sonunda vizem geldi :)

Başlatan muratbdr, Mart 04, 2015, 10:59:13 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratbdr

15 ocak başvuru
2 hafta sonra yabancılar dairesıne evraklar ulaştı eşim alman vatandasi
1 hafta sonra onay yollandı
onaydan  20 gün sonra vizem habersizce kapıma geldi bugun  izmir  konsolostlugundan..

sobi_90

Gözünaydın inşAllah tüm bekleyenlerin tez zamanda gelir bende 12 şubatta izmirden başvuru yaptım daha ses yok beklemedeyiz...

muratbdr

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 04, 2015, 11:57:17 ÖÖ
Gözünaydın inşAllah tüm bekleyenlerin tez zamanda gelir bende 12 şubatta izmirden başvuru yaptım daha ses yok beklemedeyiz...

ınsAllah kardesım.  cok yavas  calısıyorlar  sabırlı olmak lazım ben  3 kez  e maıl attım  vs  vs  yalan dolan konusuyorlar   20 gun once  geldı  benım onay  e mailim. sımdıde   vıze  geldı. sadece  sabır  yanı

sobi_90

Eş alman vatandalı ise vizenin çıkmama gibi durumu var mı bilgin var mı

muratbdr

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 04, 2015, 12:24:03 ÖS
Eş alman vatandalı ise vizenin çıkmama gibi durumu var mı bilgin var mı

normalde yok. eşimden mesela sadece  formalıte ıcabı maas bodrosu ıstendı  ne  soru sordular  ne eve  mektup geldı aradı gel dedıler  evrak verdı tamm  gıt  dedıler  tekrar aradılar  su tarıhte  gel dıe  gtt  tamm  evrak eksık sorun yok dedıler   2 gun sonrada  onay e maılı yolladılar.  ama  işte eşinın maddı sorunu devlet yardımı veya  suclar  gb bırsey varsa  onu bılemem  onlarda  sorun cıakrmı. ama sorunsuz  bır  alman vatandası ıse  hıc sorun cıkmıo zaten. ayrıntıları bılmıyorum. eşin calısıyorsa zaten hıc  sıkıntı olmaz

sobi_90

eşim calışmıyo üniversite ögrencisi son senesi inş bi sorun çıkmaz

muratbdr

Alıntı yapılan: sobi_90 - Mart 04, 2015, 12:40:47 ÖS
eşim calışmıyo üniversite ögrencisi son senesi inş bi sorun çıkmaz

tam  bılmıyorum ama  eşin ailesı ıle  falan kalıyorsa  ailesıde  kefıl olabılıyor  benım bıldıgım