Yabancılar Dairesinden Gelen Mektup Hk

Başlatan erddinc, Mayıs 22, 2015, 01:34:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

Iyi günler arkadaşlar,

Bizim evraklar Dortmund yabancılar dairesine ulaştı 19.05.15 De eşim aradı yabancılar dairesini bizden mektup bekleyin demişler , bu mektup tahmini kaç günde geliyor birde eşimin mail adresine bilgilendirme gidiyor mu ?

yuva kurcam

Erdincc...biliyorum cok sabirsizlaniyorsun ama durmadan nerde nezaman diye sorular sormakla bir yere varamazsin kardesim...çünki bu o kadar cok faktöre bagli ki (dairenin yogunlugu, v.s.) !! Biz burdan bilemeyiz!! Bir arkadas bizde  sonra izmir'den basvurdu bizden önce vizesini aldi, biz daha bekliyoruz..yani biraz şans işi bu. Bence sen esinle capraz sorgu olasiligini düsün ve calış derim. Sorular icin de arama motoruna gir. Allah sabırlar versin sana kardeşim

heidi 078

Merhaba,şimdi senin görüşmeden çıktığında yazdığın iletinin tarihine baktım 21 nisan. Ben de 26 martta görüşmüştüm 23 nisan da geldi mektup,bir ay olmuş hemen hemen.bilinmeyeni beklemek çok sıkıcı biliyorum, eşim de aradığında mektubu bekleyin mektup gönderecez size demişlerdi ,dediklerinden 15 gün sonra geldi mektup,mektup gelmekle bitmedi ,arayın yazmışlar,aradık,bir ay sonraya verdiler görüşmeyi, yavaş yavaş çalışıyorlar demekki.bekle,bence bu hafta içi gelir mektup.