Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

Tecrübeli arkadaşlar pazartesi günü aile birleşimi başvurusu için evraklarımı teslim etmeye randevum var.eşim alman vatandaşı ve pasaport fotokopisi hazırladım.bu yeterlimi ayrıten kimlik fotokopisine gerek var mı?
birde benden evrak olarak  tlf da söylemedıler ama IKS nin sitesındeki pin numarama göre bana açılan sayfada Oturum Müsaadesi istediklerini yazmışlar. ama eşim  alman vatandaşı olduğu için böyle birşeyin  olmadığını söyledi..
genel bir yazımı acaba ordaki evraklar

hunkarus

Alman konsoloslugunu evrakalrı almanyaya göndermeden vize verme yetkisi varmıdır acaba

sabır

aile birleşiminde yok evraklar yabancılar polisine gider onlar ister bakar ister bakmadan cvp gönderirler tr ye

adnan38

sabır

vizeleri cıkan arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın olsun sizlerden bişey rica edecem vizeleri cıkan arkadaşlar ne kadar sürdü ve ne gibi aşamalardan gectiniz yazarsanız bizler için de tecrube olur 3 ayı gecti 4 ay olacak hala bekliyorum

ilhann27

sabir kardesim benim 5. ay olucak nerdeyse 5 gün sonra..bunlar iyice sabrimizi tasirdilar....az kaldi bir haftaya kadar geldi geldi gelmedi sonumuzu Allah ve onlarin sonunu Allah bilsin

sabır

ilhan adaş benim adımda ilhan ve ben de seningibi istanbuldan başvuru yapmıştım sanırım bu ilhanların kaderi, yada konsolosluk calışanlarının ilhan takıntısı var

SEYHAN69

lütfen soruma cevap verebilcek kimse yokmu.
pazartesi günü aile birleşimi başvurusu için evraklarımı teslim etmeye randevum var.eşim alman vatandaşı ve pasaport fotokopisi hazırladım.bu yeterlimi ayrıten kimlik fotokopisine gerek var mı?
birde benden evrak olarak  tlf da söylemedıler ama IKS nin sitesındeki pin numarama göre bana açılan sayfada Oturum Müsaadesi istediklerini yazmışlar. ama eşim  alman vatandaşı olduğu için böyle birşeyin  olmadığını söyledi..
genel bir yazımı acaba ordaki evraklar.

diye msj atmıştım cevaplarmısınız

musa tur

benim bildigim sen neyin varsa fotokopisini cek orjinaliyle beraber git lazim olmassa geri verirler esin alman vatandasiysa kimliginin fotokopisini al daha iyi bilen arkadaslöar ekmleme yapsin lütfen

musa tur

bide benim ricam esim ankara konsoloslugundan numara aldi kagitlari almanyaya geldi ve ok lendi bu numaradan vizeyi takip edebilirmiyiz sayet takip edebilirsek siteden baltim bulamadim bi link verseniz bi zahmet tesekkürler almancax li arkadaslar

SEYHAN69

Alıntı yapılan: musa tur - Ekim 18, 2008, 07:07:59 ÖS
bide benim ricam esim ankara konsoloslugundan numara aldi kagitlari Almanyaya geldi ve ok lendi bu numaradan vizeyi takip edebilirmiyiz sayet takip edebilirsek siteden baltim bulamadim bi link verseniz bi zahmet tesekkürler almancax li arkadaslar

eşimle görüştüm tamam sorun kalmadı.tşkler.

sanırım ups nin sitesınden takip edicek.zaten gönderilene kadar böyle bir kayıt bulunamadı der.ankara yolladıktan sonra görünür sayfanız.yollandı diye.zaten tlf nunazada yollandıysa msj gelir ups den

SEYHAN69

yani ups nin sayfasından bakman gerekıyor.

ilhann27

adasim valla dediklerine katiliyorum.. ama bzim isler istanbulda yürüyor.. almanyada yabancilar polisinde yürümüyor..sansizlik yakami bir türlü birakmadi bu konuda..seninde öyle sanrim ne yapalim adasim kaderimizi yabancilar polisinde degistiricekler.. hayirlisi olsun ne diyeyim..vize vermemeleri icin hic bir sebep yok bana. bütün islemler bitti..simdi yabanci polisindeki benim evraklara bakan kadin bir müddet daha bekliceksiniz demis.. yani onlarin keyfine kalmis

ahmetpamuk2

pazartesi günü aile birleşimi başvurusu için evraklarımı teslim etmeye randevum var.eşim alman vatandaşı ve pasaport fotokopisi hazırladım.bu yeterlimi ayrıten kimlik fotokopisine gerek var mı?
birde benden evrak olarak  tlf da söylemedıler ama IKS nin sitesındeki pin numarama göre bana açılan sayfada Oturum Müsaadesi istediklerini yazmışlar. ama eşim  alman vatandaşı olduğu için böyle birşeyin  olmadığını söyledi..

arkadasım aklıma geldıgı kadarıyle
1, senın ve esının pasapot foto kopısı(senın pasapotun kensısı
2,a1 setıfıkasının aslı 2 fotokopy sı
3,senın ve eının kımlık fotokopy sı
4,senın ve esının nufus kayıt onegı ayrıntılar yazı olacak sekılde
5,evlılık cuzdanı ve fotokopy sı
6,evlılık yaparken ordakı formul bıye bı belge var o
7.senın fotografın vıze ıcın

ama bunlar sayet senın ve esının daha once evlılık ve ya cocuk yoksa boyle.
suan aklıma bunlar geldı ama sen tlf ac sana net soylesınler. eksık evrakla gıdersen basvurun bosa gıder
ınsAllah tez zamanda alırısın vızenı

adnan38

Alıntı yapılan: sabır - Ekim 18, 2008, 01:51:42 ÖÖ
vizeleri cıkan arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın olsun sizlerden bişey rica edecem vizeleri cıkan arkadaşlar ne kadar sürdü ve ne gibi aşamalardan gectiniz yazarsanız bizler için de tecrube olur 3 ayı gecti 4 ay olacak hala bekliyorum
tşk arkadşım inş en kısa zamanda vizen çıkar,eylünün 19 da başvurmuştum, ekimin 17 sinde vizem geldi çok şükür,hiç bir zorlukla karşılaşmadım ne sorguya çagırdılar nede soru sordular,kısmetse ekim 25 de gidiyorum.

SEYHAN69

Alıntı yapılan: ahmetpamuk2 - Ekim 18, 2008, 10:25:47 ÖS

arkadasım aklıma geldıgı kadarıyle
1, senın ve esının pasapot foto kopısı(senın pasapotun kensısı
2,a1 setıfıkasının aslı 2 fotokopy sı
3,senın ve eının kımlık fotokopy sı
4,senın ve esının nufus kayıt onegı ayrıntılar yazı olacak sekılde
5,evlılık cuzdanı ve fotokopy sı
6,evlılık yaparken ordakı formul bıye bı belge var o
7.senın fotografın vıze ıcın

ama bunlar sayet senın ve esının daha once evlılık ve ya cocuk yoksa boyle.
suan aklıma bunlar geldı ama sen tlf ac sana net soylesınler. eksık evrakla gıdersen basvurun bosa gıder
ınsAllah tez zamanda alırısın vızenı

tşk ederim

SEYHAN69

arkadaşlar yarın yola çıkıyorum.vize ücreti ödemek için kaç euro yanımda bulundurmam gerek bilgisi olan varmı.eşim alman vatandaşı