ehliyet

Başlatan Gallagherx, Eylül 03, 2015, 10:05:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gallagherx

Almanyada ehliyeti yeni alanlar icin 4 senelik probefahrt varmis bunun hakkinda bilgisi olan varmi.

fuk_18

yalan inanma ehliyeti olupda degistirenler deneme sürüsinde olmuyor

Gallagherx

Alıntı yapılan: fuk_18 - Eylül 03, 2015, 11:37:22 ÖS
yalan inanma ehliyeti olupda degistirenler deneme sürüsinde olmuyor
benim turk ehliyetim yok. Simdi almanyada ehliyet cikarmaya karar verirsem deneme suresindemi olucam

fuk_18

evet o zaman 2 yil deneme süresinde olcaksin turkiyede ehliyet alsaydin olmucaktin bu arada sana almanyada ehliyetin maliyeti 1500 2000 euro arasi olacak bu yukarida cikabilir senin becerine bagli

Alıntı yapılan: Gallagherx - Eylül 04, 2015, 12:34:06 ÖÖ
benim turk ehliyetim yok. Simdi Almanya'da ehliyet cikarmaya karar verirsem deneme suresindemi olucam

Gallagherx

Alıntı yapılan: fuk_18 - Eylül 04, 2015, 03:32:04 ÖÖ
evet o zaman 2 yil deneme süresinde olcaksin turkiyede ehliyet alsaydin olmucaktin bu arada sana Almanya'da ehliyetin maliyeti 1500 2000 euro arasi olacak bu yukarida cikabilir senin becerine bagli
Peki ne gibi kısıtlaması var bu deneme sürecinin

fuk_18

iki sene icinde kurallara harfiyen uymak zorundasin baska birseyi yok uymazsan ehliyetin gider mpu yaparsin

Alıntı yapılan: Gallagherx - Eylül 04, 2015, 01:02:57 ÖS
Peki ne gibi kısıtlaması var bu deneme sürecinin

Gallagherx

Anladim peki bu deneme sureci boyunca yanimda en az 5 senelik ehliyeti olan birinin olması gerekiyomu

fuk_18

bak simdiye kadar duydugun herseyi unut o dedigin sekildede birseye ihtiyac cok o zaman ehliyet almanin ne anlami var sadece 17 yasinda ehliyet alirsna 18 yasina kadar yaninda ailenden biri olmasi gerekli ama dedigin sekilde sacma bir sistem yok

Alıntı yapılan: Gallagherx - Eylül 05, 2015, 12:02:02 ÖÖ
Anladim peki bu deneme sureci boyunca yanimda en az 5 senelik ehliyeti olan birinin olması gerekiyomu

Gallagherx

Tamamdir gercekten cok saolun

Gallagherx

Peki kursa kayit olduktan sonra kac ayda alirim ehliyeti tahminen

fuk_18

o sana bagli becerikli isen 3 ay da alirsin eger ehliyeti yani direksiyon dersini uzun surersen yani arac kullanmayi gec ogrenirsen her direksiyon dersi 45 dk ve 40 euro hesaplarsan sana 3000 binde bulur 4 5 ay sure uzar

Alıntı yapılan: Gallagherx - Eylül 05, 2015, 07:09:44 ÖS
Peki kursa kayit olduktan sonra kac ayda alirim ehliyeti tahminen

Gallagherx

Bide teorik sınava türkce girebiliyorum dimi

fuk_18

11 tane dilde girebiliyorsun

Alıntı yapılan: Gallagherx - Eylül 06, 2015, 06:31:56 ÖS
Bide teorik sınava türkce girebiliyorum dimi