Almanyada arac kredisi nasil alinir

Başlatan telasli, Ocak 21, 2017, 12:46:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

telasli

Aylik gelirim 1200 net elime gecen. Cocugum yok. Kirami devlet ödüyor esim mini job calisiyor. Fakat isim fest degil 6 aylik vertragim var. Zaten calistigim firma akrabamin. 6 ayin sonunda yine bir 6 ay daha uzatacagini söyledi. Banka bu konuda nasil isliyor? Benden ne gibi bir belge bekliyor ve bu gelirle ben max ne kadar kredi alabilirim? Ayrica atiyorum araba 5 bin euro ben 8 bin isteyebilirmiyim? Kalan 3 bini nakit olarak kendime kullanabilir miyim?

KaLpSiz

Aylik gelirin 1200 esin.mini job ta calisiyor kirani nasil devlet oduyor bizim burada iki kisiye devletin hesapladigi para 1271 euro  dogru konusmuyorsun kacak yada az gosterip calisiyorsan aylip gelirin 10000 euro olsa ne.yazar kagit ustunde onemli. Kredi olayina gelince suresiz vizen.yoksa ve.vollzeit calismiyorsan kredi alman imkansiz. Bende almaya calistim 1600 euro gelirim. Varken vermediler. Kredi kartim var limiti 5000 euro onu kullaniyorum kredi kartindan baska.caren.yok yada yaninda.calistigin akrabalrindan rica et.kredi ceksinler her ay maasindan keserler

telasli

şimdi şu doğru konuşmuyorsun lafından bir başlayalım önce. Bak iki aydır çalışıyorum iki ayında abrecnungunu arbeitsamta gönderdiğimiz halde 580 civarı kira yardımı geldi. Kontoauszuge koydurtma şimdi buraya bana. şimdi diyeceksinki üçüncü abrecnungda yeni bir hesap yapıp keserler vs ona o zaman bakar yeniden düşünürüz bu miktarı. Velhasıl çok biliyo gibi konuşuyon ama bazı yerlerin açıkta kalıyor farkında değilsin. Ya cümleni kurarken baştan sona öyle değil böyledir diye kurup kendini madara etmezsin yada susarsın. Ben bu kredi olayını buranın en eski ve sürekli bankalara işi düşen adamlara sordum. 5 10 bankalara göre çerez parası senin eline geçene bakarlar ve oturumun süresizmiş bilmem neymiş buna bakmıyorlar dedi hiç birisi. İş yerinden süresiz çalıştığına dair kağıt alman ve son üç ayın abrecnungunu isterler hepsi o kadar dedi. Zaten gidip konuşacağı çalıştığım bankayla herşey orada belli olur. Alabilirsem veya alamazsan neden alamadığımı ki senin dediklerinle bir alakası olacağını sanmıyorum koşa koşa gelir çarparım burda senin suratına.

KaLpSiz

Birincisi elime gecen.net 1200 kirami devlet oduyor ama ileride bu.parayi geri alacaklar desen.baska.birsey oyle bir yaxiyorsunki 1200 lira.net aliyorum.devlet kiramida oduyor anlami cikiyor. Sonuc.olarak dogrusunu soylememissin.yanipmamisim simdiki cevabinda.döküldün :) ikinci.olaya gelirsek cok.gereksiz.bir insansin madem o kadar. Almanyayi iyi taniyan.abilerin var ne.diye burada millete soruyorsun arkadas.git onlara sor yani illaki laf yemek niyetin :) ucuncusu ise evliligin devam ettigi.icin cok kucuk.bir ihtimal kredi alabilirsin. Suresize oturuma bakmiyor.diyen abilerin uzayda yasiyor sanki :) eskiden.o cok bilmis abilerin. Gibileri kredi alip turkiyeden ev. Alip baskasinij. Ustune yapip sonrada almanyada iflasini.verip yani schufa ya.ciktiklari icin bankalar bizim.gibi garibanlara ihtiyaci olanlara suresiz vize yokken 2000 euro bile.kredi.vermiyor hatta dispo kredi.bile. bunlara.ben. yasadim roller ya.gidersin mobilya almak icin oturum.suresiz.olmadigi.icin.vermezler araba almak istersin.alamazsin media marktan televizyon istersin oturumi sorun.yaparlar. sen.cömezsin daha almanyadaki turklerin lafina inanilirmi daha.cozemedin.mi kac aydir buradasin  ben.sana.yasadiklarimdan ornek.veriyorum millletten.duyduklarimlar degil. Krediye ihtiyacin varsa ozelden yaz bir adres.vereyim.basvuru.yap. ilk.basta 300 ruro limit.verirler sonra. 5000 ne.kadar.cikar fuk 18 te o.karttan kullaniyor ben.tavsiye ettim. Gene.sana.yardimci olmaya calisiyorum ama.yalan.yok sana çok kılım valla iki uc sene.sonra bosaninca.benden.bilgi almak icin iyi gecin bana ihtiyacin.olacak :)

fuk_18

telasli kalpsiz dogru söylüyor sen o cok bilmis abilerine sana söyle söyleyim burda dogup buyumus yada 10 20 sene önce gelmis türklerle varsa imkanin kes irtibatini cunku söyledilerinin %70 yalan cahilik oluyor,

sen suan kredi cekemezsin kredi karti al 3 4 ay kullan orda cekip araba alirsin kalpsizi ilede kagvayi birakin artik

Konyalm42

Telaşlı kardes yaşadığın bölgede bu işleri yapan kişiler vardır . Bunları nasıl yapiolar bilmiyorum sanırsam bankada anlastiklari şahıslar var mesela 10 bin euro kredi istiosun 2 bin euroyu sana yardimci olan şahıs alıyor 8 bin euroyu sana veriolar bu işine gelmesse arkadaşların dediği gibi kredi kartı ile sikintini giderebilirsin başka türlü bi imkanın yok bu şartlarda kendi adına kredi çekmesin.

nescaffe

Burda eneski olan benim şuan 7 yıldır  almanyadayim vollzeit olarak çalışıyorum ve aylığım netto 1700 Euro arbeitsammt hic düşmedim ve öncelikle krediyi almak istedim araba almak istiyorum benim kartıma dispoyu bile yuksetmiyorlar 8 bin Euro cekicektim  bankam sparkasse benim kundem tam serefsiz cıktı bankamı değiştirdim vollksbanka geçtim kredi almak istiyorum  fest daha değilim agust belli olcak herşey.. .nasıl kredi çekebilirim fuk bana numaranı yaz hattını değiştim numaran kayboldu bende