2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arii

Ezggg

Alıntı yapılan: arii - Nisan 09, 2018, 10:30:14 ÖS
141. Gün 😁
Arkadaslar Cuma günü konsolosluk aradi Almanyanin onay verdigini seyahat saglik sigortasi yapmam gerektigini söyledi Bende dün sigortayi yaptirip konsolosluga teslim ettim simdi pasaportu beklemedeyim Allah hepinize tez zamanda hayirli haberler versin 🙏🏼

Alaaddin60

Hayırlı olsun kardeşim onaylandıkdan sonra kaç günde geliyor acaba onunda bılgısını bızızmle paylaş

Ezggg

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Nisan 10, 2018, 11:22:41 ÖÖ
Hayırlı olsun kardeşim onaylandıkdan sonra kaç günde geliyor acaba onunda bılgısını bızızmle paylaş
Cok Tesekkürler tabiki paylasirim bende beklemedeyim henüz pasaportum gelmedi

zined338

Arkadaşlar merhaba , dün Alman konsolosluğu aradı , vizeniz onaylanmış ve 3 aylık seyahat sigortasını yapıp göndermemi istediler , sorum şu ben seyahat sigortasını yarından itibaren başlattım , çünkü önümüzdeki Pazartesi Almanya bilet alıp gitmek istiyorum, acaba ne zaman pasaportumu gidip alırım , veya onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

arii

Alıntı yapılan: Ezggg - Nisan 10, 2018, 10:18:42 ÖÖ
Arkadaslar Cuma günü konsolosluk aradi Almanyanin onay verdigini seyahat saglik sigortasi yapmam gerektigini söyledi Bende dün sigortayi yaptirip konsolosluga teslim ettim simdi pasaportu beklemedeyim Allah' hepinize tez zamanda hayirli haberler versin 🙏🏼

Kardeşim hayırlı olsun Allah utandırmasın 😄 Darısı bizim başımıza inşAllah.  Sana ne zaman sürede pasaportunu teslim edeceklerinin bilgisini versinler mı acaba?

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 10, 2018, 04:33:42 ÖS
Arkadaşlar merhaba , dün Alman konsolosluğu aradı , vizeniz onaylanmış ve 3 aylık seyahat sigortasını yapıp göndermemi istediler , sorum şu ben seyahat sigortasını yarından itibaren başlattım , çünkü önümüzdeki Pazartesi Almanya bilet alıp gitmek istiyorum, acaba ne zaman pasaportumu gidip alırım , veya onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

Hayirli ugurlu kardesim :) Arkadaşlar böyle üst üste olumlu haberlerin gelmesi insanı umutlandırıyor gerçekten, bilgileri paylaştığınız için teşekkürler:) Ezggg de ayni senin durumunda galiba o daha iyi bilir. Muhtemelen seni arayacaklardır. InşAllah en kısa zamanda ararlar. Benim eşinde geçen ayın 26 sında evrakları istanbul konsolosluğa gönderdik size haber bilgi verecekler dediler bekliyoruz.

zined338

Yaa bana ne zaman gitmek istiyorsun dediler, ben de ayın 16 sında gitmek istiyorum dedim , ona göre vizeyi basıp verecekler herhalde, ama baya bir saçma geliyor bana, yaa arkadaş vizeyi verdikten sonra ne zaman istersem o zaman gideriz diyemiyorum ki . Ancak insanı strese sokuyor bunlar . Pasaportu görsem bilet alacam , hazır ucuzken 😅😅

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 10, 2018, 09:35:52 ÖS
Yaa bana ne zaman gitmek istiyorsun dediler, ben de ayın 16 sında gitmek istiyorum dedim , ona göre vizeyi basıp verecekler herhalde, ama baya bir saçma geliyor bana, yaa arkadaş vizeyi verdikten sonra ne zaman istersem o zaman gideriz diyemiyorum ki . Ancak insanı strese sokuyor bunlar . Pasaportu görsem bilet alacam , hazır ucuzken 😅😅

Keşke hemen gitmek istiyorum deseydin basıp verselerdi :) neyse öyle böyle olumlu haber gelmiş çok şükür. Sana daha öncesinden mektup fln geldimi sana yada almanyadaki eşine?? Çünkü benim eşime mektup geldi istanbula gönderdik diye 2 hafta oldu ses seda yok !!!

zined338

Şükürler olsun sonunda oldu , biraz önce mail geldi . Perşembe günü pasaportumu gidip alacam , vizem hazır , uçak bileti aldım Pazartesine gidiyorum artık hayırlısıyla.

1 aralık 2017 başvuru,
22 şubat eşime Almanya da mektup gitti ,
5 Nisan da çapraz sorgu,
Ve bugün mutlu son.
Herkese tek dileğim sabır . Gerçekten beklemek kadar zor birşey yok bu süreçte. 🙏🙏🙏🙏

arii

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 10, 2018, 10:31:22 ÖS
Şükürler olsun sonunda oldu , biraz önce mail geldi . Perşembe günü pasaportumu gidip alacam , vizem hazır , uçak bileti aldım Pazartesine gidiyorum artık hayırlısıyla.

1 aralık 2017 başvuru,
5 Nisan da çapraz sorgu,
Ve bugün mutlu son.
Herkese tek dileğim sabır . Gerçekten beklemek kadar zor birşey yok bu süreçte. 🙏🙏🙏🙏

Valahi bukadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim  funny:) kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Bu saatte çalışıyorlar mı hala bunlar ya hayret vAllahi :)) umarım hakkınızda hayırlısı olur tebrikler  halayy:)

Alaaddin60

Kardeşim kurlarım sizleri inşAllah darısı bizlere beklemek kadar zor bir durum yok .

Ezggg

Alıntı yapılan: zined338 - Nisan 10, 2018, 10:31:22 ÖS

1 aralık 2017 başvuru,
5 Nisan da çapraz sorgu,
Ve bugün mutlu son.
Ya Ben sigortanizi baslangicini 20.05 yaptim cünkü o zaman gidebilecegim bu yüzden gec mi verecekler acaba?

Ezggg

Alıntı yapılan: arii - Nisan 10, 2018, 09:26:16 ÖS
Kardeşim hayırlı olsun Allah' utandırmasın 😄 Darısı bizim başımıza inşAllah'.  Sana ne zaman sürede pasaportunu teslim edeceklerinin bilgisini versinler mı acaba?
Hayir vermediler bende sigortami 20.05 yaptirdim cünkü o zaman gidebilecegim

arii

Alıntı yapılan: Ezggg - Nisan 11, 2018, 10:13:14 ÖÖ
Ya Ben sigortanizi baslangicini 20.05 yaptim cünkü o zaman gidebilecegim bu yüzden gec mi verecekler acaba?

VAllahi zined338 yanlış hatırlamıyorsam 16 sında yaptırmış di sigortasının başlangıcını. Ona dün pasaportunuzu alabilirsiniz demisler.

Ezggg

Alıntı yapılan: arii - Nisan 11, 2018, 10:29:41 ÖÖ
VAllah'i zined338 yanlış hatırlamıyorsam 16 sında yaptırmış di sigortasının başlangıcını. Ona dün pasaportunuzu alabilirsiniz demisler.
InsAllah gec göndermezler pasaportumu 😢

arii

Alıntı yapılan: Ezggg - Nisan 11, 2018, 10:33:06 ÖÖ
InsAllah' gec göndermezler pasaportumu 😢

Zannetmiyorum pasaportu hemen verirler bence ama inşAllah 3 aylık vize başlangıcını geç baslatmazlar sigortandan dolayi