2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alaaddin60

Arkadaşlar öncelikle hepinizi içten kutlarım darısı bizlerin başına pasoportlarımız almanyayamı gıdıor.yoksa pasaoportlarımız burda olup onay verılınce burdanmı vize çıkıor.

arii

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Mart 29, 2018, 09:57:59 ÖS
Arkadaşlar öncelikle hepinizi içten kutlarım darısı bizlerin başına pasoportlarımız almanyayamı gıdıor.yoksa pasaoportlarımız burda olup onay verılınce burdanmı vize çıkıor.

Amin insAllah tum bekleyenlerin başına. Pasaportlarimizin basvuru da bulunduğumuz konsoloslukta kaldığını biliyorum yani evraklarla birlikte almanyaya göndermiyorlar.

arii

Arkadaşlar yabancılar şubesi karar verdikten sonra eşinizin ev adresine gönderilen mektupta olumlu yada olumsuz olduğu bilgisi yazıyor mu? Yoksa sadece karar verilmiştir gibi bir bilgi mi mevcut.  Bilgisi olan var mı?

gakko

Bize yabancı dairesi mail attı, bizden taraf sorun yok, onayladık lütfen takibi Türkiye'den yapın yapmışlar. Çarşamba günü geldi bu şekilde Cuma-Pazartesi Alman konsolosluğu tatil pasaportu bekliyorum , ne zaman geliyor onu bilmiyorum. Beklemek kaldı sadece...

Alıntı yapılan: arii - Mart 31, 2018, 07:19:48 ÖS
Arkadaşlar yabancılar şubesi karar verdikten sonra eşinizin ev adresine gönderilen mektupta olumlu yada olumsuz olduğu bilgisi yazıyor mu? Yoksa sadece karar verilmiştir gibi bir bilgi mi mevcut.  Bilgisi olan var mı?

arii

Alıntı yapılan: gakko - Nisan 01, 2018, 01:13:01 ÖÖ
Bize yabancı dairesi mail attı, bizden taraf sorun yok, onayladık lütfen takibi Türkiye'den yapın yapmışlar. Çarşamba günü geldi bu şekilde Cuma-Pazartesi Alman konsolosluğu tatil pasaportu bekliyorum , ne zaman geliyor onu bilmiyorum. Beklemek kaldı sadece...

Yani size olumlu olduğuna dair bilgi vermişler. Ama eşime gelen mektupta biz olumlu yada olumsuz bir açıklama yapamıyoruz. Turkiyedeki konsolosluk kararını verdikten sonra  size açıklama yapılacaktır diye yazmışlar. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu?

gakko

Onay kısmını Türkiye vermiyor.

Türkiye sadece Almanca bilgisini basitçe ölçüyor ve evlilik durumu gerçekmi araştırıyor.

Onay kısmı oturum alacağın yer vermeli onlar bu şekilde onay veriyor. Bu kişinin evliliği doğru evi var , maaş yeterli bizim açımızdan sorun yok diyip dosyayı gönderiyor.

Türkiye konsolosluklar ise bunun dışına çıkamaz.

Alıntı yapılan: arii - Nisan 01, 2018, 12:25:48 ÖS
Yani size olumlu olduğuna dair bilgi vermişler. Ama eşime gelen mektupta biz olumlu yada olumsuz bir açıklama yapamıyoruz. Turkiyedeki konsolosluk kararını verdikten sonra  size açıklama yapılacaktır diye yazmışlar. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu?

arii

Alıntı yapılan: gakko - Nisan 01, 2018, 01:21:35 ÖS
Onay kısmını Türkiye vermiyor.

Türkiye sadece Almanca bilgisini basitçe ölçüyor ve evlilik durumu gerçekmi araştırıyor.

Onay kısmı oturum alacağın yer vermeli onlar bu şekilde onay veriyor. Bu kişinin evliliği doğru evi var , maaş yeterli bizim açımızdan sorun yok diyip dosyayı gönderiyor.

Türkiye konsolosluklar ise bunun dışına çıkamaz.

Yani size gelen mektupta "onaylanmistir" diye net bir bilgi mevcutmuydu?

gakko

Mektup belge ve randevu için geliyor onaylandı diye değil. Bize yabancı dairesinden mail geldi. Kendileri mailde biz onayladık sorun yok demişler.

Alıntı yapılan: arii - Nisan 01, 2018, 03:58:58 ÖS
Yani size gelen mektupta "onaylanmistir" diye net bir bilgi mevcutmuydu?

arii

Alıntı yapılan: gakko - Nisan 01, 2018, 08:55:18 ÖS
Mektup belge ve randevu için geliyor onaylandı diye değil. Bize yabancı dairesinden mail geldi. Kendileri mailde biz onayladık sorun yok demişler.

Tamam kardeşim şimdi anladim.

arii

Arkadaşlar bir gelişme yaşayan var mı?

gakko

28 Martta onay geldi , cuma- pazartesi tatildi. Pasaportum gelmesini bekliyorum. Bu cumaya kadar umarım gelir.

Almanya onay verdikten sonra pasaport kaç günde geliyor onu bilmiyorum.

Umarım herkesin kısa zamanda çıkar.

Alıntı yapılan: arii - Nisan 03, 2018, 05:08:14 ÖS
Arkadaşlar bir gelişme yaşayan var mı?

arii

Alıntı yapılan: gakko - Nisan 03, 2018, 09:42:24 ÖS
28 Martta onay geldi , cuma- pazartesi tatildi. Pasaportum gelmesini bekliyorum. Bu cumaya kadar umarım gelir.

Almanya onay verdikten sonra pasaport kaç günde geliyor onu bilmiyorum.

Hayirli ugurlu olsun kardesim Allah utandırmasın. Vala kardeşim benimde 26 martta yabancılar dairesi mektup göndermiş dosya bizde kapandı istanbul konsolosluğuna gönderdik diye ama olumlu yada olumsuz birseyden haberimiz yok. Dediklerine göre son onayı istanbul konsolosluğu verip size haber verecekmiş. Bizde haber bekliyoruz.  Herkes en kısa zamanda inşAllah iyi haberler alır.

gakko

Büyük ihtimal bu hafta içinde olumlu cevap gelir, Önemli olan dosyanın Almanya'dan İstanbul'a gönderilmesi.
Foruma baktım Almanya dosyayı gönderdikten sonra genellikle 1 hafta sürüyor.
Alıntı yapılan: arii - Nisan 03, 2018, 09:49:14 ÖS

Hayirli ugurlu olsun kardesim Allah' utandırmasın. Vala kardeşim benimde 26 martta yabancılar dairesi mektup göndermiş dosya bizde kapandı istanbul konsolosluğuna gönderdik diye ama olumlu yada olumsuz birseyden haberimiz yok. Dediklerine göre son onayı istanbul konsolosluğu verip size haber verecekmiş. Bizde haber bekliyoruz.  Herkes en kısa zamanda inşAllah' iyi haberler alır.

gakko

kargom Ups de 15.00 gibi işleme alınmış. İstanbul içi kargom ne zaman teslim olunur, yarın gelir mi?

Vize tarihi hemen başlıyor mu kaç gün sonra vizeyi başlatıyorlar ?

arii

Kardeşim daha önceki arkadaşlar ups çok hızlı hemen ertesi gün elime ulaştı kargon diyenler oldu açıkçası ama bence o konumladaalakalı bir durum olabilir merkezi bir yerde isen hemen gelme ihtimali yüksek. Olumlu haber alırsın inşAllah. Vize onay verildiği günden itibaren başlıyor diye biliyorum ben. Yani dün onayladıysa dünden itibaren başlamış olması lazım.

gakko

28 şubatta başvuru yaptım.

28 MARTTA ALMANYA ONAY VERDİ.

5 NİSAN PASAPORTUM GELDİ.

YARIN KÖLNE UÇIYORUM İNŞ.

UMARIM TÜM ARKADAŞLARIN EN KISA ZAMANDA GELİR.

arii

Alıntı yapılan: gakko - Nisan 05, 2018, 12:04:53 ÖS
28 şubatta başvuru yaptım.

28 MARTTA ALMANYA ONAY VERDİ.

5 NİSAN PASAPORTUM GELDİ.

YARIN KÖLNE UÇIYORUM İNŞ.

UMARIM TÜM ARKADAŞLARIN EN KISA ZAMANDA GELİR.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Gözün aydın darısı bizim başımıza:) hayırlı yolculuklar..