2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mercanx

Alıntı yapılan: izmir_35 - Mayıs 08, 2018, 08:33:16 ÖS
hepnizden Allah' razı olsun arkadaslar darısı başınıza inaşlalah
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gerçekten darıısı tüm bekleyenlerin başına ,kaç günde işleminiz tamamlanmış oldu ?

izmir_35

Arkadaşlar 10 nisansa başvurum 30 unda eşime mektup geldi sadece ev kontratı istendi.hemen teslim ettik cuma günüydü bugunde sms aldım .tam 30 gün sürdü eşim alman vatandaşı ama yaşadığı yer ufak bi kasaba takip ettiğim kadarıyla işlemlerin süresi yabancılar şubesinin yoğunlu ile alakalk

usta20

Bu yuzden kibarca yabancilar ofisine mail atilabilir fakat vize ve oturum konusunda Almanya pek kuralci degil vizeyi onaylacak memurun o anki keyifine bile bakiyor bazi seyler o yuzden aceleniz olmadikca sureci kafanizdan cikarin o pasaport her turlu gelecek cok aciliyetiniz varsa bu yollara bas vurun ama nasıl ulaşacagız yabancılar polısıne telefonlara cvp wermıyorlar gıttımızdede ıcerı almıyorlar!

izmir_35

Dediğine katılıyorum arkadaşım ben burdan 3 şubeye mail attım hepsi bi yerlere yönlendirdin hatta dosyam siz bizimle alakalı değil denilen ofisten çıktı .zaten calışma saatleri acayip komedi bide eşim ofise gittiğinde sırf suriyeliler varmış

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 09, 2018, 12:16:07 ÖÖ
Bu yuzden kibarca yabancilar ofisine mail atilabilir fakat vize ve oturum konusunda Almanya pek kuralci degil vizeyi onaylacak memurun o anki keyifine bile bakiyor bazi seyler o yuzden aceleniz olmadikca sureci kafanizdan cikarin o pasaport her turlu gelecek cok aciliyetiniz varsa bu yollara bas vurun ama nasıl ulaşacagız yabancılar polısıne telefonlara cvp wermıyorlar gıttımızdede ıcerı almıyorlar!

Bizimde telefonlara bakmiolar keyfe keder calisiyorlar

Feneristt

Arkadaşlar bu gün haberimiz oldu evraklarım ulaşmış yabancı polise , tahmininiz kaç günde eve mektup gelir

izmir_35

Değerli arkadaşlarım şuanda elime 3 aylık vizeli pasaportumu aldım Allah bekleyen herkeze nasip etsin artık çıkıyorum buradan hoşçakalın Allaha emanet olun

usta20

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 09, 2018, 01:56:00 ÖS
Arkadaşlar bu gün haberimiz oldu evraklarım ulaşmış yabancı polise , tahmininiz kaç günde eve mektup gelir

Nasil ogrendin kardesim

Feneristt

Yabancı polisi aradı eşim , haftaya cumaya kadar mektup gönderirler diye tahmin ediyorum , 3 hafta dolmadan evraklarımın ulaşmış bakalım hayırlısı

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 09, 2018, 04:27:31 ÖS
Yabancı polisi aradı eşim , haftaya cumaya kadar mektup gönderirler diye tahmin ediyorum , 3 hafta dolmadan evraklarımın ulaşmış bakalım hayırlısı

Mektup gitmesi mi lazim

Feneristt

Bazılarına gönderiyorlar bazılarına göndermiyorlar genelde gönderiyorlar sanırım , siz daha ulaşamadınız mı yabancı polise evraklar için

usta20

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 09, 2018, 08:01:48 ÖS
Bazılarına gönderiyorlar bazılarına göndermiyorlar genelde gönderiyorlar sanırım , siz daha ulaşamadınız mı yabancı polise evraklar için

Acmiyorlar ki kardesim esim
Calistigindan gidemiyorda zaten cok az calisiyor memurlar yarin gene tatil ulasamiyoruz telefonla  haftaya izin alip gidecek bakalim

Feneristt

Büyük ihtimalle evraklarınız ulaşmıştır , siz nereye gidicektiniz

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 10, 2018, 07:11:12 ÖÖ
Büyük ihtimalle evraklarınız ulaşmıştır , siz nereye gidicektiniz

Stuttgart kardesim

Feneristt

Stutgart çabuk vize veriyor için rahat olsun