sizce ikinci bir görüşmemi olacak?

Başlatan telasli, Haziran 18, 2016, 07:01:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

telasli

almanyadan ankaraya yanıt geleli tam 18 gün oldu ama hala ses seda yok. salı günü konsolosu aradığımda almanyadan yanıt gelmedi dendi ve bu oyalama bir cevaptı bana göre. peki bu kadar uzatmalarının araştırma olacağını düşündüm ama 3 gün 5 gün uzasın pazartesi 20 gün olacak neredeyse ve bu acaba ikinci bir görüşme yani çapraz sorgumu yapacaklar sorusunu aklıma getiriyor. peki bu sorgu olayı olacak ise bu kadar da bekletmeleri fazla. gelen yanıtın üzerinden en fazla 5 gün geçsin bir karara varılırdı neden 20 gün geçtiği halde bir hareketlilik yok. 55 gün oldu toplamda. peki bu ikinci görüşme bana ve eşime aynı gün ve saatlerde yapılacak ya, biz nasıl bilgilendiriliyoruz? aranıyor muyuz mail yada mektup mu geliyor? nasıl oluyor bu işler?

tugce_doerjer

gelen yanita göre sartlanmayin, onlarin yaniti vermesi konsoloslukta ayni gün isleme aldigi anlamina gelmez. Bazen böyle uzatiyorlar vize islerini,simdi yaz aylari cogu kisi izne cikmistir,okullar tatil oldu cocugu olanlar izne cikmistir,islemler de uzamaya baslamistir dogal olarak. Capraz sorguya cagiricaklarini sanmam cokdan haber gelirdi ikinci randevu icin. Sabirli olmak lazim,insAllah en kisa sürede haber alirsiniz.

telasli

telasli

konsolosluk bugünde bana yanıtın gelmediğini söyledi. yanıt geleli 20 gün oldu ama almanyadan yanıt gelmedi deniliyor. yabancılar daireside maili hatta 3 defa yolladık diyor. ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım