A1 sertifikasi

Başlatan bobcet, Temmuz 16, 2015, 12:37:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bobcet

Merhaba arkadaslar
ben almanyada evlilik yapmak uzere basvuru yapacagim kendim %40 bacagimdan özürluyum,benden A1 almanca sertifikasi isterlermi?Almanya konsolosgunun resmi sitesinde su sekilde bir ibare mevcut...Bedensel, zihinsel veya ruhsal bir hastalıktan/engelden dolayı basit düzeydeAlmanca dil eğitimi alamayacak durumdaysanız....bu sekilde konuyla alakali tecrubesi veya bilgisi olan paylasirsa sevinirim.

Tsk

KaLpSiz

benim sahsi fikrim umarim aksi olur ve A1 istemezler,ama dusuncem bacanizdaki rahatsizlik A1 almaniza engel teskil edecegini dusunmedigimden o dorultuda bir sonuc cikacaktir diye tahmin ediyorum.

voliroy

İstisnalar: Vize başvurusunda, başvuru sahibinin istenen Almanca bilgisine açık bir şekilde sahip olduğu anlaşılırsa, bunun ayrıca belgelenmesine gerek yoktur.

Ayrıca söz konusu dil sertifikasının ibrazı aşağıdaki durumlarda da gerekmemektedir:
- Kişinin fiziksel veya zihinsel engelli olması durumunda (belgelenmeli)

Bende kalpsiz ile ayni fikirdeyim ve bence %99 A1 isterler bacaklarindaki problem konusmana ve yazmana engel teskil etmiyor seni kirmak yada uzmek gercekten istemem

Bu A1 korkulacak bir sinav degil duzenli bir sekilde pratik yapsan emin ol alirsin sayfadada forumun diger bolumlerinde fazlasiyla bilgi edinebilirsin gercekten cok basit 2 defa girdim 2 sindede kazandim hemde senin icin guzel bir alt yapi olur

bobcet

tsk ederim Klapsiz,voliroy
Simdi sole bisi var % 40 rapor ve kemiklerde cabuk kirilganlik,
Voliroy beni kirip uzmuyosunuz  alkis:)

bobcet

ben kursa  gitmek istiyorum ama bunu almayada yapmak istiyorum

voliroy

Allah sifa versin insAllah ailenede en kisa zamanda kavusursun

A1 almak icin bir kursa gitme zorunlulugun yok evde bunu fazlasiyla basarabilirsin inan bana cok basit ben yogun bir sekilde is hayatinda oldugum icin evde ders yapma gibi bir imkanim olmadi bu sitede reklami gecen bir set var onu al suanda 25 tl ben oyle yaptim fakat islerimden dolayi ders yapamadim evde meslegim grafik tasarim tum gun pc basinda beyin kalmiyor evde calismak icin ben 13 saatlik ozel ders aldim evde calisamayinca buna karsilik yine evde paratik yapmadim sinava girdim kazandim cok basit inan bana sana tavsiyem A1 istesinler yada istemesinler sen gitmeden simdiden pratik yap kendine orda kursa bile gitsen cok fazla zorluk yasamassin oyle dusunuyorum

Herzaman olaylara kotu bak iyi olursa supriz olur kotu olursada hazirlikli olursun

Ne olursa olsun senin suanda bile pratik almanca calisman + puan olur ben cocuk uzerinden aile birlesimi basvurusu yaptim sertifika istemediler benden fakat ben konsolosluga gittigimde sertifikayida verdim ve aldilar

bobcet

Bu seti alicam tsk ederim dediklerin cok dogru  okey:) bu seti alip ogrendikten sonra tabi iyi ogreniresem.a1 sinavina kendim girip alabiliyormuyum.yani sinava kendim hazirlanip girecegim.

Tsk

voliroy

Istedikten sonra herseyi yaparsin bu site bu konuda bir okyanus youtubede de bircok egitim ders videolarida var bak soyle birsey var kendini tanitma var sinavda onu ve mektup yazma var oda kolay aalinda ikisini basar gerisini kafadan sallasan tutar :) ama sen sallama hepsini calis vaktin cok nasil olsa

bobcet

Tekrar Tsk
A1 sinavina kendim des calisip girebiliyorumuyum?yani sinav tarihlerini nerden basvuru yapicam?
Tsk

voliroy

bobcet

voliroy

Sanirim izmirden gireceksin yinedw detayli bir arastirma yap derim goethenin numarasini al googleden arayip sor en iyi seni onlar yonlendirebilir

Deutch.su

Alıntı yapılan: bobcet - Temmuz 16, 2015, 02:37:08 ÖS
ben kursa  gitmek istiyorum ama bunu almayada yapmak istiyorum

Burada A1 Belgeni Aldıktan sonra Orada devamlı kursa gitmen gerekecek zaten oturma belgesi için ve entegrasyon kurslarınada gideceksnz