15 ocakta başvuranlar?*

Başlatan muratbdr, Ocak 22, 2015, 12:35:15 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratbdr

selam arkadaşlar 15 ocakta başvuranlar  varmı?

trhn

Bende 15 ocakta çocuk üzerinden aile birleşimi için istanbul Alman başkonsolosluğuna başvuru yaptım. Bakalım bekliyoruz hayırlısı.

muratbdr

Alıntı yapılan: ismail025 - Ocak 23, 2015, 11:53:41 ÖÖ
Bende 15 ocakta çocuk üzerinden aile birleşimi için istanbul Alman başkonsolosluğuna başvuru yaptım. Bakalım bekliyoruz hayırlısı.

bende izmirden aile birleşimi ile yaptım bakalım eşim pazartesi arıyacak yabancılar  subesını ınsAllah en kısa  zamanda cıkar  bır  sonuc beklemekten yoruldum

beklemekte

Oooo arkadaslar 15 ocak diorsunuz siz 1 haftada yorulduysaniz biz 7 kasimdan beri bekliyoruz biz öldük ozamannn yuppi:) yuppi:) dance:)

muratbdr

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 23, 2015, 06:24:49 ÖS
Oooo arkadaslar 15 ocak diorsunuz siz 1 haftada yorulduysaniz biz 7 kasimdan beri bekliyoruz biz öldük ozamannn yuppi:) yuppi:) dance:)

valla  sadece konsolostuk beklemesı degıl  toplam bır  yıldır  evlılık  iş guc  evraklar  sınav  vs  vs  hepsının yorgunlugu :)

beklemekte

Tam bir yil bir bucuk ay oldu ben evleneli arkadasiim kurstu isti firsatti simdide konsolosluk bekletiyor ya:)

muratbdr

valla bende 4,5 ay  oldu  evleneli sıfr  almanca  ile  5  6 ayda  almanca ögrenıp  sınava  gırdım ardından evraklar  vs  bu gune  geldık  daha  hala  yolun basındayız  vıze  gelsede  bıtmıyor  daha  cok işimiz  var :)

trhn

Çocuk üzerinden başvuru bu kadar uzun sürüyor mu ya?

beklemekte

Valla bir arkadasimdan duydum oda benle ayni gun vize muracati yapti nekadar dogru bilmiyorum ama suan siyasi olaylardan dolayi bukadar uzun suruyormus bekletiyorlasmis dedi ne kadar dogru bilmiyorum

muratbdr

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 24, 2015, 01:54:20 ÖS
Valla bir arkadasimdan duydum oda benle ayni gun vize muracati yapti nekadar dogru bilmiyorum ama suan siyasi olaylardan dolayi bukadar uzun suruyormus bekletiyorlasmis dedi ne kadar dogru bilmiyorum

sanmam  kasımda  falan basvurduysan  sen  yılbası chrismıst  falan gırdı  araya  o yuzden  uzadı  o  tarıhlerde  basvuranların

beklemekte

Muratbdr bende öyle düsünüyorum ve bu hafta cvp gelicegini umut ediyorum insAllah

muratbdr

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 24, 2015, 11:14:36 ÖS
Muratbdr bende öyle düsünüyorum ve bu hafta cvp gelicegini umut ediyorum insAllah

inşAllah  hayırlısıyla..  almanyanın neresine gidiyorsunuz  hannover  tarafı olan  varmı?*

beklemekte

muratbdr

muratbdr

eşi,m aramış  hala  evraklar  gitmemiş almanya  ya..

YASABIR

Alıntı yapılan: muratbdr - Ocak 26, 2015, 11:10:40 ÖÖ
eşi,m aramış  hala  evraklar  gitmemiş almanya  ya..
ikihaftadan once bosuna arama 3 haftadan oncede mektup bekleme bence

muratbdr

Alıntı yapılan: YASABIR - Ocak 26, 2015, 11:27:33 ÖÖ
ikihaftadan once bosuna arama 3 haftadan oncede mektup bekleme bence

valla  ben bunları anlamıyorum zaten 2  haftada  vıze  alan tanıdıklarım var evraklar  daha  almanya ya gıtmemıs  bıle sacma  gelıo  bana.