Bugün Izmirden çocuk ile aile birlesimi gorusmem oldu

Başlatan voliroy, Temmuz 03, 2015, 06:25:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voliroy

Arkadaslar hepinize merhaba bugun itibariyle sabah gorusmeye girdim konsolosluk bostu 4-5 kisi disinda kimse yoktu gercektende strese girecek hic birsey yokmus gayet rahat gecti evraklarimi verdigim gorevli erkekti cocuk uzerinden aile birlesimi olmasina ragmen uzerinden uzun sure gectigi icin bugune kadar neden muracat etmedim diye ayni soruyu 4 defa sordu her sordugunda bilgisayara birseyler yazdi sonra yine sordu ben cevap verdikce birseyler yazdi ayni soruyu tekrar sordu gorusmem yaklasik 45 dakika kadar surdu en son olarak esimin kac defa turkiyeue giris yaptigini hatirladigim kadariyla soylememi istedi cevap verdim parmak izimi aldi ve barkod numarasi verdi gidebilirsin dedi sizce cocuk uzerinden aile birlesiminde bir sorunun uzerinde bu kadar durmasi normalmi ve capraz sorguya girebilirmiyiz cevaplarsaniz cok memnum olurum saygi ve sevgiyle kalin en yakin zamanda ailenize kavusmanizi dilerim

Brn7

için rahat olsun bende böyle kaygılanmıştım. 30 gün sonra vizem gelmişti. çapraz sorgu olmaz sanırsam. işin içinde çocuk olunca herşey çok kolay oluyo

voliroy

Capraz sorgudan yana bi kaygim yok fakat sure uzamasi beni endiselendiriyor

KaLpSiz

bavulunu cantani hazirlamaya basla bence hayirli yolculuklar :)

voliroy

Tesekkur ederim Allah razi olsun insAllah cumlemize o bavulu hazirlamayi nasip etsin Rabbim