Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 08:00:29 ÖS
bu arada seni tebrik ederim yakamozlu gece sinavi gecmisin cokkk sevindim..

Benmi geçmişim Allah Allah yıldız sen iyice kötü olmaya başladın yaaaa  ben ne zaman dedim geçdim daha ben sınava gitmedim yaw... iyimisin sen yaa inşAllah vizedir senin şu mektup yaa korkmaya başladım senden ben :(  :(

werdermm

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 08:03:22 ÖS
onlar bilirmi vize oldugunu? onlar acmiyorki pasaportu nerden bilsinler.
söyle poşeti yırtıp baksınlar ;D

yildiz58

pardon yakamozlu gece gercekten kafayi yemisim...svc gecmis sinavi kusura bakma..cok zor gercekten
2sene olack evleneli ama hala birlesemedik ondandir kafayi yiyece..ama herseyin HAYIRLISI

yildiz58

söyle poşeti yırtıp baksınlar Grin
TMM SÖYLERIM yirtip baksinlar :P ;)

werdermm

yarını bekle.yapcak bişey yok!

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 08:07:45 ÖS
pardon yakamozlu gece gercekten kafayi yemisim...svc gecmis sinavi kusura bakma..cok zor gercekten
2sene olack evleneli ama hala birlesemedik ondandir kafayi yiyece..ama herseyin HAYIRLISI

Hala birleşemedik demişsin aile birleşimi işte zor olacak tabi.. hemen birleşen aileler unutma tez ayrılırlar ne kadar geç o kadar sağlam bende 2 seneyi doldurdum :)

yildiz58

AYNI KADERI PAYLASIYORUZ DESENE KARDESIM :)HAYIRLISI OLSUN HERSEYIN NAPALIM.. ÖLÜM YOKYA SONUNDA..AMA YINEDE VIZEMIZ CIKMIS OLSUN:(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 08:12:19 ÖS
AYNI KADERI PAYLASIYORUZ DESENE KARDESIM :)HAYIRLISI OLSUN HERSEYIN NAPALIM.. ÖLÜM YOKYA SONUNDA..AMA YINEDE VIZEMIZ CIKMIS OLSUN:(

çıkar be Allah yazdıysa olur kardeşim yazmadıysa ne yaparsan yap olmaz zaten....

yildiz58

cok haklisin kardesim hersey nasip kismet hayirlsi olsun INSALLAH..

werdermm

haklısın yakamozlu_gece.Allah ne yazdıysa o olur.ne 1 dakika geç nede 1 dakika erken,tam zamanında olur.kader bu.

cihangir

Alıntı yapılan: yildiz58 - Mayıs 29, 2008, 07:50:32 ÖS
pasaport yolla cikmis upseyle INSALLAH VIZEDIR DUA EDIN

dualarım hepimiz için olsun.herkes inşAllah birab önce sevdiğine kavuşur.
sen nezaman müracat ettin ve eşinizde istenen belgeleri vermişmi tamam demişler ise vizedir rahat ol

yildiz58

INSALLAH vizedir hersey tmm demislerdi ama yinede gelmeden emin olmak istemiyorum olumsuz birsey demediler hayirlsii olsun cihangir kardes

cihangir

yıldız sen çok panik yapıyorsun .korkma ya kıyamet kopacak değilya vizedir bana inan.

cihangir

yıldız58 siz ne zaman müracat etiniz konsolosa ??????????

yildiz58

evet napyiim artik cikmasini istiyorum vizesinin INSALLAH VIZEDIR hayirlisi olsun herseyin cihangir
sen basvurdunmu vizeye?

yildiz58

benim E$im trde 03.04.08 de müracet etti burdan bizde 1hafta önce ettik avukat yapiyor benim i§lerimi hayirlisi olsun

cihangir

şimdi garanti oldu işte vizedir.her idasına girerim