yabancılar daıresı hakında..

Başlatan nescaffe, Temmuz 14, 2015, 11:20:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yabanc
0 (0%)
yabanc
0 (0%)
yabanc
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

nescaffe

erdinc sen ne zaman basvuru yaptın hangı konsolosluktan  cocuk uerınden galıba..!

erddinc

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 17, 2015, 05:33:37 ÖS
erdinc sen ne zaman basvuru yaptın hangı konsolosluktan  cocuk uerınden galıba..!

Aile birleşimi başvurumu izmir den 21.04.2015 tarihinde yaptım , benim normal aile birleşimi çocuk üzerinde değil.Eşimi yabancılar dairesi çağırdı bana sorulan soruları sordular o kadar.Gelecek haftaya inşALlah çıkar artık vizem tam  90 gün olacak artık :D

nescaffe

insAllah kardesım ınsAllah senınkısde cıkar burdan paslasırız ..D nereye gidiceksin erdinc

erddinc

inşAllah hepimiz gelecek haftayı bekliyoruz zaten.Gideceğim yer Dortmund.

nescaffe

ben almanyada 3 yıl yasadım erdinc 2 ay dortmurd da kaldım hagen de  güzel yerler  benım gidicegim yer  heilbronn stuttgart ..:D

erddinc

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 17, 2015, 06:15:21 ÖS
ben Almanya'da 3 yıl yasadım erdinc 2 ay dortmurd da kaldım hagen de  güzel yerler  benım gidicegim yer  heilbronn stuttgart ..:D

o iyiymiş şimdi uzak kısma yerleşyn desene bende gittim 1 aylık gitmiştim .Dortmund merkez  kısmı  çarşıya 5 dk :D

nescaffe

:) :)  ne güzel senın ıcın ıyı kurs olsun ıs bulman  cevre yapman seın ıcın bır avantac  köy gibi olsa ayvayı yemıstın  ehlıyetın varsa ıyısın   1000 euro  araba alırsın  esıne  yuk olmasın..

erddinc

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 17, 2015, 06:28:12 ÖS
:) :)  ne güzel senın ıcın ıyı kurs olsun ıs bulman  cevre yapman seın ıcın bır avantac  köy gibi olsa ayvayı yemıstın  ehlıyetın varsa ıyısın   1000 euro  araba alırsın  esıne  yuk olmasın..

aynen zaten orda şahıs şirketimz var fotoğrafçılık üzerine ikimizde profesyonel fotoğrafçıyız işte kursa sonra evde sürekli almanca çalışacağım en kısa sürede dili kavramalyım,  ehliyetim var. Yakında ekrablar var kuzenler essende gelsenkirschende :)

nescaffe

kardesım senin icin cok ıyı bence ehliyetını burda cıkar git oraya  demesi demedi deme  :D burda  1000 tl cıkararsın  orda 2000 bin euro :D

erddinc

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 17, 2015, 06:39:02 ÖS
kardesım senin icin cok ıyı bence ehliyetını burda cıkar git oraya  demesi demedi deme  :D burda  1000 tl cıkararsın  orda 2000 bin euro :D

Ehliyetim var benim , yanlış yazmışım :)

voliroy

Benim anlamadigim burdaki ehliyet orda gecerlimi  :o

fuk_18

6 ay gecerli ondan sonra kullanamiyorsun degistirmen lazim bizim insanlar desede turk ehliyetleri gecerli diye onun olacagini sanmiyorum zaten daha yeni ehliyetlerde cikmadi diye biliyorum bunun gecerli olup olmamasina türkiye degil avrupa karar veriyor

Alıntı yapılan: voliroy - Temmuz 17, 2015, 07:39:35 ÖS
Benim anlamadigim burdaki ehliyet orda gecerlimi  :o

voliroy

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 17, 2015, 07:52:03 ÖS
6 ay gecerli ondan sonra kullanamiyorsun degistirmen lazim bizim insanlar desede turk ehliyetleri gecerli diye onun olacagini sanmiyorum zaten daha yeni ehliyetlerde cikmadi diye biliyorum bunun gecerli olup olmamasina Türkiye degil avrupa karar veriyor

Anladim bu bilgi icin cok tesekkur ederim... Ozelden birsey yazdim yorumlarmisin sence gidisat neyi gosteriyor

nescaffe

Her heyalete gore sistemler degis bizim heyalete daha onceden 6 ay kullaniyodun ve turk ehliyetin suresi bitimi sinava girmeden sadece direksiyona giriyodun simdi yeni kanuna gore turk ehliyetini direk degistirebiliyosun cunkü tanidigim cok kisi biliyorum  fahrschule arkadaslarım var bilgilendiriyorlar..

erddinc

Alıntı yapılan: nescaffe - Temmuz 17, 2015, 08:27:41 ÖS
Her heyalete gore sistemler degis bizim heyalete daha onceden 6 ay kullaniyodun ve turk ehliyetin suresi bitimi sinava girmeden sadece direksiyona giriyodun simdi yeni kanuna gore turk ehliyetini direk degistirebiliyosun cunk tanidigim cok kisi biliyorum u ben fahrschule cevrem d e

Direkt nasıl değiştiirliyr