Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meltem80

Yasadigin ülkenin dilini bilmemen bence cahilliktir,isteksizliktir.Senin Almanlara cevap verememen o dili konusmak istemedigini gosterir.Ogrenmek hirsi olacakki hem Almanlar hemde aileniz size destek ciksinlar yoksa onun disinda baska careniz yok.

meltem80

Fikir soylemek suc mu yani? Biraz acik sözlügüm hepsi bu.Bana karsi ileri geri laflar eden kisiler var.Kendilerine baaksinlar once.Fikrim benimdir...

ilhann27

Selam ben istanbuldan ilhan yazacagim konu hakkinda bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Ben 4 Temmuz Tarihinde Aile Birlesimi icin Basvuru yaptim istanbul alman konsolosluguna.Esim Alman Vatandasi 1 Yil önce evlendim. sonra alman konsoloslugundan eksik evrak diye mektup geldi. Esimin Türkiyeye Giris cikis belgesini istediler.Bende Esimden Vekalet alip istenilen Giris Cikis Belgesini 17 Temmuz Tarihinde istanbul Alman konsolusluguna gönderdim.ve halen bi cevap gelmedi bana bugün tarihi ile tam 32 gün oldu.istanbul alman konsolosluguna telefon actim bilgi edinmek icin evraginiz hakkinda bize almanyadan bi cevap gelmedi dediler. Simdi Esimi Orda yabanci polislerden evrak göndermesinimi Beklicek? yada Esim bizzat alman yabanci polisinemi gidicek? bu konu hakkinda bilgi yazarsaniz sevinirim beklemek kadar kötü bisey yok arkadaslar :(

ilhann27

Ben ilhan özür diliyorum tarihi yanlis yazdim :( 4 haziran  olucakdi

ilhann27

Selam ben istanbuldan ilhan yazacagim konu hakkinda bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Ben 4 Haziran'da Tarihinde Aile Birlesimi icin Basvuru yaptim istanbul alman konsolosluguna.Esim Alman Vatandasi 1 Yil önce evlendim. sonra alman konsoloslugundan eksik evrak diye mektup geldi. Esimin Türkiyeye Giris cikis belgesini istediler.Bende Esimden Vekalet alip istenilen Giris Cikis Belgesini 17 Haziran Tarihinde istanbul Alman konsolusluguna gönderdim.ve halen bi cevap gelmedi bana bugün tarihi ile tam 32 gün oldu.istanbul alman konsolosluguna telefon actim bilgi edinmek icin evraginiz hakkinda bize almanyadan bi cevap gelmedi dediler. Simdi Esimi Orda yabanci polislerden evrak göndermesinimi Beklicek? yada Esim bizzat alman yabanci polisinemi gidicek? bu konu hakkinda bilgi yazarsaniz sevinirim beklemek kadar kötü bisey yok arkadaslar 

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Temmuz 06, 2008, 03:53:31 ÖS
Selam ben istanbuldan ilhan yazacagim konu hakkinda bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Ben 4 Haziran'da Tarihinde Aile Birlesimi icin Basvuru yaptim istanbul alman konsolosluguna.Esim Alman Vatandasi 1 Yil önce evlendim. sonra alman konsoloslugundan eksik evrak diye mektup geldi. Esimin Türkiyeye Giris cikis belgesini istediler.Bende Esimden Vekalet alip istenilen Giris Cikis Belgesini 17 Haziran Tarihinde istanbul Alman konsolusluguna gönderdim.ve halen bi cevap gelmedi bana bugün tarihi ile tam 32 gün oldu.istanbul alman konsolosluguna telefon actim bilgi edinmek icin evraginiz hakkinda bize Almanyadan bi cevap gelmedi dediler. Simdi Esimi Orda yabanci polislerden evrak göndermesinimi Beklicek? yada Esim bizzat alman yabanci polisinemi gidicek? bu konu hakkinda bilgi yazarsaniz sevinirim beklemek kadar kötü bisey yok arkadaslar 

kardeş sorunu sormuşsun üste var neden tekrarlıyosun anlamadım :) bekle okuyan olur cevap ını verir tekrar yazmanın bir anlamı olmaz ok. kardeşim... :)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 06, 2008, 04:02:48 ÖS
Selam ben istanbuldan ilhan yazacagim konu hakkinda bilgisi olan lütfen cevap yazarsa sevinirim. Ben 4 Haziran'da Tarihinde Aile Birlesimi icin Basvuru yaptim istanbul alman konsolosluguna.Esim Alman Vatandasi 1 Yil önce evlendim. sonra alman konsoloslugundan eksik evrak diye mektup geldi. Esimin Türkiyeye Giris cikis belgesini istediler.Bende Esimden Vekalet alip istenilen Giris Cikis Belgesini 17 Haziran Tarihinde istanbul Alman konsolusluguna gönderdim.ve halen bi cevap gelmedi bana bugün tarihi ile tam 32 gün oldu.istanbul alman konsolosluguna telefon actim bilgi edinmek icin evraginiz hakkinda bize Almanyadan bi cevap gelmedi dediler. Simdi Esimi Orda yabanci polislerden evrak göndermesinimi Beklicek? yada Esim bizzat alman yabanci polisinemi gidicek? bu konu hakkinda bilgi yazarsaniz sevinirim beklemek kadar kötü bisey yok arkadaslar 

kardeş sorunu sormuşsun üste var neden tekrarlıyosun anlamadım :) bekle okuyan olur cevap ını verir tekrar yazmanın bir anlamı olmaz ok. kardeşim... :)

yaww bilgisi olanınız avrsa bir açıklama yapsın yaww ..

acillllennnnnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmm bekleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(

Allah yardımcınız olsun..

kadriye_01

bugün eşim Almanyaya gitti eve gittiğinde mektup gelmiş mektupta evraklarınızı getirin vede görüşmeye gelin 24 temmuzda demişler bana henüz bu bilgiyle ilgili bir şey gelmedi sizce çapraz sorumu soracaklar benide ankarayamı çağıracaklar yoksa bremen yabancılar polisinde yoğunlukmu var bu tarihi verdiler merak edenlere 2 haziranda ankaradan başvurdum

ilhann27

Arkadaslar biriniz Cevap versin:(

yakamozlu_gece

Kardeşim cevap veren olmadı ben sadece fikirlerimi söyleyeceğim sana sadece sabırla bekleyin acele etmeyin ve alman polisinden bir mühdet daha haber bekleyin onların çağırması lazım eşinin gitmesi değil onlar çağırırlar ama sadece sabretmesini bil ok.. merak etme herşeyin yolunda gideceğine eminim takma kafana bekle sadece.. :)

ilhann27

yakamozlu_gece tesekkür ederim cevap verdigin icin.Ama Beklemek Cok yipratiyor insani :( :(

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ilhann27 - Temmuz 07, 2008, 12:52:20 ÖÖ
yakamozlu_gece tesekkür ederim cevap verdigin icin.Ama Beklemek Cok yipratiyor insani :( :(

Biliyorum kardeşim ama rahat ol bende sen gib vize bekliyorum belki benim daha yeni ama hiç düşünmüyorum Allaha havale ettim hayırlısı neyse o olsun hiç düşünmüyorum bile haa ne isterlersede yapmaya hazırım sende buna motive ol takma kafana rahat ol herşey düzelecekdir sıkma kendini yani...

meltem80

na herr warum? die wahrheit schmerzt, aber das ist so hier in der BRD. Ben almanya dogumluyum ve esim Meltem söylediklerinde hakklidir. Seni bilmem ama benim en iyi arkdaslarim alman, onlarla türklerden daha iyi anlasiyorum. nedenise dilli cok süper bilmem ve kültürlerini anlamam. Onlarda bizi gayet iyi anliyorlar. Ben Almayai cok severim ve baze konularda ben alman hükümetine zor olsa bile hak veriyorum. ve irkcilik her ülkede var bunu sakin untuma. biraz tarih okusan belki anlarsin.Kendi tarihimizde de dolu!

meltem80

arkadaslar, vize konusunda sizelere niye problemer cikariyorlar ben bi türlü anlamiyorum. Ben esime vizeye 10dak. evet yanlis degil 10dak. aldim. ne bi sorun ne bi enggel. dürüst olun yeter, gercekten.

yakamozlu_gece

Sen 10 dakikada almışsın eskiden eş istemeden direk almanyayada alıyolardı yani onlar eskidendi adı üstünde diyosunki almışdım diyosun şimdi al birde kardeşim ok. :)

meltem80

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 07, 2008, 02:17:16 ÖS
Sen 10 dakikada almışsın eskiden eş istemeden direk Almanyayada alıyolardı yani onlar eskidendi adı üstünde diyosunki almışdım diyosun şimdi al birde kardeşim ok. :)

eskidendi dedigin tarih 2006 senesi! hadi bakalim bunada yorum yap???

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: meltem80 - Temmuz 07, 2008, 04:29:06 ÖS
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 07, 2008, 02:17:16 ÖS
Sen 10 dakikada almışsın eskiden eş istemeden direk Almanyayada alıyolardı yani onlar eskidendi adı üstünde diyosunki almışdım diyosun şimdi al birde kardeşim ok. :)

eskidendi dedigin tarih 2006 senesi! hadi bakalim bunada yorum yap???

bildiğim kadarıyla bu yeni yasalar 2007 de çıktı !!!!!!!  ::)