2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Özce Tzn

Başvuru: 09.07.2018 - Ankara
İstikamet: Berlin
Eşim Türk vatandaşı
28.09.2018  yabancılar dairesine gönderildi.
01.10.2018 evraklar yabancılar dairesine ulaştı.
57 gün oldu.
vizesi gelenlerinde gözleri aydın olsun.
Vize bekleyen herkese şimdiden Allah' sabır ve biran önce ailelerinin yanına gitmeyi nasip etsin inşaAllah...Umarım tüm vize bekleyenlerin de en kısa sürede sonuçlanır.

Kılıçarslan

Alıntı yapılan: Özce Tzn - Ekim 05, 2018, 03:52:18 ÖS
Başvuru: 09.07.2018 - Ankara
İstikamet: Berlin
Eşim Türk vatandaşı
28.09.2018  yabancılar dairesine gönderildi.
01.10.2018 evraklar yabancılar dairesine ulaştı.
57 gün oldu.
vizesi gelenlerinde gözleri aydın olsun.
Vize bekleyen herkese şimdiden Allah'' sabır ve biran önce ailelerinin yanına gitmeyi nasip etsin inşaAllah'...Umarım tüm vize bekleyenlerin de en kısa sürede sonuçlanır.

Amîn. Umarım daha fazla uzamaz süreciniz

Arya1805

Merhaba ben 14.09.2018 de ankaradan başvurdum bizim evraklarda hiçbir sıkıntı Yok eşimi de hiç çağırmadılar ne zaman çıkar acaba vize çok sürer mi

Baharla

Alıntı yapılan: Bettyy39 - Ekim 04, 2018, 11:54:09 ÖS
İşiniz zor o zaman biraz sizin bu yüzden oyalayıp dururlar işsizlik maaşı olunca vermiyorlar vizeyi Türk vatadansı olması yüzünden ama şimdiye  kadar red de vermişler. Bende anlamıyorum alman gibi onlarda o ülkeye vergi ödeyip hizmet ediyorlar ama sırf Türk vatandaşı diye bu kadar eziyet ettiriyorlar. Beni  eşim memur arbeitsamda en yüksek vergiyi ödüyor şuan fakat 6 ay dolmadan bana vize vermiyorlar. 6 yıllık evliyiz üstelik
nasip ayri bir imtihan bizimki ... Rabbim sonucu hayirli ve guzel eylesin gelisme olunca yazacagim yoruldum artik ..Beklemekten kimseyle gorusmek istemiyorum ne oldu diye Sorup duruyorlar

secomeso

Alıntı yapılan: Kılıçarslan - Ekim 04, 2018, 11:26:25 ÖS
İnşAllah' öyledir. Bekleyecegim artık bir ay daha ama yabancılar şubesine gitmiştir sanırım bir ay da evraklar

Eşiniz yabancılar dairesine bizzat gitsin sorsun. Bana da telefonda bilgi vermemişlerdi kendim gittim meşersem adam 2 hafta tatilden yeni dönmüş evraklar o yüzden aksamış.

secomeso

Vizemiz geldi çok şükür 😍🎊🎉
Allah tüm bekleyenler sabır versin. Tez zamanda çıksın vizeleriniz inşAllah 🙏🏼

secomeso

Şimdi benim anlamadığım şu, vizeyi 90 günlük vermişler. Ben bu konuda ne yapmam gerekiyor ? Bilgisi olan var mı ?
Yabancılar dairesine mi gitmemiz lazım ? Uzatıyorlar mı vizeyi yada hep böyle 3 aylık verip her defasında biz mi uzattırıcaz ? Anlamadım orasını 😃

m33m

Alıntı yapılan: secomeso - Ekim 06, 2018, 12:15:41 ÖS
Şimdi benim anlamadığım şu, vizeyi 90 günlük vermişler. Ben bu konuda ne yapmam gerekiyor ? Bilgisi olan var mı ?
Yabancılar dairesine mi gitmemiz lazım ? Uzatıyorlar mı vizeyi yada hep böyle 3 aylık verip her defasında biz mi uzattırıcaz ? Anlamadım orasını 😃

90 günlük vize sadece eşinizin almanyaya giriş yapmasını sağlayacak vizedir, oraya gidince yabancılar şubesinden randevu alıp oturum alacaksınız, ve size kart gelecek...
Oraya gittiğiniz zaman ücretsiz almanca eğitimi hakkınız olduğunu unutmayın lütfen..
Hayırlı uğurlu olsun

secomeso

Alıntı yapılan: m33m - Ekim 06, 2018, 01:56:04 ÖS
90 günlük vize sadece eşinizin almanyaya giriş yapmasını sağlayacak vizedir, oraya gidince yabancılar şubesinden randevu alıp oturum alacaksınız, ve size kart gelecek...
Oraya gittiğiniz zaman ücretsiz almanca eğitimi hakkınız olduğunu unutmayın lütfen..
Hayırlı uğurlu olsun

Bilgi için çok teşekkür ederim 🙏🏼
Sağolun ☺️

Cilbas

Alıntı yapılan: m33m - Ekim 06, 2018, 01:56:04 ÖS
Hayırlı uğurlu olsun
ücretsiz almanca eğitimi derken nasıl alıyoruz o eğitimi bilgi verirmisiniz lütfen

Hintahiri

Foruma yeni katiliyorum,benim almanyadan onay 13 eylude  gelmis ama hala konsolustan bir yanit yok,bu kadar surede bekleyen onlanlar. Var mi?

m33m

Alıntı yapılan: Cilbas - Ekim 06, 2018, 07:59:39 ÖS
ücretsiz almanca eğitimi derken nasıl alıyoruz o eğitimi bilgi verirmisiniz lütfen
Bende bildiğim kadarıyla söyledim ancak eyalete göre değiştiğinide biliyorum, gittiyseniz veya gittiğiniz zaman yabancılar şubesiyle görüşün..

m33m

Alıntı yapılan: Hintahiri - Ekim 06, 2018, 10:02:32 ÖS
Foruma yeni katiliyorum,benim almanyadan onay 13 eylude  gelmis ama hala konsolustan bir yanit yok,bu kadar surede bekleyen onlanlar. Var mi?

Normalde 1 hafta - 10 gün içinde elinize ulaşmış olması gerek konsolosluğu aradınız mı?

Hintahiri

Evet aradim islemde diyorlar,yogunluk varmis ;istanbuldan basvuru yaptim,onaydan sonra bu kadar surucegini  hiç beklemezdim çok zor,Allah bize sabır versin.

rehaakalan

Alıntı yapılan: Bettyy39 - Ekim 04, 2018, 01:06:03 ÖS

25 gunde cikanida duymustum Ben 1 ay surer sonra gelir diye düşünmüştüm.Baya surecek anlasilan esimin 4 aydir calisiyor olmasi evide eylul ayinda tutmus olmamiz hic sureye etki etmez mi ya tuh :) bilseydim isten cikmadan once basvuruyu yapar sureci parasiz pulsuz bekleyerek gecirmezdim herkese Allah' sabir versin

Birde ups kargo ankarada bir fis verdi ustunde takip kodu pasaport no olan 20 tl odedigimiz dekont o evraklarin almanyaya gonderilecegi takip kodu mu yoksa evraklar Türkiye'ye geldikten sonra bize gonderilecegi takip kodu mu hicbir hareket gozukmuyor onda ne zaman girip takip etsem bilginiz varmidir

rustem34

Alıntı yapılan: secomeso - Ekim 06, 2018, 11:53:08 ÖÖ
Allah' tüm bekleyenler sabır versin. Tez zamanda çıksın vizeleriniz inşAllah' 🙏🏼

Gozunuz aydin. Hayirli olsun. Bebeginize yetismesi cok guzel olmus.

rehaakalan

Alıntı yapılan: secomeso - Ekim 06, 2018, 11:53:08 ÖÖ
Allah' tüm bekleyenler sabır versin. Tez zamanda çıksın vizeleriniz inşAllah' 🙏🏼

Hayirli uğurlu olsun darisi bizlerin basina inşAllah :)