Çocuk üzerinden vize süre sorunsalı

Başlatan Miacollogne, Ekim 22, 2017, 06:57:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Miacollogne

Merhaba arkadaşlar ben 20 temmuz 2017 de çocuk üzerinden vizeye başvurdum. Evli değilim. Benden bayan memur , vaterschaftsanerkennung yani babalığı tanıma senedi istedi. O belgeler arasında eksikti. Babalığı tanıma süreci başlatıldı. Almanya ile mailleşmeler sonucunda geçen hafta izmir konsolosu beni arayıp 7 kasıma randevu ayarladılar. Ve belgelerin orijinalleri kargo ile elime geçti. Olan belgeler vaterschaftsanerkennung, Geburtsurkunde(çocuğun) ve almanyada ki kız arkadaşıma ait ikametgâh adresi yani meldebestätigung. Ve tercüman orda bulunacakmış bu benim kafamı karıştırdı bende a1 sertifika var. O belgelerde neler yazdığını 3 aşağı 5 yukarı anlıyorum. Ve yanımda 100 euro bulundurma mı istediler masraflar için. Kız arkadaşım orjinal alman bu arada. Kızım 3 aylık oldu. Kafamı karıştıran 2 şey var. 1. Daha önce evli olmadan çocuk üzerinden başvuru yapanlardan da tercüman vs istediler mi? 2. Ben 7 kasımda gidip imzayı atıp vizemi uzun süre içinde mi belireceğim? Çünkü ilk başvurum 20 temmuz üstünden ztn 3 ay geçmiş. Bir 3 ay veya benzeri süre geçer mi?