Vizem Red geldi acil yardim !!!

Başlatan Hadiya, Nisan 27, 2015, 08:20:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hadiya

Sizden, bir ay önce aldığım vize sonucum için  yardım istiyorum Muhendis olarak almanya calışma vizesi başvurusu yaptım, oranın çalışma bakanlığı vizemi onayladı fakat bir ay önce bana gelen  sonuçtada vizem reddedilmiş sebebi ise isveçte iken vizem bittikten 5 sonra kendi isteğimle Türkiyeye dönmem  ve Sklavinnen aldigim bir yillik avrupaya giris yasagi. orda o kalışımı uzatmamın sebebi ise daha önce geçemediğim bir dersi bir daha almak istemem.bende bu cezanın kaldırılması veya en azında kısaltılması için isvecteki gerekli makamlara başvurabilirmiyim ki ben zaten kendi istegimle dondum

ddraper

1) Gerçekten Mühendismisiniz? Mühendis iseniz neden bu kadar kötü Türkçe yazıyorsunuz? Bu sizin anadiliniz.!!!
Almancayı eğer bu seviyede kullanırsanız, Mühendis olarak hiçbir yerde iş bulamazsınız, bunu şimdiden söyleyeyim size.

2) Yardım talebi etmişsiniz fakat anlattığınız olayı o kadar kötü tanımlamışsınız ki, ben şahsen bu tanımlama ile size yardımcı olamiyacağım. İletinizi yeniden gözden geçirip düzeltmenizi tavsiye ederim.

Hadiya

Evet mühendisim. iPhone da otomatik düzeltme açık olduğundan araya İsveççe kelimeler girmiş. İkincisi vizeye red almanın şokuyla biraz kötü yazmış olabilirim. Herneyse uyarınız için teşekkür ederim. Kısacası isveçte birkaç günlük vize ihlali yaptığım için Ankara Almanya konsolosluğu calışma vizesi başvurumu reddetti. Ne yapabilirim?

ddraper

-1 senelik cezanızı kaldırmak veya kısaltmak anlamında yapabileceğiniz bişey yok. Tabiri caiz ise, harakiri yapmışsınız.
       Avukat tutsanızda, tüm mal varlığınızı bu işe yatırsanızda sonucu değiştiremiyeceğinize kesinlikle eminim.

- SIS Schengen Informations System deki cezai kaydınızın 1 sene geçtikten sonra kaldırılmasını şimdiden talep ediniz.

- şansınız var ise 1 sene geçtikten sonraki başvurularınızda vize alabilirsiniz, kanaatimce SIS teki kaydınız kalksada
        EU için vize şansınızı ‰ 5 seviyelerine çektiniz. Tabi bir Alman vatandaşı ile evlenir de Aile Birleşimi
        başvurusu yaparsanız durumlar değişir.