2017 Vize Alanlar ve Vize Bekleyenler

Başlatan muhendus, Haziran 05, 2017, 09:23:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merve260

KADİR09

merhaba arkadaşlar 14.12.2017 vizem onaylandı bugun 15.12.2017 tarihi itibariyle konsolosluk tarafından arama geldi saglık seyahat sigortası yaptırıp gönderin diye arkadaşlar tam 91 günde vizem onaylandı tüm bekleyen arkadaşlara sabırlar dilerim ben başvuruyu izmir den yaptım                                     BAşVURU TARİHİ 15.09.2017 inşAllah en kısa zamanda herkez sevdiğinin yanında olur sabırla bekleyin arkadaşlar ve tavsiye eşleriniz takipte olsun en az her hafta gidip başvurunın durumunu sorsun 

tugrulonemli

Benimde 3 gun sonra 2 ay doluyor ses seda yok aştı bunlar kendini kotu zamana denk geldik yilbasinsikinti

Bekleyenköln

Alıntı yapılan: KADİR09 - Aralık 15, 2017, 11:14:01 ÖS
merhaba arkadaşlar 14.12.2017 vizem onaylandı bugun 15.12.2017 tarihi itibariyle konsolosluk tarafından arama geldi saglık seyahat sigortası yaptırıp gönderin diye arkadaşlar tam 91 günde vizem onaylandı tüm bekleyen arkadaşlara sabırlar dilerim ben başvuruyu izmir den yaptım                                     BAşVURU TARİHİ 15.09.2017 inşAllah en kısa zamanda herkez sevdiğinin yanında olur sabırla bekleyin arkadaşlar ve tavsiye eşleriniz takipte olsun en az her hafta gidip başvurunın durumunu sorsun

gözün aydin Kadir, darisi bizim basimiza :-), hangi sehire basvurdun Kadir ?

Gunay.A

merhaba  bend e29 eylulde Bakuden bas vurdum , 20 ekimde esim aradi evet evrakalr burda ama bakmadik esim sabahi gitti mektupsz filan  evraklari taslim  etti dediler bu tarihde arayin 24 kasim aradi daha gorusuyoz bakuyle 6 aralikda esime mail atildi 18 aralik saat 8de sizi bekliyoz Bakuye gittignize dair kanitlar getirin benide aradilar ama bisey demediler dediler konul randevu vermis 18 gittik carpaz sorgu iyi kecmis simdi beliyoz umarim 29 kadar vize gelir

arii

Selam Arkadaşlar,

Öncelikle başvurusu onaylananlara haklarında hayırlısını ve cevap bekleyenlere sabır diliyorum. Bende 27 Kasım da başvuru da bulundum bugün 37. Gün hala haber bekliyorum. Aktif olarak başvurumun durumunu nasıl takip edebilirim? Yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler.

ERTu52

Alıntı yapılan: arii - Ocak 02, 2018, 02:37:49 ÖS
Selam Arkadaşlar,

Öncelikle başvurusu onaylananlara haklarında hayırlısını ve cevap bekleyenlere sabır diliyorum. Bende 27 Kasım da başvuru da bulundum bugün 37. Gün hala haber bekliyorum. Aktif olarak başvurumun durumunu nasıl takip edebilirim? Yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler.
Malesef takip edilebilecek bi yol bulunmuyor.bende 13 kasım ankaradan basvurdum cocuk üzerinden bugun 52. Gün herhangi bir gelişme yok

Hakans

Ertu 52,ben de 13 kasım da başvurdum :-) çocuğunuz,Alman vatandaşı mı?

ERTu52

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 02, 2018, 06:22:48 ÖS
Ertu 52,ben de 13 kasım da başvurdum :-) çocuğunuz,Alman vatandaşı mı?
Evet alman vatandaşı

Hakans

ertu bey eşinizden giriş çıkış kayıtları istediler mi?

ERTu52

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 03, 2018, 12:05:20 ÖÖ
ertu bey eşinizden giriş çıkış kayıtları istediler mi?
Eşimden istemdiler ama benden istediler
Eşimin Giriş çıkış kaydı
Meslek ve firma bilgisi
Geçimi nasıl saglayacagım

Hakans

Eşinizin giriş çıkış kayıtları dimi?.Çifte vatandaş mı eşiniz?

ERTu52

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 03, 2018, 01:38:55 ÖÖ
Eşinizin giriş çıkış kayıtları dimi?.Çifte vatandaş mı eşiniz?
Türk vatandaşı süresiz oturuma sahip

arii

Arkadaşlar güncel durumu ile ilgili bilgi paylaşmak isteyen varsa lütfen yazsınlar. Konuyu güncel tutalım belki burda yazdiklarimiz birilerine yardımcı olabilir.

Teşekkürler.

Ezggg

Alıntı yapılan: arii - Ocak 03, 2018, 01:08:21 ÖS
Arkadaşlar güncel durumu ile ilgili bilgi paylaşmak isteyen varsa lütfen yazsınlar. Konuyu güncel tutalım belki burda yazdiklarimiz birilerine yardımcı olabilir.

Teşekkürler.
Arkadaslar esimize mektup ortalama kac günde gidiyor? Bende yarin bir hafta olacak basvurum evraklarim gitmismidir

arii

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 03, 2018, 01:52:49 ÖS
Arkadaslar esimize mektup ortalama kac günde gidiyor? Bende yarin bir hafta olacak basvurum evraklarim gitmismidir

Merhaba Ezggg

Ben İstanbul'dan basvuru da bulundum. Yaklaşık 1 hafta sonra eşime imzalaması üzere bir mektup geldi. Ordaki yabancılar şubesi , sadece istanbuldaki konsolosluktan başvurumuzun bilgisini aldıklarını söylemişler. Ama gönderdikleri mektubu imzaladığınız da işlemleriniz daha hizli ilerlemesinde yardımcı olacağı bilgisini aldik.

arii

Arkadaşlar başvuru yaptıktan sonra size konsolosluktan verilen kâğıtta barkod numarası var ve altta bulunan telefon numarasından başvurunuzla ilgili son durumu burdan takip edebilirsiniz. Ben aradığımda evraklarımın hala  basvuru da bulunduğum ilgili yabancılar şubesinde olduğunu söylediler. Bugün 44. Gün bakalım hayırlısı haber bekliyoruz.