Vizem Geldiiii 😄😄😄😄

Başlatan öz_90, Ocak 17, 2015, 02:06:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

öz_90

Evet arkadaslar su an vizem elimde özenerek basılmış bir şekilde çok sükür Rabbime bugünleri görebilcekmiyim diye düsünüyordum ama cok sükür bitti simdi esime yeni yuvama kavusma vakti haydi arkadaslr halay '  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yuppi:) alkis:) yuppi:) funny:)

snp57

Ay okurken kendi vizem cıkmıs gibi sevindimmmmm
Ne güzel yaa
Gözün aydın alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

pygmailon

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 02:06:32 ÖS
Evet arkadaslar su an vizem elimde özerek basılmış bir şekilde çok sükür Rabbime bugünleri görebilcekmiyim diye düsünüyordum ama cok sükür bitti simdi esime yeni yuvama kavusma vakti haydi arkadaslr halay '  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yuppi:) alkis:) yuppi:) funny:)
Hayırlı ugurlu olsun,mutluluk sizlerin olsun. Bizde o mutluluga ulaşmanın hayaliyle yasıyoruz,Allah hayırlısını versin...

öz_90

Alıntı yapılan: snp57 - Ocak 17, 2015, 02:10:44 ÖS
Ay okurken kendi vizem cıkmıs gibi sevindimmmmm
Ne güzel yaa
Gözün aydın alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

Cok cok tesekkür ederim insAllah en kisa zamanda darisi sizin basiniza antalya88,ufuk18,snp57,kerim55,pygamlion ve halay basi Beklemekte arkadasim hepinize teselli ve dualariniz icin tesekkür ederim insAllah sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum en kisa surede  yuppi:) yuppi:)

antalya88

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 02:46:57 ÖS
Cok cok tesekkür ederim insAllah en kisa zamanda darisi sizin basiniza antalya88,ufuk18,snp57,kerim55,pygamlion ve halay basi Beklemekte arkadasim hepinize teselli ve dualariniz icin tesekkür ederim insAllah sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum en kisa surede  yuppi:) yuppi:)

Tatlıımmmm gozun aydınnnn... Çok çoookkk sevindim inan... Yeni yuvanda eşinle omur boyu mutlu ol inşAllah... Allahım tamamına erdirsin...  dance:) halayy:) alkis:) yuppi:) ooollleeeyyyyy haydiii gariiii halayaaaaa 😆

hiragks

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 02:06:32 ÖS
Evet arkadaslar su an vizem elimde özerek basılmış bir şekilde çok sükür Rabbime bugünleri görebilcekmiyim diye düsünüyordum ama cok sükür bitti simdi esime yeni yuvama kavusma vakti haydi arkadaslr halay '  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) yuppi:) alkis:) yuppi:) funny:)

Tebrik ederim sırası gelen gidiyor darısı bekleyen diğer arkadaşlara  okey:)

YASABIR

Tebrikler hayirli olsun.sende bir ozet gecermisin sureci

kara2929

Allah hayirli ugurlu etsin gule gule git yuvana kavus kisa zamanda darisi bizlere ve butun bekleyenlere vize seruvenini kisaca bi  hatirlatirsan seviniriz  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

öz_90

Alıntı yapılan: kara2929 - Ocak 17, 2015, 04:48:23 ÖS
Allah hayirli ugurlu etsin gule gule git yuvana kavus kisa zamanda darisi bizlere ve butun bekleyenlere vize seruvenini kisaca bi  hatirlatirsan seviniriz  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

İyi dilekleriniz icin tesekkür ederim darısı basiniza insAllah
20 kasim İzmirden Basvuru
24 kasim ek evrak teslimi ( o gun isleme alindi basvuru)
16 Aralik esime mektup gitti
07 Ocak ta teslim etti ( noel yüzünden)
08 Ocakta onay maili İzmire geldi
12 Ocakta vize basilmis
15 Ocakta kargoya verilmis
17 Ocak teslim alindi
Ve Mutlu Son .... alkis:) alkis:) alkis:)

snp57

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 05:29:47 ÖS
12 Ocakta vize basilmis
17 Ocak teslim alindi

alkis:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) alkis:)

antalya88

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 05:29:47 ÖS
12 Ocakta vize basilmis
17 Ocak teslim alindi

Yavru vatan Deutschland a ne zaman geliyorsun tatlmmm...???

öz_90

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 17, 2015, 06:12:49 ÖS
Yavru vatan Deutschland a ne zaman geliyorsun tatlmmm...???

10 gün sonra canim daha gelinliğim bitmedii  kur;) kayinvalidem ve esim gelicek beni almaya malum gelin cikicaz evden ☺☺

antalya88

Alıntı yapılan: öz_90 - Ocak 17, 2015, 06:17:45 ÖS
10 gün sonra canim daha gelinliğim bitmedii  kur;) kayinvalidem ve esim gelicek beni almaya malum gelin cikicaz evden ☺☺

Ooo süper 😊  ayyy çok sevindim yaaaa... Umarım her şey gönlünce olur  halayy:)

öz_90

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 17, 2015, 06:27:54 ÖS
Ooo süper 😊  ayyy çok sevindim yaaaa... Umarım her şey gönlünce olur  halayy:)

İnsAllah hepimiz icin yeni hayatlarimiz guzel olur darisi vize bekleyen tüm arkadaslarimin basina en kisa surede haberlerinizi bekliyorum yine buralardayim her zaman elimden geldgnce yardimci olurum yuppi:) alkis:)

beklemekte

Oz_90 cooook sevindim canim mutluluklar seninle olsun insAllah tez zamandada evine kavusursun ayyy bende bir kocacima vizem geldi desemde oda gelip beni götürse halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

öz_90

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 17, 2015, 07:04:35 ÖS
Oz_90 cooook sevindim canim mutluluklar seninle olsun insAllah tez zamandada evine kavusursun ayyy bende bir kocacima vizem geldi desemde oda gelip beni götürse halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Az kaldi canim gelicek insAllah 🙏dualarım sizinle yuppi:)

snp57

Allahım Pazarteside biz bi haberr alsakkkkkk :-\ :-\ :-\