Acil Destek 21.04.2015 salı günü vize görüşmem var İzmir Konsololosluğu Yardım

Başlatan erddinc, Nisan 17, 2015, 12:06:22 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

Öncellikle Selam Herkese ;

Normalde vize tarihim 12 hazirandı ben her sabah i datayı arıyorum daha erkene alabilmek için şansımı deniyorum.Bugün Allaha şükür şansım döndü.Biri iptal etirmiş baya erkene alındı.21 nisan bu salı saat 08:30 da vize görüşmem var sizden ricam deneyimli arkadaşlar ya da en kısa zamanda görüşme yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsın.Eşim Alman vatandaşı,1 yılldan fazla evliyiz.Alman kimlik ve passportunda soyismide değişti evlilikten sonra.

(sizlere tavsiyem idatayı arayın randuvunuzu erkene alma konusunda şansınızı deneyin)

*Almanca neler soruluyor?
*Tavsiyeleriniz?
*Dikkat edilmesi gereken konular ?
*Görüşme ile ilgili desteklerinizi bekliyorum.

İzmirde ikamet ediyorum

voliroy

yuppi:) alkis:) clap:) wowwwww süper senin adına çok sevindim arkadaşım inşAllah hayırlısıyla herşey istediğin gibi olur  halayy:) bende izmirde ikamet ediyorum  idatayı arıyorum bir türlü boşluk bulamadım  :o

msivri66

Kardes oncellikle hayirli olsun buyuk bir sans 2 ay oncesine alman randevuyu.
Yapman gereken birsey yok ordaki gorevli sana kendini tanit diyecek almanca bi kac soru soracak esinin ismi dogum tarihi vs.. Hava nasil gibisinden sinra evraklarini aliyor 3ila 6 hafta icinde size cevap gelir diyor yolluyor :) rahat ol kasma yani neysen osun esin alman vatandasiymis bi sknti olmaz eger ordaki durumu iyise simdiden tekrar hayirli olsun hersey gonlunce olur ins.

erddinc