Avusturya Aile Birleşimi

Başlatan Zilan1, Ekim 03, 2016, 09:09:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zilan1

Merhaba, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

26.11.2015 tarihinde Avusturya Büyükelçiliğinde aile birleşimi için vize başvurusunda bulundum.Eşim Türk vatandası 2.evliliği bizden mart ve mayıs ayında 3 aylık maaş bodroları ve kredi borcu olmadığına dair evrak istediler teslim ettik.Haziranda Ma35 de işlemlerimiz bitmiş.Eşimin ilk evliliğini şüpheli buldukları için soruşturma yapıldı ,Agustos ayında mektup geldi savcılık soruşturmayı durdurmuş herhangi bi olumsuzluk yok ,6 hafta oncede polise evrak gondermisler esimin herhangi suç kaydı varmı diye burdan cevap bekliyoruz ama cevap gelmedi daha ne kadar surer ve red gelme olasıliğı varmıdır 10 ay oldu çok bunaldım bilen arkadaşlar yorum yaparmısınız :'(

KaLpSiz

Selam arkadasim genellikle bu sitedekiler almanyada ikamet eder.umarim yardimci olacak biri cikar. Bende 1 sene.viyanada.kaldim guzel sehir yasanacak.yer. ma35 yanlis hatirlamiyorsan  20.viyana oluyordu sanirim

Zilan1

Evet 20.viyanada tesekkur ederim bilgisi olan varsa dediğin gibi yazar  okey:)

fuk_18

Avusturya cok daha arastirmaci bir ülke ve birazdaha siki kontrol yukarda dedikleirnizi almanyada yapmiyorlar maas ev haricinde ne kadar sürecegini kimse bilemez mecbur bekliceksiniz sabir ile eger zaten sikinti yok ise 2 ay icin cevap gelir islemlerin sonuna gelmissiniz zaten

Zilan1

Aynen cok araştırdılar Türk vatandaşı ve daha önce evlilik yaptığı için insAllah dediginiz tarihten daha kısa sürede çıkar Teşekkur ederimm.Birsey daha danışabilirmiyim size almanca bir kagıt gelmisti ceviri yaptim ama anlamlandıramadım yardımcı olurmusunuz

KaLpSiz

İnsAllah.vizen. en.kisa zamanda.cikar. 20 viyana cok.guzel gittiginde donau nehrinin.kiyisanda.bol bol.bisikletle gezersin :) eski.anilarim.tazelendi :) bol.sans

Zilan1

Ben 7.Viyana'ya gideceğim evraklarım 20.Viyana'da  nasip olurda gidebilirsem heryeri görmek isterim inşAllahh :)

KaLpSiz