Arkadaşlar yabancılar dairesi görüşme Hk.acil bilgisi olan içeriği okuyabilir mi

Başlatan erddinc, Temmuz 12, 2015, 03:06:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

Bu sabah 08:30 eşim görüşme yapmış genç bir arkadaş varmış. Demiş sizin bitin her şey çok iyi çok normal ilk başta da biz görüşümüzü olumlu bildirdik izmir konsolosluğuna onlar istemiş bizde yapalım Demiş gülerek bir nevi formalite gibilerinden bana sorulan soruları eşime de sormuşlar aynı Cevapları verdi eşimde doğal olarak Demiş ben yine onayladım ekstradan belirtecem sadece şefime çıkacak şefim onayı sunup mail atacak zaten ekstra biliyorum Demiş hadi bakalım Hayırlısı  :haha:

voliroy

Erdinç inşAllah yolcu edicez seni bu hafta şükür senin adına çok sevindim alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)  dance:) dance:) dance:) dance:)

erddinc

Alıntı yapılan: voliroy - Temmuz 15, 2015, 11:33:52 ÖÖ
Erdinç inşAllah yolcu edicez seni bu hafta şükür senin adına çok sevindim alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)  dance:) dance:) dance:) dance:)
İnşAllah kardeşim ağzından bal damlıyor :) şansa bizimde bayram denk geldi olsun kazasız belasız olsunda

voliroy

Amin inşAllah biraz önce almanyada bulunan bir arkadaşıma köln'ü arattırdım evraklarım dun gitmiş geldiği gibide eşimin bağlı bulundugu yabancılar dairesine gondermişler   yuppi:)

erddinc

İnşAllah hepimizin en kısa zamanda sonuçlanır da ailelerimize kavuşuruz

Deutch.su

Alıntı yapılan: erddinc - Temmuz 15, 2015, 04:28:05 ÖS
İnşAllah hepimizin en kısa zamanda sonuçlanır da ailelerimize kavuşuruz

Hadi bakalım erdinç İnsAllah Hemen Kavusursun eşine bende temmuz 2 basvuru yaptm eşime mektup gitti yarn götürecek verecek evrakları ne zaman vizem gelir çok meraktaym bu stress ve bekleme bizi öldürecek  funny:) yaril:)