Kasım ve daha öncesi basvuranlar!!

Başlatan snp57, Şubat 10, 2015, 02:32:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

linux

Anladım, sizin eşiniz Türk vatandaşı ve sanırım o yüzden sadece 60 Euro alındığına dair belge veriyorlar..

Ankara Konsolosluğu UPS kargo takip fişi veriyor. Demek ki İst. Konsolosluğu vermiyor..
O zaman yapacak şey belli.  Sıkılmadan, bıkmadan sürekli olarak Konsolosluğu aramak. Ankara konsolosluğu da aynı şekilde, sürekli arıyorsun ama ya meşgul yada çalıyor fakat açmıyorlar. Ben öğle sonu, kapanmaya yakın (saat: 15:00-15:30 arasında) aradığımda düşürmüştüm.

UPS ile de görüşülebilir..

snp57

Hayır ben İstanbuldan basvurdum
İlk girişte zaten hemen kargo bölümüne yönlendiriyorlar 2o tl ödeyip ups fisini alıyorsun
O fis bende suanda ordan takip edebiliyorum

pygmailon

Alıntı yapılan: snp57 - Şubat 10, 2015, 10:07:15 ÖS
Hayır ben İstanbuldan basvurdum
İlk girişte zaten hemen kargo bölümüne yönlendiriyorlar 2o tl ödeyip ups fisini alıyorsun
O fis bende suanda ordan takip edebiliyorum
Bana öyle bir yönlendirme yapmadılar ama 20 tl civarı bir para vermiştim hatrlıyorum.
Görüşmem bitti cıktım gittim,takip içn birşey veren olmadı bana.
Neyse mail attık belki cevap verirler, zaten dedigin gibi yarından itibaren 9 gibi hergun arıcam.

snp57

Alıntı yapılan: pygmailon - Şubat 10, 2015, 10:37:12 ÖS
Bana öyle bir yönlendirme yapmadılar ama 20 tl civarı bir para vermiştim hatrlıyorum.
Görüşmem bitti cıktım gittim,takip içn birşey veren olmadı bana.
Neyse mail attık belki cevap verirler, zaten dedigin gibi yarından itibaren 9 gibi hergun arıcam.

20 tl nereye odedin sen ordan ups fisi veriyorlar hatirlamaya calis
belkide attin kaybettin yada dosyalarinin icindedir iyice bi arastir o gunku kiyafetin ceplerini felan heyecandan unuttun belkide

alanyali

pygmailon

Alıntı yapılan: snp57 - Şubat 11, 2015, 12:06:35 ÖÖ
20 tl nereye odedin sen ordan ups fisi veriyorlar hatirlamaya calis
belkide attin kaybettin yada dosyalarinin icindedir iyice bi arastir o gunku kiyafetin ceplerini felan heyecandan unuttun belkide
Vermediklerine eminim. Neyse bugun sabah 10 gibi konsoloslugun vize bölümüne ulaşabildim. Bremen in onay gonderdigini ve 10 gün içinde en geç pasaportumu alabilecegimi söylediler. Yanı önümüzdeki hafta cumaya kadar heralde sonucu alırız inşAllah. Ayrıca pasaportu gonderdıklerinde mesaj geliyormus ve o mesajda takip numarası oluyormus.Oradan takip edilebiliyormus.

munih

benimde pazartesi mail gonderilmis bakalim beklemeye devam

snp57

snp57

Alıntı yapılan: pygmailon - Şubat 11, 2015, 11:14:52 ÖÖ
Vermediklerine eminim. Neyse bugun sabah 10 gibi konsoloslugun vize bölümüne ulaşabildim. Bremen in onay gonderdigini ve 10 gün içinde en geç pasaportumu alabilecegimi söylediler. Yanı önümüzdeki hafta cumaya kadar heralde sonucu alırız inşAllah. Ayrıca pasaportu gonderdıklerinde mesaj geliyormus ve o mesajda takip numarası oluyormus.Oradan takip edilebiliyormus.

Sende yolcusun cumaya gelir cumarteside gelebilyor alkis:)

munih

saol arkadasim darisi basina ins ama yinede icim.rahat deil.memur sef imzaladi bizde kolne mail gmderdik onlrda izmire gndercek demis,direk biz gndermiyoruz maili demis.herkezn boylemi acaba ? koln bu knularsa merkez oldgnu bliyorum ama ynede icim rahatlamadi

munih

ah kardesim agzindan bal damliyor :) sendende hbr bekliyoruz bu hafta

snp57

Alıntı yapılan: munih - Şubat 11, 2015, 12:43:43 ÖS
ah kardesim agzindan bal damliyor :) sendende hbr bekliyoruz bu hafta

Arkadasim rahat ol cumartesiye kadar gelir
Benim gordugum kadariyle onay verilirse 3 gun icinde kargoya veriliyor pasaport
Darisi biz bekleyenlerin basina

snp57

munih

karamsar olma yakindir cikacak vizen. beklemekte diye bi arkadas vardi o nerelerde ? cikti heralde vizesi oda bekliyordu uzun suredir

snp57

Alıntı yapılan: munih - Şubat 11, 2015, 12:51:52 ÖS
karamsar olma yakindir cikacak vizen. beklemekte diye bi arkadas vardi o nerelerde ? cikti heralde vizesi oda bekliyordu uzun suredir

Oda bekliyor hala
bi ikimiz kaldik zaten eskilerden offoff:)

pygmailon

Alıntı yapılan: snp57 - Şubat 11, 2015, 01:45:42 ÖS
Oda bekliyor hala
bi ikimiz kaldik zaten eskilerden offoff:)
Valla vize elime gecmeden rahatlayamayacagım.Iste bugun bana 10 gun icinde sonuc alabilecegim soylend, yani pasaport onumuzdeki hafta cumaya kadar gelir dediklerine gore. Tabi bu vize verecekleri anlamaına gelmiyor, artık su vizeyi alalımda rahatlayalım ya ne yedigimden ne de ictigimden bir zevk alıyorum...

snp57

Alıntı yapılan: pygmailon - Şubat 11, 2015, 05:20:54 ÖS
Valla vize elime gecmeden rahatlayamayacagım.Iste bugun bana 10 gun icinde sonuc alabilecegim soylend, yani pasaport onumuzdeki hafta cumaya kadar gelir dediklerine gore. Tabi bu vize verecekleri anlamaına gelmiyor, artık su vizeyi alalımda rahatlayalım ya ne yedigimden ne de ictigimden bir zevk alıyorum...

En azindan bir sonuc aldin 10 gunu beklemekten birsey olmaz arkadasim
Ben hala belli belirsiz beklemeye devam :zopa: