2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tengezar

Olabilir.Başvurduğun konsolosluğun evrakları erken Almanyaya göndermesi ve Almanyadaki makamların buna erken cevap vermesi ile alakalı.Ordaki memurlara ve iş yoğunluğuna bağlı değişiklik gösterebiliyor.

Pmbklbk

Herkese merhaba.. Ben 08 Mart 2018 tarihinde İzmir konsolosluğundan başvurumu yaptım... Eşim Berlin de ve mektup kendisine 24 Nisan 2018 de ulaştı.. Ancak yabancılar şubesinden gelen evrakta geçmiş 5 yıla dair çalışma kaydı istenmiş ve mektupta herhangi bir randevu verilmemiş... Bu durum kafamızı çok
karıştırdı.. Bu şekilde bizim gibi olan arkadaşlar var mı acaba burada veya bir bilgisi olan var mı? Neden gelen mektupta bir randevu tarihi verilmediğini anlayamadık.. Cevaplarsanız çok seviniriz teşekkürler

Tengezar

Alıntı yapılan: Pmbklbk - Nisan 26, 2018, 05:05:35 ÖÖ
Herkese merhaba.. Ben 08 Mart 2018 tarihinde İzmir konsolosluğundan başvurumu yaptım... Eşim Berlin de ve mektup kendisine 24 Nisan 2018 de ulaştı.. Ancak yabancılar şubesinden gelen evrakta geçmiş 5 yıla dair çalışma kaydı istenmiş ve mektupta herhangi bir randevu verilmemiş... Bu durum kafamızı çok
karıştırdı.. Bu şekilde bizim gibi olan arkadaşlar var mı acaba burada veya bir bilgisi olan var mı? Neden gelen mektupta bir randevu tarihi verilmediğini anlayamadık.. Cevaplarsanız çok seviniriz teşekkürler

Eşiniz yabancılar şubesini arasın olmadı bizzat kendisi birebir bilgi almak için yabancılar şubesine gitmesi daha sağlıklı.

Tengezar

Dün (25.04.2018) itibari ile bana UPS den pasaportumun Konsolosluktan teslim alindiğina dair Sms aldım.En geç 2 günde elimde olur.Darısı vize bekleyenlerin başına byby:)

seremo

selamlar 17 Nisan'da evrakları teslim ettim İstanbul'dan. bekliyorum. eşim alman vatandaşı ve berlin'e gideceğim. yakın zamanda haber alırız umarım. bol şans.

Fatihh18

Alıntı yapılan: seremo - Nisan 26, 2018, 04:27:05 ÖS
selamlar 17 Nisan'da evrakları teslim ettim İstanbul'dan. bekliyorum. eşim alman vatandaşı ve berlin'e gideceğim. yakın zamanda haber alırız umarım. bol şans.

Hayirlisi olsun bende 20 nisanda istanbuldan basvurdum stuttgart bekliyorum

izmir_35

Alıntı yapılan: Tengezar - Nisan 26, 2018, 10:18:54 ÖÖ
Dün (25.04.2018) itibari ile bana UPS den pasaportumun Konsolosluktan teslim alindiğina dair Sms aldım.En geç 2 günde elimde olur.Darısı vize bekleyenlerin başına byby:)

hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı bize inşAllah gözün aydın alkis:)

izmir_35

hayırlı olsun hepimize benimde 2 haftayı geçti bekliyok :D

Alaaddin60

Arkadaşlar bugun evrakların onaylandığını.online yaptıklarını sölemişler.inşAllah biran önce gelir .

izmir_35

kardeşim hayırlısı olsun peki nasıl öğrendin onaylandığını

Alaaddin60

Yabancılar dairesi söylemiş eşime

Fatihh18

Alıntı yapılan: izmir_35 - Nisan 27, 2018, 10:30:20 ÖÖ
hayırlı olsun hepimize benimde 2 haftayı geçti bekliyok :D

Evraklarin ulasmismi almanyaya bilgin varmi

Fatihh18

Alıntı yapılan: Alaaddin60 - Nisan 27, 2018, 12:37:17 ÖS
Arkadaşlar bugun evrakların onaylandığını.online yaptıklarını sölemişler.inşAllah'' biran önce gelir .

Hadi gözün aydin hayirli olsun  alkis:)

Fatihh18

Alıntı yapılan: Tengezar - Nisan 26, 2018, 10:18:54 ÖÖ

Esin alman vatandasimiydi kardesim

izmir_35

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Nisan 27, 2018, 01:50:03 ÖS
Evraklarin ulasmismi almanyaya bilgin varmi

bilgim yok henüz kardeşim eşim frankfurta bağlı bi köyde yaşıyo marburgda ama henüz bi haber yok

seydi27

Merhabalar 15.03.2018 de başvuru yaptım eşim türk vatandaşı münihte yaşıyor vizem onaylandı denildi ama ankara konsolosluga onay maili gelmemiş ne yapmam gerek

izmir_35

en sağlıklısı konsolosluğa telefon yada mail yolu ile temasa geçin almanyadan onay geldikten sonra 1 hafta içinde pasaport elinize geçer diye biliyorum