2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bekleyenköln

arkadaslar, nihayet Köln yabancilar burosu zahmet etti 3 ay sonra bana dün email geldi.  Alman vatandasi olmama ragmen yaklasik 10-12  Belge istiyorlar  cofe:) , bunlari toparlalamam bir haftami alir, bakalim hayirlisi, insAllah subata esim burda olur.

Ezggg

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 16, 2018, 07:32:23 ÖS
arkadaslar, nihayet Köln yabancilar burosu zahmet etti 3 ay sonra bana dün email geldi.  Alman vatandasi olmama ragmen yaklasik 10-12  Belge istiyorlar  cofe:) , bunlari toparlalamam bir haftami alir, bakalim hayirlisi, insAllah subata esim burda olur.
E mail nasil gidiyor yani basvuru formunda esimin e Mailini yazmamistim cünkü orada yazin diye birsey gecmiyordu. Yani nereden bulabilirler E Maili?

Hakans

Alıntı yapılan: Bekleyenköln - Ocak 16, 2018, 07:32:23 ÖS
Çocuk üzerinden mi başvurdunuz ?

ERTu52

Benimde bugun 66.gün bu akşam pasaportun kargoya verildiği bilgisi geldi zor ve uzun bir süreç hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar

Hakans

Alıntı yapılan: ERTu52 - Ocak 16, 2018, 07:51:18 ÖS
Benimde bugun 66.gün bu akşam pasaportun kargoya verildiği bilgisi geldi zor ve uzun bir süreç hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar
13 ocak demiştim Ertu,3 gün rötorla tutturdum :-)

ERTu52

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 16, 2018, 08:04:21 ÖS
13 ocak demiştim Ertu,3 gün rötorla tutturdum :-)
Sıra sende abi

Hakans

Alıntı yapılan: ERTu52 - Ocak 16, 2018, 08:07:59 ÖS
Sıra sende abi
Hanımla konuştum kardeşim bizim orası biraz yoğunmuş.sen biraz merkezin dışında kalıyorsun.sanırım ben maalesef biraz daha bekleceğim.Sağlık olsun , gerçekten senin adına çok sevindim.orada görüşürüz artık inşAllah:-).Yarın pasaport selfisini bekliyoruz grupta ona göre :-)

Bekleyenköln

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 16, 2018, 07:47:06 ÖS
E mail nasil gidiyor yani basvuru formunda esimin e Mailini yazmamistim cünkü orada yazin diye birsey gecmiyordu. Yani nereden bulabilirler E Maili?
esim basvuru formunda benim email adresimi yazmisti, ordan bana ulastilar. Emaille insAllah daha hizli bir iletisim olur. Bazi evraklari emaille gönderdim

Bekleyenköln

Antalya3707

Selam arkadaşlar bende sizin gibi vizemi bekliyordum nihayet vizem geldi.  halayy:) Darısı bekleyenlere.
05.12.2017 tarihinde İzmir de başvuruda bulundum çocuk üzerinden aile birleşimine tüm evraklarımı eksiksiZ verdim. 12.01.2017 yabancılar dairesi eşimi aradı imzalaması gereken bir kağıt varmış diye. O kağıtta başka çocuğum yok vs gibi saçma sapan şeyler yazıyordu ve ikametgahım içinde bir evrak vermişler imzalamak için eşimin ailesi. Eşim 15.01.2018 de imzayı attı. Kadın vizeniz onaylanırsa bugün yarın haber veririm demişti. Aynı gün aradılar vizeniz onaylandı diye. 17.01.2018 pasaportum elime ulaştı 27.01.2017 kısmet olurda oraya gidecenm 29/01/2018 e yabancılar dairesi randevu vermiş eşime ikametgahımı yapabilmem için. İnan’ın beklemek çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun benim biraz kısa sürdü bölge bölge değişiyor.

ERTu52

Alıntı yapılan: Antalya3707 - Ocak 18, 2018, 12:52:37 ÖÖ
Selam arkadaşlar bende sizin gibi vizemi bekliyordum nihayet vizem geldi.  halayy:) Darısı bekleyenlere.
05.12.2017 tarihinde İzmir de başvuruda bulundum çocuk üzerinden aile birleşimine tüm evraklarımı eksiksiZ verdim. 12.01.2017 yabancılar dairesi eşimi aradı imzalaması gereken bir kağıt varmış diye. O kağıtta başka çocuğum yok vs gibi saçma sapan şeyler yazıyordu ve ikametgahım içinde bir evrak vermişler imzalamak için eşimin ailesi. Eşim 15.01.2018 de imzayı attı. Kadın vizeniz onaylanırsa bugün yarın haber veririm demişti. Aynı gün aradılar vizeniz onaylandı diye. 17.01.2018 pasaportum elime ulaştı 27.01.2017 küsmeyesin oraya gidecenm 19/01/2018 e yabancılar dairesi randevu vermiş eşime ikametgahımı yapabilmem için. İnan'ın beklemek çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun benim biraz kısa sürdü bölge bölge değişiyor.
Gözün aydın kardesim

Antalya3707

sağol teşekkür ederim. darısı başına kardeş. Sabrın sonu selamettir.

ERTu52

Alıntı yapılan: Antalya3707 - Ocak 18, 2018, 12:59:43 ÖÖ
sağol teşekkür ederim. darısı başına kardeş. Sabrın sonu selamettir.
Ben de bugun aldım kardesim tesekkürler

Mein leben

Merhaba iyi Günler arkadaslar  ben 24.10.2017de basvurdum iki 20.12.2017 de capraz sorguya girdim ve 03.01 2018 almanya onayladi turkiyedeki konsolosluk 11.01.2018 de esimin giris cikislarini istediler gonder onayliyalim dediler bende gonderdim ve 19.01.2018 de vizem geldi  bende  20.01.2018 de almanyaya geldim  esim alman uyruklu ve yas farki 20 oldugu halde hic zorluk cekmedik Tam 3 ay bekledim buda normal  ve herkese tesekkur ederim kendinize iyi bakin 

yeniceri57

Hosgeldin kardes.Hadi hayirli olsun. Hersey yeni basliyor. Allah utandirmasin

kenandonmez1

Alıntı yapılan: kenandonmez1 - Ocak 11, 2018, 01:01:24 ÖÖ
Arkadaşlar merhaba ,
Öncelikle yeni üye oldum foruma ve üye olmadan önce birçok konuda bilgi sahibi oldum.
Tecrübelerini bilgilerini yazan yardımca olan herkese çok teşekkür ederim.
Vize bekleyen herkesede Allah sabır versin , vize alanlarada gözünüz aydın diyorum.

Bende 5 Ocakta İzmirden başvuruda bulundum ve bekliyorum.

Dun eşime mektup gitmiş ve ikametgah istemişler oda bugun yabancılar şubesine gotürmus.
Orada calisan gorevli bugun yada yarin şef onay verir bi problem gozukmuyor demis bakalim bekliyoruz.

kenandonmez1

Bugün yurtiçi kargodan mesaj geldi.
Kargonuz en geç 29.01 pazartesi elinize ulaşır diye.
Umarım bi sıkıntı çıkmaz bekliyorum.