Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efekentli_09

Alıntı yapılan: lewo_58 - Mart 20, 2008, 11:29:48 ÖS
arkadaşlar bilgisi olan varmı sertifikayı Allahın izniyle aldım ama kullanma süresi varmı bilgi verebilirseniz sevinirim

Üzerinde üretim ve son kullanma tarihi diye bi şey yazmadığına göre sanırım yoktur ;D

efekentli_09

Alıntı yapılan: koksaltunc - Mart 21, 2008, 12:28:06 ÖÖ
Slm sen emek ettin sertifika aldın hayırlı olsun bunun suresi diye bişey olmaz ömur boyu gecerli.Hak ettigin bişleyin suresi olmaz.Bu benim görüsüm sen ginede sertifikayı sana kim verdiyse arasor Almanların sagı solu belli olmaz.Sonucunuda burya yazarsan seviniriz.

Köksal abi noldu senin sınav

koksaltunc

Slm efekentli_09 ben 19/03/2008 de ankarada girdim sınava araya almanların bayramı girdi sonuc alamadım sanıyorum yarından sonra gelir.yazarım burda sonucu

koksaltunc

Slm lewo_58 sonradan aklıma geldi bu sertifikanın hukmu bir ust sertifika alınca biter yani bundan sonra sanıyorum b1 var onu alınca bunun hükmü biter.

serseri_61

Köksal abi sen 18 şubatta girmemişmiydin sınava.

eebru

Alıntı yapılan: efekentli_09 - Mart 23, 2008, 06:00:58 ÖS
Alıntı yapılan: lewo_58 - Mart 20, 2008, 11:29:48 ÖS
arkadaşlar bilgisi olan varmı sertifikayı Allahın izniyle aldım ama kullanma süresi varmı bilgi verebilirseniz sevinirim

mraba köksal bey siz aldınızmı sertifikaa

Üzerinde üretim ve son kullanma tarihi diye bi şey yazmadığına göre sanırım yoktur ;D

koksaltunc

Slm arkadaslar ben henüz almadım alamdım sertifikayı 5 . sınavımada 19/3 de girdim sonucu yarın gelir insAllah kazanırımda kurtulurum bu sitresden.Arkadaslar daha önceleri herkes sınav sonucunu falan yazardı ama şimdi kimse yazmıyor herkes gectide sadece bizmi kaldık acaba  :laugh: herkese selam saygı.

şems

Alıntı yapılan: koksaltunc - Mart 24, 2008, 12:55:15 ÖS
Slm arkadaslar ben henüz almadım alamdım sertifikayı 5 . sınavımada 19/3 de girdim sonucu yarın gelir insAllah kazanırımda kurtulurum bu sitresden.Arkadaslar daha önceleri herkes sınav sonucunu falan yazardı ama şimdi kimse yazmıyor herkes gectide sadece bizmi kaldık acaba  :laugh: herkese selam saygı.
köksal bey 5.sınava gırmem dıye yazmışsınız.sıtemıze yenı katılan ve yenı ılk sınava gırecek arkadaşların sıtresını daha da arttırdığınızı düşünuyorum...
hepsı sınav oncesı çok sitreslı zaten..sızde oyle yazınca...
ınşAllah bu son gırişiniz olur....

mustafa_atik

selam arkadaslar bilgisi olan arkadaslardan bisy ogrenmek istiyorum ben vize basvurumu yapmistim bir hafta sonrada kagitlar almanya gitmis esime kagit yollamislar yaniniza pasaportunuzuda alip gelin diye benim ogrenmek istedigim hani iki ese birden randecu veriyorlarya bunu talep eden konsloslukmu almanyadaki yabancilar polisimi dorguya cekmedende vize gelebiliyormu

kesmeşeker

Alıntı yapılan: mustafa_atik - Mart 24, 2008, 06:57:33 ÖS
selam arkadaslar bilgisi olan arkadaslardan bisy ogrenmek istiyorum ben vize basvurumu yapmistim bir hafta sonrada kagitlar Almanya gitmis esime kagit yollamislar yaniniza pasaportunuzuda alip gelin diye benim ogrenmek istedigim hani iki ese birden randecu veriyorlarya bunu talep eden konsloslukmu Almanyadaki yabancilar polisimi dorguya cekmedende vize gelebiliyormu
ayısı bana da oldu eşim yarın yabancılar polisine gidecek, görüşmeye çağırıyorlar heralde. nasıl tanıştınız falan gibi sorular soracaklar heralde, birde gereken evrakları söyleyebilirler

kesmeşeker

eşiniz hangi eyalette oturuyor acaba?

mustafa_atik

kesmeseker saol benim esimde yarin gidecek bakalim hayirlisi olsun insAllah isi yokusa surmezlerde bizi tekrar konsolosluga cagirmadan yapip gonderirler su vizeyi hersey bi ayri dert sinaviydi evragiydi beklmesiydi derken baya bunaldik valla calisamiyorumda aha bugun geldi aha yarin gelecek

mustafa_atik

benim esimin oturdugu yer bayerne bagli hofta kaliyor kucuk biryer

kesmeşeker

Alıntı yapılan: mustafa_atik - Mart 24, 2008, 07:15:33 ÖS
kesmeseker saol benim esimde yarin gidecek bakalim hayirlisi olsun insAllah isi yokusa surmezlerde bizi tekrar konsolosluga cagirmadan yapip gonderirler su vizeyi hersey bi ayri dert sinaviydi evragiydi beklmesiydi derken baya bunaldik valla calisamiyorumda aha bugun geldi aha yarin gelecek
aynı dert bende de var arkadaşımya  :-\ yıllık izinimi ne zaman alacağımı bilemiyorum. vize gelse ona göre hareket edeceğim ???

yusuf_ss

bilgisi olan varmı ?

almanyadaki eşin eger maaşı yetmiyorsa yada diger sacma durumlar biliyorsunuz,peki KEFİL yolu diye bir sey duydum bu yol halen gecerlimi....

koksaltunc

Slm şems istersen mail adresini verde buraya yazmadan önce size yazayımda sansurleyin isterseniz bu ne curet ya sizemi soracagım ne yazacagımı benim burda bir suru dostum arkadasım var sormuslardır bende yazmısımdır herkes işine baksın kutuplaşdırmayın burasını benim burda cok insana faydam dokunmusdur benim siyasi fikirlerim hosuna gitmedi diye bu sekilde hitap etme hakkını sana kim verdiyse ona sesleniyorum geri alsın.Bu siteyi amacından saptırmayın lütfen kimseyede karışmayın.

köksal bey 5.sınava gırmem dıye yazmışsınız <<< bu yazıyı nerde yazmısım onu bana kopyala bu siteye birdaha yazı yazmayacam.Lütfen bekliyorum.Aksi taktirde özr dilemeni istiyorum.

şems

Alıntı yapılan: koksaltunc - Mart 24, 2008, 08:53:21 ÖS
Slm şems istersen mail adresini verde buraya yazmadan önce size yazayımda sansurleyin isterseniz bu ne curet ya sizemi soracagım ne yazacagımı benim burda bir suru dostum arkadasım var sormuslardır bende yazmısımdır herkes işine baksın kutuplaşdırmayın burasını benim burda cok insana faydam dokunmusdur benim siyasi fikirlerim hosuna gitmedi diye bu sekilde hitap etme hakkını sana kim verdiyse ona sesleniyorum geri alsın.Bu siteyi amacından saptırmayın lütfen kimseyede karışmayın.

köksal bey 5.sınava gırmem dıye yazmışsınız <<< bu yazıyı nerde yazmısım onu bana kopyala bu siteye birdaha yazı yazmayacam.Lütfen bekliyorum.Aksi taktirde özr dilemeni istiyorum.
köksal bey sıyası gorüşlerımızle bunun ne alakası var...benı yanlış anlamışsınız...
sıteye ılk gırdığımde bır arkadaş sınava 3.gırişi olduğunu ve zor olduğunu soylemiştı ve ben bundan çok etklıenmiştim...diğer arkadaşlarda boyle düşünur dıye yazdım...yaşça benden çok buyuksunuz ve saygısızlık yapmak kesınlıkle ıstemem...umarım benı anlamısınızdır...
bu yazınızın uzerıne yazmıştım onları bu arada....
Slm arkadaslar ben henüz almadım alamdım sertifikayı 5 . sınavımada 19/3 de girdim sonucu yarın gelir insAllah kazanırımda kurtulurum bu sitresden.Arkadaslar daha önceleri herkes sınav sonucunu falan yazardı ama şimdi kimse yazmıyor herkes gectide sadece bizmi kaldık acaba   herkese selam saygı.
sızın tabıkı bu sıteye benden daha çok emeğınız geçmiştir...bu tartışılmaz...