sabah 5 30 da almanya ucuyorum =)

Başlatan nescaffe, Temmuz 28, 2015, 12:57:56 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

nescaffe

arkadaslar  ben almanyada 3 yıl yasadıktan sonra orda polıslık olduktan sonra  turkiye geri dönmüstüm  bir süre kaldıktan sonra oturumum yandı  ve tekrardan cocuk üzerinden vize basvurusu yaprak tekrar gidiyorum  ve benim vizem 2 ay 10 gün icinde cıktı   normalde daha erken  cıkması lazım ben polıslık oldugum ıcın  uzun sürdü  yınede vizemi aldim  cocuk üzerinden vize basvursu yapanlar sakın endıseye düsmesin ınankı  adınız gibi emin olunkı vızenzı alırsınız sıkıntı yapmayınız  birde   almanyadakı yabancılar subesıne baglı   kalabılık bır yer oldumu uzun sürer köy gibi bir  olursa daha erekn alabılırsın  20 günde benım bundugum yer buyuk yer ondan bırde kaynaklanıyor bırde  yabancılar subsındekı kısıye baglı gıcıksaa  off yandınn bekletırler gıcıklıgna dosyayı  en sonunda alırsınız tek bir sey  sabretmek sabretmek  kafanızı baska seylere yogunlastırınn ve almanca  calısmaya bakınız  orda cok sıkıntı cekersınız  svgilerimle  Allaha emanet olunuz Allah kavustsun ailesinize esınızede sık bogaz etmeyıniz ..!!!!!!