20 gün önce gelen onay ve hala izmir konsolostlugunun pasaportumu yollamaması

Başlatan muratbdr, Mart 01, 2015, 07:32:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratbdr

20 gün önce  gelen onay ve  hala  izmir konsolostlugunun pasaportumu yollamaması

arıyorum onayınız gelse  yollarız  işlem surecı 3 ay dıolar. konsolosta gıttım eşim ile.almanya  yalan söyluyordur gelse  yollarlar  dıyıp kapıdan bıle içeri almıyorlar  eşim alman olmasına  ragmen..vs  vs  vs  e  maıllerıme.gelmedı onayınız dıyorlar. yabancılar  subesi  gonderdık dıyor. çıldırttı bu izmir konsolostlugu benı

vizebekler44

kardesım sen benm kader ortagımsın :) benımde vızem almanyadan onaylanalı 1 ay oldu. hala vize beklıyoruz soruyorum bende almanyadan gelse gonderırdık nıye bekletelım dıyolar almnyaya baskı yapıyoruz gonderdıklerı e maılın cıktısını verıyolar. nolcak blmıyorum  bbende senın gıbıyım aynı

muratbdr

Alıntı yapılan: vizebekler44 - Mart 01, 2015, 11:08:57 ÖS
kardesım sen benm kader ortagımsın :) benımde vızem Almanya'dan onaylanalı 1 ay oldu. hala vize beklıyoruz soruyorum bende Almanya'dan gelse gonderırdık nıye bekletelım dıyolar almnyaya baskı yapıyoruz gonderdıklerı e maılın cıktısını verıyolar. nolcak blmıyorum  bbende senın gıbıyım aynı

ya  bende  arattım  bız  yolladık dedıler. e maıl attım  daha  onc e konsolostta gelmedı dedıler  .  konsolostluga  gıttım eşimle gelse  yollarızda bılmem ne dıyorlar  sadece  ızmırde  sorun var  baska  sehırlerde  kı konsolostluklardan herkesın  gordugum kadarıyla  2 3 gunde  gelmıs. bıde  almanyaya  bok atıyorlar. gondermedıler  dıye.. senındemı izmir?  ve  sen  cıktısını  alıp  ne  yaptın konsolostlugamı  gosterdın?

vizebekler44

benim kı  ankara kardesım yok sadece esıme vermıs cıktıyı bız gonderdık bakın dıye bıdaha gelmeyın bızım yapabılcegımız bısey yok  demısler bız esınızle olan  ıslemlerı bıtırdık  esınızın  yanınıza gelmesı ıcın  hıc sakınca yoktur hersey normal onayı verdık gordugunuz gıbı demısler . ılk soyledıgınde bıze 2-4 hafta sureblıyor   demıslerdı pasaportun ulasması  bnm k  4 haftayıda tamamladı bu hafta ıcınden umutluyum bu hafta ıcıde gelmezse umudumu kesıcem tamamen  herkesın kı catır cutur gelıyor. ya bizde sans yok  yada ortada bı problem var onaylanmıs vızeyı kargoya vermek  cok zor olmasa gerek 1 aydır. ıstersen  haberlesırız ozelden kardesm  blkı yardımımız olur ferhat deviren facebook adresm eklersen  gorusurz selametle

muratbdr

Alıntı yapılan: vizebekler44 - Mart 02, 2015, 03:06:09 ÖÖ
benim kı  ankara kardesım yok sadece esıme vermıs cıktıyı bız gonderdık bakın dıye bıdaha gelmeyın bızım yapabılcegımız bısey yok  demısler bız esınızle olan  ıslemlerı bıtırdık  esınızın  yanınıza gelmesı ıcın  hıc sakınca yoktur hersey normal onayı verdık gordugunuz gıbı demısler . ılk soyledıgınde bıze 2-4 hafta sureblıyor   demıslerdı pasaportun ulasması  bnm k  4 haftayıda tamamladı bu hafta ıcınden umutluyum bu hafta ıcıde gelmezse umudumu kesıcem tamamen  herkesın kı catır cutur gelıyor. ya bizde sans yok  yada ortada bı problem var onaylanmıs vızeyı kargoya vermek  cok zor olmasa gerek 1 aydır. ıstersen  haberlesırız ozelden kardesm  blkı yardımımız olur ferhat deviren facebook adresm eklersen  gorusurz selametle

aynı sıkıntıdayız  .hıc bır sekılde  ıletısımde kuramıyorum. ne yapmaya calısıyorlar  anlamadım.  facene baktımda  hangısı sensın bulamadım.  benımde  murat  bdr.  ordan konusabılırız eklersen

muratbdr

Alıntı yapılan: muratbdr - Mart 02, 2015, 11:52:49 ÖÖ
aynı sıkıntıdayız  .hıc bır sekılde  ıletısımde kuramıyorum. ne yapmaya calısıyorlar  anlamadım.  facene baktımda  hangısı sensın bulamadım.  benımde  murat  bdr.  ordan konusabılırız eklersen

sen hangi  sehre  gıdeceksın?