Korkuyorum

Başlatan azad2121, Ocak 07, 2016, 06:18:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azad2121

Arkadaslar selam ben 10 ayın 23 ünde ankaradan aile birleşimi vizesi basvurusu yaptıım eşime mektuplar 12 ayın  18 inde gitti ve iş yeri tatil oldugu ,icin yılbasundan sonrasını bekledık ocağın 5 inde yabancılar polisine gitti verdi evrakları sorun yok demıs kadın ve bugun ayıın 7 si konsoloslugu aradım vıze bölümünü tesadufen tlfon dustu pasaportumu soracam dedım ısım soy ısım dogum tarıhınden sonra dedı pasaportunuz cıkmıs bugun bızden dedım  onaylandımı dedı evet onaylandı burdan öyle gorukuor sonra 2 saat sonra ups den mesaj geldı pasaportunuz teslım alındı teslim tarihi tahmini 8 i dediler vızem cıkmısmıdır ? korkuyorum 3 aydır beklıyorum sorun olsa soylerlermıyd red olsa ? red olacak bisede yok ortada yarın insAllah gelince pasaport göreceğiz bir arkadasta dıyorkı onlar goremez senın vızen cıkıp cıkmadığını sen acınca gorebılırsın ? vıze bölümündeki kadın goremezmı yane ne sacma ? ıcıme kurt dusurduler yardım edın

kamufle_2133

göremez diye bir şey yok hepsi birbiri ile bağlantılı  elektronik ortamda görebilir onaylanıp büyük ihtimalle konsolosluğa göndermişler senin gideceğin yer onaylanmışsa artık red edilme olasılıgı çok düşük yok gibi bir şey zaten red edilmiş olsaydı daha erken söylerlerdi size zaten genelde bir vizenin ortalama  onaylanma süreci 3 aydır sizin sürenizde maksimun  bence vizeniz yolda geliyor şimdiden hayırlı olsun

erddinc

Vizeniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

azad2121

VİZEM GELDİ 😀  Allah herkezı sevdıgıne kavustursun hepınızı darısı tum beklıyenlerın basına

gızmo

hayırlı olsun azad2121,yolunuz açık olsun Allah aılenızle huzurlu bir ömür nasip etsin