekleri evraklarıda hazırlasam hazırda dursa yanımda iyi olmazmı ? ve yeni randevu almadanmı gittin 18 aralıkta ? yani nasıl oluyo onlarmı gün veriyo ?

fox57

Benim sinav sonucu daha gelmemisdi sonucu alir almaz götürüp verdim randevuya gerek yok arkadasim

3xTRa

Alıntı yapılan: fox57 - Ocak 16, 2015, 12:13:53 ÖÖ
Benim sinav sonucu daha gelmemisdi sonucu alir almaz götürüp verdim randevuya gerek yok arkadasim
teşekkürler..

pygmailon

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 15, 2015, 11:13:54 ÖS
Kerim55 haaaahaaaa haklisin biz eskidik artik en eskide benim 7 kasim
Ben 22 eylülde basvurdum ve halen bekliyorum :) Esim Türk olunca işte bu kadar sürüyor, maaş kagıdı nı eksik buldu memur, 1200 euro ydu, ocak ayından itibaren 1300 euro sözleşmesi olunca direk red vermemiş, ocak ayı maaş kagıdı getir demiş ve 9 şubata randevu vermiş, bu arada eşimin de alman olmasına az kaldı, belki 9 şubattan önce olabilir, olmazsada eşim alman oldugunda yeni basşvuru yapıcaz, kafayı yemek üzereyiz demicen cunku yedik bile...

snp57

Alıntı yapılan: pygmailon - Ocak 16, 2015, 11:11:06 ÖS
Ben 22 eylülde basvurdum ve halen bekliyorum :) Esim Türk olunca işte bu kadar sürüyor, maaş kagıdı nı eksik buldu memur, 1200 euro ydu, ocak ayından itibaren 1300 euro sözleşmesi olunca direk red vermemiş, ocak ayı maaş kagıdı getir demiş ve 9 şubata randevu vermiş, bu arada eşimin de alman olmasına az kaldı, belki 9 şubattan önce olabilir, olmazsada eşim alman oldugunda yeni basşvuru yapıcaz, kafayı yemek üzereyiz demicen cunku yedik bile...

22 eylül mü offoff:) offoff:) offoff:)

pygmailon

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 16, 2015, 11:13:25 ÖS
22 eylül mü offoff:) offoff:) offoff:)
Biz artık başımızı duvarlara vurma aşamasını coktan geçtik, artık Nirvana ya ulaştık :)

beklemekte

Anam 22 eylul mü ben bakir köylük olurdum kesin Allah sana sabir versin arkadaşim snp57 sus sus bizde bişey yok daha  tickoff:)

snp57

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 16, 2015, 11:34:10 ÖS
Anam 22 eylul mü ben bakir köylük olurdum kesin Allah sana sabir versin arkadaşim snp57 sus sus bizde bişey yok daha  tickoff:)

Hele ben hicc susayım :haha:

beklemekte

Ama ben inaniyorum bu hafta gelicek bizede icimden öyle geciyor gerçi ben seni bugün uğrladiydim ama kendin istemedim ne güzel vizeni çikarttiydim :haha: :haha: :haha:

snp57

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 17, 2015, 12:25:48 ÖÖ
Ama ben inaniyorum bu hafta gelicek bizede icimden öyle geciyor gerçi ben seni bugün uğrladiydim ama kendin istemedim ne güzel vizeni çikarttiydim :haha: :haha: :haha:

Hahah bende kendimi biran vizesi cıkmıs talihli kişi sandımdııı :haha: :haha: :haha: