MAYIS AYI BAşVURU YAPANLAR

Başlatan selcuk1805, Mayıs 26, 2015, 10:24:48 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selcuk1805

Arkadaşlar kaynbabamlar yabancilar şubeye sordu evraklar Köln de buraya faxi geldi asillari bekliyoruz demisler asillari gelirse onayi veririz 15 dakikalik is demisler simdi Köln den evraklari bekliyoruz ayrica eşimin ailesinin yaninda kalacagimiz icin evin metrekaresini gosteten belge de istemisler baska birseye gerek yok demişler inşAllah güzel haberler aliriz ve kissa zamanda olur inşAllah saygilar..

Eergz

Selam Arkadaşlar,

5 Mayıs'ta İzmirden başvuru yapan arkadaşımın vizesi geldi.Eşine davet mektubu göndermemişler.Benim eşimde alman vatandaşı ama yabancılar şubesinden mektup gönderdiler,evrakları hazır ettik pazartesi eşim yabancılar şubesine gidecek.İnşAllah hakkımızda hayırlısı olur.

eyyüp67

Herkese Selamlar,

15.05.2015  istanbuldan başvurdum  04.06.2015  konsolosluktan yazı geldi 15.07.2015 tarihine tekrar görüşme istendi eksik evrak adı altında fakat evrakların hepsi tamamdı. Aradım sordum konsolosluğa evrakla ilgili değil vizenizin netliğe kavuşması için çağırmışızdır dediler ve halen eşime almanyadan mektup gelmedi.  Allah herkese sabır versin bu zorlu süreçte belirsizlik çok kötü bir şey ...

selcuk1805

Alıntı yapılan: eyyüp67 - Haziran 06, 2015, 10:15:02 ÖÖ
Herkese Selamlar,

15.05.2015  istanbuldan başvurdum  04.06.2015  konsolosluktan yazı geldi 15.07.2015 tarihine tekrar görüşme istendi eksik evrak adı altında fakat evrakların hepsi tamamdı. Aradım sordum konsolosluğa evrakla ilgili değil vizenizin netliğe kavuşması için çağırmışızdır dediler ve halen eşime Almanya'dan mektup gelmedi.  Allah herkese sabır versin bu zorlu süreçte belirsizlik çok kötü bir şey ...

InşAllah sorunsuz hallolur kardeşim bu tarz durumlari okudugum kadariyla capraz sorgu deniyor  sorunsuz gecer ve vizenizi alirsiniz

Eergz

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Eşim az önce aradı ve yabancılar şubesine evrakları teslim etmiş vizeniz onaylandı hayırlı olsun demişler.İnşAllah pasaport elime geçince tekara yazarım.

selcuk1805

Alıntı yapılan: Eergz - Haziran 08, 2015, 12:03:23 ÖS
Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Eşim az önce aradı ve yabancılar şubesine evrakları teslim etmiş vizeniz onaylandı hayırlı olsun demişler.İnşAllah pasaport elime geçince tekara yazarım.

Hadi hayirli olsun kardeşim :) bizde Köln den evraklarin yabancilar subeye gitmesini bekliyoruz bu hafta icinde gider herhalde yabancilar sube evraklar gelir gelmez onayi alirsiniz demis sonrasi malum pasaport beklemece
sen ne zaman basvuru yapmistin ?

Eergz

EyvAllah kardeşim. Ben 8 Mayısta İzmir'den yapmıştım .Bugün itibarıyla 1 ay oldu :)

selcuk1805

Alıntı yapılan: Eergz - Haziran 08, 2015, 01:45:39 ÖS
EyvAllah kardeşim. Ben 8 Mayısta İzmir'den yapmıştım .Bugün itibarıyla 1 ay oldu :)

Cok uzamadigina sevindim ups den kontrol ettinmi pasaport cikmismi?

eyyüp67

tşkler  selçuk kardeşim inşAllah sorun olmaz

Eergz

İzmir yurtiçi kargoyla çalışıyormuş,pasaport çıktığında kargo tarafından bilgilendirme mesajı gelecekmiş,bekliyoruz :)

selcuk1805

Alıntı yapılan: Eergz - Haziran 09, 2015, 09:07:46 ÖÖ
İzmir yurtiçi kargoyla çalışıyormuş,pasaport çıktığında kargo tarafından bilgilendirme mesajı gelecekmiş,bekliyoruz :)
[/quote

E hadi bakalim hayirli olsun inşAllah biran once gelir mesajin ;)

Eergz

Arkadaşlar selam ,

Pasaportum elime ulaştı Allah'ın izniyle darısı bekleyenlere inşAllah

8 Mayıs başvuru
8 Haziran eşim evrak teslim etti
11 Haziran pasaport elimde
Süreç bu şekilde

Rabbim bekleyenlere de bu sevinci yaşatsın en kısa sürede inşAllah

selcuk1805

Alıntı yapılan: Eergz - Haziran 10, 2015, 09:59:21 ÖÖ
Arkadaşlar selam ,

Pasaportum elime ulaştı Allah'ın izniyle darısı bekleyenlere inşAllah

8 Mayıs başvuru
8 Haziran eşim evrak teslim etti
11 Haziran pasaport elimde
Süreç bu şekilde

Rabbim bekleyenlere de bu sevinci yaşatsın en kısa sürede inşAllah

Tebrik ederim kardeşim sure olarak guzel kisa sürmüş inşAllah bizimkiler de kisa sürer hayirli ugurlu olsun  halayy:)

erddinc

Oberfranken

Selam kader ortaklarım,  :D

Mayıs 4'te görüştüm bende. Teslim ettim evrakları. Oraya da 20 Haziran'dan çıkmasını istediğimi belirterek not ettirmiştim. Eşimi geçen hafta aramışlar son 3 aylık gelir belgen,evlenince ne kadar maaş alacaksın onu gösteren belge ve yaşayacağınız evle ilgili bilgilerin olduğu evrakları getir demişler. Bugün yani 10 Haziran'da eşim evrakları teslime gidecek. İşin kötüsü eşimin çalıştığı yerde 20 Haziran'da sözleşmesi bitiyor ve işten çıkarılacağını söylemişler.İnşAllah bu sorun olmaz. Gerçi önümüzde 10 gün var daha ama büyük ihtimalle gelmiş olur 20'sinden önce. Hayırlısı bakalım yazarız buraya gelişmeleri.

selcuk1805

Alıntı yapılan: Yafes - Haziran 10, 2015, 12:54:42 ÖS
Selam kader ortaklarım,  :D

Mayıs 4'te görüştüm bende. Teslim ettim evrakları. Oraya da 20 Haziran'dan çıkmasını istediğimi belirterek not ettirmiştim. Eşimi geçen hafta aramışlar son 3 aylık gelir belgen,evlenince ne kadar maaş alacaksın onu gösteren belge ve yaşayacağınız evle ilgili bilgilerin olduğu evrakları getir demişler. Bugün yani 10 Haziran'da eşim evrakları teslime gidecek. İşin kötüsü eşimin çalıştığı yerde 20 Haziran'da sözleşmesi bitiyor ve işten çıkarılacağını söylemişler.İnşAllah bu sorun olmaz. Gerçi önümüzde 10 gün var daha ama büyük ihtimalle gelmiş olur 20'sinden önce. Hayırlısı bakalım yazarız buraya gelişmeleri.

A.s kardeşim inşAllah sorun olmaz eger olacak gibi olursa bildiğim kadarıyla aileden birisi kefil olmasi halinde sorun olmuyor diye biliyorum , arkadasimin esinin maasi düşük olmasi nedeniyle red cevabi alacagini soylediginde bir kefil ile onaya donderdiler ve şuan da almanya da bunu bir arastir B plani olarak kalsin saygilar

Eergz