2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feneristt

Arkadaşlar acil bana birşey sorucam , eşim alöan vatandaşı , cuma günü elimize mektup ulaşmış fakat maaş bordrpsu istiyorlar eşim çalışmıyor şu an , avukatımız var nasıl bir çözümü var bu işin , mecburi mi maaş bordrusu alman vatandaşları için 🙄

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 13, 2018, 10:30:55 ÖS
Arkadaşlar acil bana birşey sorucam , eşim alöan vatandaşı , cuma günü elimize mektup ulaşmış fakat maaş bordrpsu istiyorlar eşim çalışmıyor şu an , avukatımız var nasıl bir çözümü var bu işin , mecburi mi maaş bordrusu alman vatandaşları için 🙄

Bazi yerler istemiyor insAllah sikinti cikmaz

Feneristt

Kanka bizim bir tanıdaktanda aile birleşimi için gelen mektupta 3 aylık maaş bordrosu istemişler ama yanancı polise gittiğinde tüm evrakları vermiş maaş bordrosu hariç , alman vatandaşı diye sıkıntı çıkaramamışlar ,

Feneristt

Senin evraklardan bir haber var mı

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 14, 2018, 12:35:12 ÖS
Senin evraklardan bir haber var mı

Kanki sabah esim gitti kadin demis cok yogun stuttgart evraklar sistemde gozukuyor ama daha bize gelmedi demis bize gelip gitmesi 2 ayi bulur demis bi sorun olursa size mektup yolluyoruz ama bisey lazim olmazsa direk yolluyoruz demis kadin

Feneristt

Bayrama kalmadan vizen elinde olur büyük ihtimalle

usta20

PEKI BENIM ELİMDE OLURMU WIZEM USTAD IM
23 ŞUBAT BASWURU EŞİM NISAN 9 DA TESLIM ETTI EWRAKLARI OFFENBACH (RODGAU) BENIMKISI FIKRIN NEDIR SAYGILAR !DENİZLİ DEN.

Feneristt

Üstad 3 ayın dolunca yabancılar polisine veya izmir konsolousluğuna emeil yaz veya ara 3 ayım bitti bayramda eşimin yanımda olmak istiyorum de bir sıkıntı çıkarmaz verirker bence , 3 ay içinde sonuçlanması gerekiyor saygılarımla ...

Fatihh18

Alıntı yapılan: usta20 - Mayıs 16, 2018, 12:12:12 ÖÖ
PEKI BENIM ELİMDE OLURMU WIZEM USTAD IM
23 ŞUBAT BASWURU EŞİM NISAN 9 DA TESLIM ETTI EWRAKLARI OFFENBACH (RODGAU) BENIMKISI FIKRIN NEDIR SAYGILAR !DENİZLİ DEN.

Senin durumunda zor kardesim rabbim sabir versin 23 mayisi bekle sonra ara sor

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 15, 2018, 10:00:47 ÖS
Bayrama kalmadan vizen elinde olur büyük ihtimalle

Bilete yetissinde hayirlisiyla sen naptin verdimi esin evraklari

Feneristt

Kanka yarın eşim evrakları vericek , ben okuyacam diyecek ağustosta eşim gelip burda çalışıcak filan diyicek bir sıkıntı çıkarmaz büyük ihtimalle

Fatihh18

Alıntı yapılan: Feneristt - Mayıs 16, 2018, 10:16:09 ÖÖ
Kanka yarın eşim evrakları vericek , ben okuyacam diyecek ağustosta eşim gelip burda çalışıcak filan diyicek bir sıkıntı çıkarmaz büyük ihtimalle
İnsAllah cikmaz kardesim

seydi27

Merhabalar vize başvurum 15.03.2018 tarihinde başvuru yaptım münihe gidicem yabancılar dairesi Eşimi 2ci çagırışı bi kagıt istediler iş yerinden iş sözleşmesi tarihini degiştirin dediler degiştik kadın 1 haftaya eşiniz burda olur demiş bu hafta vizem gelirmi sizce.

Fatihh18

Alıntı yapılan: seydi27 - Mayıs 16, 2018, 07:53:36 ÖS
Merhabalar vize başvurum 15.03.2018 tarihinde başvuru yaptım münihe gidicem yabancılar dairesi Eşimi 2ci çagırışı bi kagıt istediler iş yerinden iş sözleşmesi tarihini degiştirin dediler degiştik kadın 1 haftaya eşiniz burda olur demiş bu hafta vizem gelirmi sizce.

Gelir kardesim hayirli olsun

seydi27

Nesibi

munih icin gecen ay basvuru yapan varmi acaba?

Feneristt

Eşim bu gün evrakları verdi , bizim vizeye bakan kadın bir hafta izinliymiş diğer kadın bakmış evraklara o gelince sizin evraklara bakar demiş kadın , eşimden maaş bordrosu istemişlerdi eşim çalışmadığı için götüremedi maaş bordrosunu, çünkü 2 ay sonra okulunu devam edicek eşim böyle bir açıklama yapmış , eşim alman vatandaşı sıkıntı yaparlar mı acaba ?