2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tengezar

Vize başvuru  -   04.04.2018
Almanya onay -  11.04.2018
Vize Onay      -  25.04.2018

Toplam 21 gün

Feneristt

Merhaba arkadaşlar bende 18.04.2018 de başvuru yaptım izmirde , eşim alman vatandaşı bunun umarım bir faydası olur mu ? Çünkü eşim çalışmıyor , bunun içinde avukat tuttuk , avukat yabancı polise mektup hazırlayıp göndermiş ben başvurumu yapmadan önce, zaten konsolosta kadına sorduğumda alman vatandaşıları için kesinlikle maaş konusuna bakılmıyor dendi , sizce vizem gelir mi arkadaşlar , ne zaman yabancı polise ulaşır acaba evraklarım ? 🙄

izmir_35

Alıntı yapılan: Feneristt - Nisan 27, 2018, 05:48:56 ÖS
Merhaba arkadaşlar bende 18.04.2018 de başvuru yaptım izmirde , eşim alman vatandaşı bunun umarım bir faydası olur mu ? Çünkü eşim çalışmıyor , bunun içinde avukat tuttuk , avukat yabancı polise mektup hazırlayıp göndermiş ben başvurumu yapmadan önce, zaten konsolosta kadına sorduğumda alman vatandaşıları için kesinlikle maaş konusuna bakılmıyor dendi , sizce vizem gelir mi arkadaşlar , ne zaman yabancı polise ulaşır acaba evraklarım ? 🙄
bende senin gibi izmirden başvurdum 10 nisanda bekliyoruz hala sen hangi şehire gideceksin

izmir_35

Alıntı yapılan: Tengezar - Nisan 27, 2018, 05:29:08 ÖS
Vize başvuru  -   04.04.2018
Almanya onay -  11.04.2018
Vize Onay      -  25.04.2018

Toplam 21 gün

hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza inşAllah

Feneristt

izmir_35

Alıntı yapılan: Feneristt - Nisan 27, 2018, 06:49:53 ÖS
Bochuma gidiyorum ya siz ?

bende frankfurtun köyüne gidicem nasipse bekliyoruz kardeşim

Tengezar

Teşekürler.Darısı tüm bekleyenlerin başına ya:)

izmir_35

Feneristt

Eşinizin maaş durumu nedir alman vatandaşı mı

izmir_35

Alıntı yapılan: Feneristt - Nisan 27, 2018, 07:30:24 ÖS
Eşinizin maaş durumu nedir alman vatandaşı mı

evet alman vatandaşı çikolata fabrikasında sezonluk çalışıyor ama şimdiye kadar devlet yardımı hiç almadı yaşadığı yer ufak kasaba olduğundan pek sorun olucağını sanmıyoruz

Feneristt

Anladım benim eşim çalışmıyor, avukat tuttuk o halledicem demiş , sordum ben konsolos görüşmesinde kadın alman vatandaşlarında maaş durumuna kesinlikle bakılmaz dedi , o yüzden sıkıntı çıkmaz inşAllah

izmir_35

inşAllah kardeşim 3 hafta gibi sürede gelenleri görünce heycanlanıo insan

Feneristt

Biraz sabır lazım 😊 bi gelişme olursa yazarız buraya

izmir_35

Feneristt

Feneristt

10 nisandan sonra başvuran arkadaşlar evraklarınız yetişmiş mi almanyaya

izmir_35

yok kardeşim mail attım bende oraya ama çalışma saatleri çok boktan ya 08-12 arası salı tatil hafta sonu tatil  offoff:) sen hangi şehire gidicen almanyada