Kaybolan Evraklar yardim

Başlatan selcuk1805, Haziran 21, 2015, 12:53:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selcuk1805

Arkadaşlar merhaba Köln dağıtım merkezi benim evraklari ayin 2 sinde göndermiş fakat yabancilar sube henuz gelmedigini soylemektedir posta sirketi grevde oldugu icin posralar geç gitmekteymis 19 gün icinde gitmesi lazim diye düşünüyorum şimdi sorum şu EĞER BUNLAR BENIM EVRAKLARIMI KAYBETTIYSE NE OLACAK ? NASIL YOL IZLEMELIYIM?
Hic başına boyle bir olay gelen oldumu ne yapmak gerekir?
Vereceğiniz cevaplar icin teşekkür ederim. .

cetingurpinar

selam panik yapmana gerek yok benim evraklarda grev yokken 17 günde gitmişti Almanya'da işler bizim burdaki gibide işlemiyor adamlardaki hız kavramı ok farklı ALLAH yardımcımız olsun bekleyen herkezin

selcuk1805

Alıntı yapılan: cetingurpinar - Haziran 21, 2015, 02:19:17 ÖS
selam panik yapmana gerek yok benim evraklarda grev yokken 17 günde gitmişti Almanya'da işler bizim burdaki gibide işlemiyor adamlardaki hız kavramı ok farklı LLAH yardımcımız olsun bekleyen herkezin

Selam panikden ziyade gec gitmesi önemli değilde kaybolma o ihtimali canimi sıkıyor :)

voliroy

Alıntı yapılan: selcuk1805 - Haziran 21, 2015, 02:40:42 ÖS
Selam panikden ziyade gec gitmesi önemli değilde kaybolma o ihtimali canimi sıkıyor :)
arkadasim icinu ferah tut kaybolma soz konusu olamaz resmi yazisma sonucta bir sahsin adresine giden evrak degil resmi kuruma giden bir evrak bir sekilde gider sabirli olmak lazim bu grev genel heryerde esim bana evrak gonderdi 22 gunde buraya geldi ben ona gonderdigimde 5 gunde gitti normal posta

selcuk1805

Alıntı yapılan: voliroy - Haziran 21, 2015, 03:22:19 ÖS
arkadasim icinu ferah tut kaybolma soz konusu olamaz resmi yazisma sonucta bir sahsin adresine giden evrak degil resmi kuruma giden bir evrak bir sekilde gider sabirli olmak lazim bu grev genel heryerde esim bana evrak gonderdi 22 gunde buraya geldi ben ona gonderdigimde 5 gunde gitti normal posta

Sagolun inşAllah kısa surede gider cevaplariniz la rahatladim cok sagolun