Acil yardım eşim Dortmunda mail Attı cevap olarak şunu yazdılar

Başlatan erddinc, Mayıs 28, 2015, 01:56:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

Stadt Dortmund
Der Oberbürgermeister
Ordnungsamt

Sehr geehrte Frau Catras,

wir benötigen momentan keine weiteren Unterlagen von Ihnen.
Ihr Mann wird Bescheid von der Deutschen Botschaft bekommen.

Mit freundlichen Grüßen
Im Auftrag

Christina Baum
Ordnungsamt
Bürgerdienste International
Olpe 1
44122 Dortmund
Telefon: 0231 50-2 94 17
Fax : 0231 50- 100 28
visa@stadtdo.de
www.ordnungsamt.dortmund.de

erddinc

Eşim ilk önce aramıştı bizden mektup bekleyin dediler gelmedi bügünde mail Attı konu ile ilgili mektup gelmedi vs onlarda dönüşüm olark bunu yazdılar eşim çevirdi ama tam olarak anlamadk tekrar mail yazdı bu şekilde mail âlân var mı

erddinc

erddinc

heidi 078

Merhaba erdinç, benim anladığım kadarıyla sanırım seni konsolosluktan tekrar çağıracaklar,o da büyük ihtimalle,görüşmede yaşadığın  dil sıkıntısı yüzünden olabilir

erddinc

Alıntı yapılan: heidi 078 - Mayıs 28, 2015, 04:55:12 ÖS
Merhaba erdinç, benim anladığım kadarıyla sanırım seni konsolosluktan tekrar çağıracaklar,o da büyük ihtimalle,görüşmede yaşadığın  dil sıkıntısı yüzünden olabilir

Görüşme yaptığım memur bana şu şekilde bilgi vermişti . Ben burdan onay versem de konsolosluk onay vermeye biliyor Demişti böyle olursa ben sizi arayacam Demişti görüşme Yaptığın kişi ben Olduğum için aracm Demişti , sertifikam var zaten biraz sıkıntı olmuştu sadece. Diğer Türlü evraklar gitmez gibi konulmuştu bana memur.

heidi 078

katılıyorum sana,aynı gün söylemiştin bu durumu..bence sıkıntı yapma en azından olumsuz bir durum değil..bana kalırsa burdaki memur ordaki memura şahsi fikrini söyledi..hiç kabül etmeyebilirdi demekki çok ta kötü değildin heyecanlandın tamamen karıştırdın bocaladın..bence. tekrar görüşebilir aynı memur seninle,sınav uygulayabilir,başarılı olursan eğer çok kısa sürece alırsın vizeni gibi geliyor bana,eşin alman vatandaşıymış,işi varmış..youtube de çok video var, bir kaç gün tekrar yapsan çok iyi olur a1 konusunda.

erddinc

Alıntı yapılan: heidi 078 - Mayıs 28, 2015, 06:55:29 ÖS
katılıyorum sana,aynı gün söylemiştin bu durumu..bence sıkıntı yapma en azından olumsuz bir durum değil..bana kalırsa burdaki memur ordaki memura şahsi fikrini söyledi..hiç kabül etmeyebilirdi demekki çok ta kötü değildin heyecanlandın tamamen karıştırdın bocaladın..bence. tekrar görüşebilir aynı memur seninle,sınav uygulayabilir,başarılı olursan eğer çok kısa sürece alırsın vizeni gibi geliyor bana,eşin alman vatandaşıymış,işi varmış..youtube de çok video var, bir kaç gün tekrar yapsan çok iyi olur a1 konusunda.

Çok teşekkür ederim kardeşim güzel düşüncenden dolayı Dediğin gibi tekrar yapayım hemen

heidi 078

ne demek, rica ederim kardeş, biz paylaşmak için burdayız,sıkıntımız olursa sormak için burdayız,şahsi fikirlerimizi belirteceğiz neticede uygun bir üslupla,tek soruya,birkaç ağızdan cevap bulabiliyoruz 

erddinc

Alıntı yapılan: heidi 078 - Mayıs 28, 2015, 07:11:21 ÖS
ne demek, rica ederim kardeş, biz paylaşmak için burdayız,sıkıntımız olursa sormak için burdayız,şahsi fikirlerimizi belirteceğiz neticede uygun bir üslupla,tek soruya,birkaç ağızdan cevap bulabiliyoruz
Böyle bir durumda çok zor insanın içi içini yiyor. Orda seni bekleyen birinin olması zor baya . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

yuva kurcam

Bence artik son aşamada vizen, yani yabancilar dairesi onayini verdi ve konsolosluk vizenizi göndericek...1 hafta 10 güne kadar gelir vizeniz diye düşünüyorum. Selamlar

erddinc

Alıntı yapılan: yuva kurcam - Mayıs 28, 2015, 08:29:54 ÖS
Bence artik son aşamada vizen, yani yabancilar dairesi onayini verdi ve konsolosluk vizenizi göndericek...1 hafta 10 güne kadar gelir vizeniz diye düşünüyorum. Selamlar

Ağzınızdan bal damlıyor inşAllah Öyledir , ama eşimden hiç bir evrak istemediler . Alman Vatandaşı diye mi orda postbank Çağrı merkezinde Çalışıyor

free_13

İnşAllah en kısa sürede vizene ve sevdiklerine kavuşursun gerçekten çok stresli bir iş bizimkisi.
Merak ettiğim birşey var kaçırmışda olabilirim kusura bakma almanca mülakatmı yaptılar konsoloslukta bana tek kelime almanca sormadılar görüşmede a1 sertifikasını vermişmiydin.

erddinc

Alıntı yapılan: free_13 - Mayıs 28, 2015, 10:12:01 ÖS
İnşAllah en kısa sürede vizene ve sevdiklerine kavuşursun gerçekten çok stresli bir iş bizimkisi.
Merak ettiğim birşey var kaçırmışda olabilirim kusura bakma almanca mülakatmı yaptılar konsoloslukta bana tek kelime almanca sormadılar görüşmede a1 sertifikasını vermişmiydin.

Verdim sertifikam var, sorabiliyorlar sordularda

erddinc

Son olarak bizim yazdığımız maile dönüş olarak bu Yazılmış

Sehr geehrte Frau Catras,

die Entscheidung darüber,ob Ihr Mann ein Visum erhält, trifft die Deutsche Botschaft.
Von der Ausländerbehörde geht leidlich eine Stellungnahme raus.

Mit freundlichen grüßen
Im Auftrag

erddinc