Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:54:47 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 28, 2008, 08:46:58 ÖS
Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:40:48 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 28, 2008, 08:36:44 ÖS
Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:35:02 ÖS
selam kesme şeker 9 aydırmı bekliyorsun.sen vize başvurusunu 9 ay öncemi yaptın?
evet 12 eylül 2007 de başvurumu yapmıştım
kafam çok karıştı 9 aymı?ne yaptınya.belgelerinmi eksikti yoksa eşiniz çalışmıyormuydu.???????
12 eylülde konsolosluğa görüşmeye gittiğimde almancayla ilgili hiçbirşey sormamışlardı (zaten ben randevu aldığımda almanca yasası daha yoktu) 1 ay sonra konsolosluğu vizem ne durumda diye konsolosluğu aradığımda A-1 sertifikanız lazım dediler. kursa gittim şubatta sınava girdim ve kazandım. sonra Almanyada evrakların çıkması çok uzun sürüyor bir de onları bekledim derken 9 ay geçmiş :-\
şimdi anladım serftika yüzünden beklediler seni.efrakların gelmişmi  buraya eğer gelmişse vizedir rahat ol.her idasınada girerim
geçenlerdede benimle iddiaya girmek isteyen senmiydin yaw ;D ::)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 28, 2008, 09:00:30 ÖS
Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:54:47 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 28, 2008, 08:46:58 ÖS
Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:40:48 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 28, 2008, 08:36:44 ÖS
Alıntı yapılan: cihangir - Mayıs 28, 2008, 08:35:02 ÖS
selam kesme şeker 9 aydırmı bekliyorsun.sen vize başvurusunu 9 ay öncemi yaptın?
evet 12 eylül 2007 de başvurumu yapmıştım
kafam çok karıştı 9 aymı?ne yaptınya.belgelerinmi eksikti yoksa eşiniz çalışmıyormuydu.???????
12 eylülde konsolosluğa görüşmeye gittiğimde almancayla ilgili hiçbirşey sormamışlardı (zaten ben randevu aldığımda almanca yasası daha yoktu) 1 ay sonra konsolosluğu vizem ne durumda diye konsolosluğu aradığımda A-1 sertifikanız lazım dediler. kursa gittim şubatta sınava girdim ve kazandım. sonra Almanyada evrakların çıkması çok uzun sürüyor bir de onları bekledim derken 9 ay geçmiş :-\
şimdi anladım serftika yüzünden beklediler seni.efrakların gelmişmi  buraya eğer gelmişse vizedir rahat ol.her idasınada girerim
geçenlerdede benimle iddiaya girmek isteyen senmiydin yaw ;D ::)
;D

firdevs

kesmeşeker upsden takip numaranla baksana belki gelmiştir benim vize daha gelmemiş ama daha iki gün oldu bakalım hayırlısı olsun ama senin vize gelmiş olabilir

yildiz58

insAllah vizedir kesmeseker hayirlisi olsun benimde bugun yarin belli olacak vizem insAllah vizedir dua edin ARTIK bitsin bu hasretlik:( upse getirecek..

dee

Ben de bugün resmen basvurdum konsolosluga, umarım hersey cabuk ve pürüzsüz gelisir :D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: firdevs - Mayıs 29, 2008, 11:07:45 ÖÖ
kesmeşeker upsden takip numaranla baksana belki gelmiştir benim vize daha gelmemiş ama daha iki gün oldu bakalım hayırlısı olsun ama senin vize gelmiş olabilir
ups'e baktım bugün ama bir hareket yokmuş öyle yazıyor :-\ yarın da cuma, geleceğini hiç sanmıyorum artık umutlarım haftaya kaldı :-\

kesmeşeker

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 02:25:10 ÖS
insAllah vizedir kesmeseker hayirlisi olsun benimde bugun yarin belli olacak vizem insAllah vizedir dua edin ARTIK bitsin bu hasretlik:( upse getirecek..
herşeyin hayırlısı olsun..

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 28, 2008, 05:36:51 ÖS
öğleden sonra buradaki ups şubesine gelmiş az önce gidip aldım ve geçmişim 81 ile inanamıyorum hala düşüp bayılcam nerdeyse umraım herkes geçer

Kardeşim seni tebrik ederim senden fazla ben sevindim :) Allah hayırlı etsin...

smc-403

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 29, 2008, 06:23:06 ÖS
öğleden sonra buradaki ups şubesine gelmiş az önce gidip aldım ve geçmişim 81 ile inanamıyorum hala düşüp bayılcam nerdeyse umraım herkes geçer

saol çok teşekkür ederim inan herkes öle bende bi başkasının geçtiğini duysam çok seviniorum umarım kimse madur kalmaz
yarın iks arayıp randevu alcam bugün yatırdım bankaya para acaba  kaç gün sonraya verir randevuyu evraklarımı tamamladım

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 29, 2008, 06:25:24 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 29, 2008, 06:23:06 ÖS

Tahminmim 15 gün sonraya verecekdir... :)

saol çok teşekkür ederim inan herkes öle bende bi başkasının geçtiğini duysam çok seviniorum umarım kimse madur kalmaz
yarın iks arayıp randevu alcam bugün yatırdım bankaya para acaba  kaç gün sonraya verir randevuyu evraklarımı tamamladım

yildiz58

pasaport yolla cikmis upseyle INSALLAH VIZEDIR DUA EDIN

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 07:50:32 ÖS
pasaport yolla cikmis upseyle INSALLAH VIZEDIR DUA EDIN

Tamam senden fazla biz heyecandan çatlıyoz yıldız walla... :)

werdermm

Alıntı yapılan: dee - Mayıs 29, 2008, 04:37:54 ÖS
Ben de bugün resmen basvurdum konsolosluga, umarım hersey cabuk ve pürüzsüz gelisir :D
hayırlısı olsun.

yildiz58

UPSE acik cuma günleri degilmi? INSALLAH  vizedir ALLAHIM... ben sabaha kadar nasil dayaniyim INSALLAH vizedir

yildiz58

bu arada seni tebrik ederim yakamozlu gece sinavi gecmisin cokkk sevindim..

werdermm

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 07:59:27 ÖS
UPSE acik cuma günleri degilmi? INSALLAH  vizedir ALLAHIM... ben sabaha kadar nasil dayaniyim INSALLAH vizedir
aç telefonu sor ups ye.vizemi diye.

yildiz58

onlar bilirmi vize oldugunu? onlar acmiyorki pasaportu nerden bilsinler.