Kasım 2015 İstanbul Aile birleşimi başvuranlar

Başlatan yeniceri57, Kasım 22, 2015, 06:14:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yeniceri57

Merhaba Arkadaşlar

Allah'ın izniyle başvuruyu yaptık. Bu süreçte beni en cok tedirgin eden konsolosluk görüşmemdi. O kadar samimi o kadar sakin ve o kadar güzel bir görüşme oldu ki inanın ben şaşırdım. Sanki günlük bir bayan arkadaşla konuşuyormuşum gibi oldum. en cok eşimle ilgili sonra günlük hayattan havadan sudan işten herşeyden konuştuk. Galiba memurun konuşmaya ihtiyacı vardı. Yada bilmeden beni güzel bir sorguya çekti. :) yaril:)
baya almanca konuştuk. tek tek adımı yaşımı cocugumu ve kardeşlerimi sordu. hobylerimi işimde ne yaptığımı falan. yaklaşık 30 dk görüşmede kaldım. bu sürenin 20 dk sı türkce 5-10 dk kadar da almanca oldu. biraz tuttu beni ama bana da güzel pratik oldu. puanın yüksek konuşmanda güzel dedi. 10-12 hafta içerisinde sonuçların panik yapma sıkıntı yapma vizen çıkar dedi.  teşekkür ettim. Artık en zorlu son yokuşa girdik. Hakkımızda hayırlısı inşAllah bekleyeceğiz.

arkadaşlar  lütfen şu giyim konusuna biraz daha önem verelim. sadece konsolosluk için demiyorum. Böyle önemli yerlere benim görüşüm takım elbiseyle ya da daha casual giyinip gidelim. İnanın size bakışlar bile cok değişiyor. amacım kimseye akıl vermek değil. ama gördüklerimden sonra gerçekten burdaki arkadaşlara bir fikir olur diye söylüyorum.

selametle