2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

r2505s

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 07, 2018, 06:25:46 ÖS
Arkadaşlar yaklaşık bir saat önce vizem geldi çok mutluyum darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inşAllah'' halayy:) halayy:) halayy:) 🤗🤗🤗
Gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden Iyi yolculuklar dilerim...
Bide bizimki gelseydi artik...
Darısı başımıza inşAllah...

mercanx

Alıntı yapılan: r2505s - Haziran 08, 2018, 10:46:30 ÖÖ
Gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden Iyi yolculuklar dilerim...
Bide bizimki gelseydi artik...
Darısı başımıza inşAllah'...
İnşAllah sizinkide gelcek haziranda teşekkürederim  byby:)

mercanx

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Haziran 07, 2018, 02:23:18 ÖS
Hadi gozun aydin dedim sana bu hafta gelir diye 😂 yolculuk ne zaman  halayy:)
Hahah aynen aklıma geldi zaten pazartesi Allah izin verirse gidiyorum  ya:) ya:) :)

Feneristt

Arkadaşlar bu gün bizim avukat büyük ihtimalle vizeniz onaylanıp izmire gönderildi diyor , sizce böyle bir bir ihtimal var mı en son eşimin okul kaydını emaille sprmuşlardı onuda avukatımız pazartesi günü yollamıştı gerekli evrağı onlara , artık bıkkınlık geldi 😞

Kartalca

Merhbalar arkadaşlar
Bugün tam 1 hafta sonucunda
Vizem cıktı 90 günlük..
Sorum şu ki ben en geç ne zaman gidebilirim almanya ya
Düğünü yapıp gitmek istiyorum çünkü o da ağustos da

Feneristt

Alıntı yapılan: Kartalca - Haziran 08, 2018, 08:35:58 ÖS
Merhbalar arkadaşlar
Vizem cıktı 90 günlük..
Hayırlı olsun , bir haftada mı çıktı

Fatihh18

Merhbalar arkadaşlar
Vizem cıktı 90 günlük..

Tuna kardesim otobuse bin git 😂

vergassola

Merhbalar arkadaşlar
Vizem cıktı 90 günlük..

Hayırlı olsun, ilk kez 1 haftada çıktığını duyuyorum, Almanya'da hangi şehire gidiyorsun

mercanx

Alıntı yapılan: Feneristt - Haziran 08, 2018, 07:29:38 ÖS
Arkadaşlar bu gün bizim avukat büyük ihtimalle vizeniz onaylanıp izmire gönderildi diyor , sizce böyle bir bir ihtimal var mı en son eşimin okul kaydını emaille sprmuşlardı onuda avukatımız pazartesi günü yollamıştı gerekli evrağı onlara , artık bıkkınlık geldi 😞
Şimdi şöyle yola cıkabilirsin mesela daha önceden avukatınızın dediği herşey çıktımı gerçekten yardımı dokundumu öyle analiz edersin ama şimdi bosuna lafda demez bence bu işlerin içinde öyle diyorsa onay verme ihtimali vermemesinden daha yüksek o yüzden içini ferah tut ve iyi düşün ki iyi olsun .ayrıca isteyebilcekleri herşeyi istediker ve eşin alman vatandaşı daha fazla kurcalamazlar rn fazla kurcalayacakları bu kadardı  okey:) okey:)

Feneristt

Alıntı yapılan: mercanx - Haziran 09, 2018, 06:17:10 ÖS
Şimdi şöyle yola cıkabilirsin mesela daha önceden avukatınızın dediği herşey çıktımı gerçekten yardımı dokundumu öyle analiz edersin ama şimdi bosuna lafda demez bence bu işlerin içinde öyle diyorsa onay verme ihtimali vermemesinden daha yüksek o yüzden içini ferah tut ve iyi düşün ki iyi olsun .ayrıca isteyebilcekleri herşeyi istediker ve eşin alman vatandaşı daha fazla kurcalamazlar rn fazla kurcalayacakları bu kadardı  okey:) okey:)
Haklısınız gerçekten , istedikleri herşeyi verdik gerçekten onayın verilmiş olabiliceğini düşünüyorum  :)

Fatihh18

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 09, 2018, 12:11:29 ÖÖ
Hayırlı olsun, ilk kez 1 haftada çıktığını duyuyorum, Almanya'da hangi şehire gidiyorsun

Esi avusturya vatandasi onun vizesini ankara konsolosluguna verdi onayladilar geri verdiler  halayy:)

Feneristt

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Haziran 09, 2018, 09:49:34 ÖS
Esi avusturya vatandasi onun vizesini ankara konsolosluguna verdi onayladilar geri verdiler  halayy:)
Rekor onun elinde her halde  halayy:)

vergassola

Alıntı yapılan: Fatihh18 - Haziran 09, 2018, 09:49:34 ÖS

Benimde eşim Alman vatandaşı 7 yaşında kızım var o da Alman vatandaşı Nisan ayında ikametini Almanya'ya aldırdık okul kaydını yaptırdık, 30 Mayısta çocuk üzerinden başvurdum, 20 Ağustosta yeni dönemde okula başlayacak inşAllah o zamana kadar yetişir

Fatihh18

Alıntı yapılan: vergassola - Haziran 09, 2018, 11:48:05 ÖS
Benimde eşim Alman vatandaşı 7 yaşında kızım var o da Alman vatandaşı Nisan ayında ikametini Almanya'ya aldırdık okul kaydını yaptırdık, 30 Mayısta çocuk üzerinden başvurdum, 20 Ağustosta yeni dönemde okula başlayacak inşAllah' o zamana kadar yetişir

Yetisir kardesim ortalama 4-6 haftada geliyor

Kartalca

Fatih baba zaman hızlı geçiyor
Nereden nereye
Daha dün bekardık😀

Kartalca

Bu arada eşi avusturya veya Ab vatandaşı olanlar A1 den muaf oluyomuş..ben de konsoloslukta öğrendim amaaaa almanya nın işi belli olmaz orda yok die adamı geri gönderirler mi belli olmaz valla

Feneristt

Alıntı yapılan: Kartalca - Haziran 10, 2018, 03:11:13 ÖÖ
Bu arada eşi avusturya veya Ab vatandaşı olanlar A1 den muaf oluyomuş..ben de konsoloslukta öğrendim amaaaa almanya nın işi belli olmaz orda yok die adamı geri gönderirler mi belli olmaz valla
Yanlış okumuş olmayasın benim bilfiğim sen ab vatandsşı olsaydın dil zorunluluğu yoktu eşin değil 🙄