2017 Vize Alanlar ve Vize Bekleyenler

Başlatan muhendus, Haziran 05, 2017, 09:23:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ezggg

Alıntı yapılan: dmjazyY - Ocak 28, 2018, 08:39:01 ÖS
dun pasaportu aldim cok sükür vizem gelmis 27.01.2018 tarihinden itibaren vize vermisler darisi bekleyenlerin basina insAllah biran once hayirlisiyla eslerine kavusurlar
hayirlisi olsun darisi basimiza esiniz Türk vatandasi mi?

dmjazyY

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 28, 2018, 11:15:03 ÖS
hayirlisi olsun darisi basimiza esiniz Türk vatandasi mi?

Amin insAllah. Yok esim alman vatandasi kardesim.

arii

Alıntı yapılan: dmjazyY - Ocak 28, 2018, 08:39:01 ÖS
dun pasaportu aldim cok sükür vizem gelmis 27.01.2018 tarihinden itibaren vize vermisler darisi bekleyenlerin basina insAllah biran once hayirlisiyla eslerine kavusurlar

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın kardeşim. Pasaport kargo ilemi teslim edildi onu öğrenebilir miyim ?

dmjazyY

Alıntı yapılan: arii - Ocak 29, 2018, 05:37:47 ÖS
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın kardeşim. Pasaport kargo ilemi teslim edildi onu öğrenebilir miyim ?

Amin kardesim.aynen kargo ile geldi pasaport beni aradiklarindan 1 2 gun sonra elime ulasti.

Bekleyenköln

arkadaslar eylül ayinda ankarada vizeye basvurupta  bekleyen varmi aranizda ?

arii

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 29, 2018, 06:37:06 ÖS

Kardeşim ben istanbuldan basvuru yaptım ama sen eylül den beri bekliyormusun?

tugrulonemli

Alıntı yapılan: arii - Ocak 29, 2018, 10:29:35 ÖS

23 Ekim başvuru tarihim hala bekliyorum :) 100 gün oldu bildiğin

Bekleyenköln

Alıntı yapılan: arii - Ocak 29, 2018, 10:29:35 ÖS

evet ne yazikki eylülden beri bekliyoruz esimle, bunu anlamak mümkün degil artik.

Bekleyenköln

Alıntı yapılan: tugrulonemli - Ocak 30, 2018, 04:56:44 ÖÖ
23 Ekim başvuru tarihim hala bekliyorum :) 100 gün oldu bildiğin
ya sabir diyorum artik Tugrul ya sabir

Hakans

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 30, 2018, 01:33:15 ÖS
ya sabir diyorum artik Tugrul ya sabir
Mektup geldi mi eşinize ,yabancılar polisinden?Almanya'da hangi şehir?.Eşiniz alman vatandaşı mı ,çocuk üzerinden mi yapınız?.Biraz detay yazarmısınız,lütfen?

Bekleyenköln

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 30, 2018, 01:56:41 ÖS
Mektup geldi mi eşinize ,yabancılar polisinden?Almanya'da hangi şehir?.Eşiniz alman vatandaşı mı ,çocuk üzerinden mi yapınız?.Biraz detay yazarmısınız,lütfen?
ben Alman vatandasiyim, evraklari gecen hafta Stadt Kölne  verdim.  Sordugumda islemde yaniti alyorum

tugrulonemli

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 30, 2018, 03:26:00 ÖS
ben Alman vatandasiyim, evraklari gecen hafta Stadt Kölne  verdim.  Sordugumda islemde yaniti alyorum
Ahh onlarin islemi bitmedi gitti pazartesi gunu kadin brn evraklarini yaptim teslim edicem demis bi hafta bir haber bekluyorum insAllah Allah kolnden baavuru yapanlara buyuk sabir versin

tugrulonemli

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 29, 2018, 06:37:06 ÖS

Kardesim bunun tamamen köln dekilerle alakasi var yogunluk var tamam anlarim ama nrrde kaldi bunlarjn alman disiplini hergun izin yazdirip ise gelmiyorlar insanlara saygisi zaten yok bunlarin ariyoruz aramayin etmeyin gibilerinde azarliyorlar gelki gelelim 100 gun oldu nasil aramayalim bilmezlerki insanin 100 gun çocuğundan ayri kalmak nasil biaey en son ariyacam dümduz sovcem bunlara .

Caner1

Bnde ocak 17 de basvuru yaptim beklemekteyim zaman bize neyi gosterecek bilemiyoruz hayirlisi olsun beklemekten baska caremiz yok Allah yardimcimiz olsun cofe:)

arii

Kardeşim bu adamlar 3 ay işlem süresi vardır derken acaba mesai saatlerinin toplamını alarak mı hesaplıyorlar? Bu 3 ayın içerisinde tatil günleri yokmu? Bu ne iştir böyle insan sinir hastası oluyor resmen  offoff:)

Caner1

Arkadaslar merhaba aile birlesim basvurusu yapmistim esime bugun haber geldi yabancilar polisinden biz evraklari onayladik pozitif bizden sikinti yok ankaraya yolladik artik ordan haber bekliceksiniz oranin onayini demis ben anlamadim hersey almanyada bitmiyormuydu

semoo

Alıntı yapılan: Caner1 - Şubat 07, 2018, 05:16:02 ÖS
Arkadaslar merhaba aile birlesim basvurusu yapmistim esime bugun haber geldi yabancilar polisinden biz evraklari onayladik pozitif bizden sikinti yok ankaraya yolladik artik ordan haber bekliceksiniz oranin onayini demis ben anlamadim hersey Almanya'da bitmiyormuydu
Kardeşim maalesef bütün olay Türkiye de ki konsoloslukta bitiyor yani Almanya yabancılar dairesi onaylasa bile Tr de ki konsolosluk kabul etmeyebilir ve bu kesin bilgi kardeşim