2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Berk420

Alıntı yapılan: King22 - Aralık 06, 2018, 06:35:34 ÖS
Tesekkürler! aslinda normal sonucta Devletlerin kendi bürokratik isleri. Bekleyelim...

Aynen öyle. Şansımız bol olsun  halayy:)

Dagdelen62

Evet arkadaşlar dört ay oldu ve hala bekliyoruz umudum kalmadı artık ocağa çıkar inşAllah

Gizeli

Merhaba 28.08.18 tarihinde basvuru yaptım  eşimde kagıtları verdi içeri daha ne kadar beklicez 🤔🤔 fikri olan

funmanias

Alıntı yapılan: Dagdelen62 - Aralık 06, 2018, 08:26:47 ÖS
Evet arkadaşlar dört ay oldu ve hala bekliyoruz umudum kalmadı artık ocağa çıkar inşAllah'

Sizin durum gerçekten çok anormal telefonla ve e-mail ile biraz taciz edin bence sonuçta 90 gunluk süreyi doldurmuş bulunmaktasınız. size basşvuru esnasında verdıklerı bır evrak ve o evrakta bir numara yazılı takıp no gibi birşey mumkunse o kagıt ı sceen yapın yada resmenını cekin e-mail de eke koyun ve e-mail atmaya baslayın . hergun 1 tane atın :/ gerçekten aşırı sinir bozucu bir durum bu arada yaşınız kaç acaba ?  yaşınız büyükte o yüzden mi yada evliliğimi inandırıcı bulmuyorlar acaba :/ eşiniz e-mailini düzenli olarak takip ediyor mu ? yada hafta da 1 kere yabancılar şubesıne gidiyoe mu ?

funmanias

Alıntı yapılan: Gizeli - Aralık 06, 2018, 09:27:41 ÖS
Merhaba 28.08.18 tarihinde basvuru yaptım  eşimde kagıtları verdi içeri daha ne kadar beklicez 🤔🤔 fikri olan

sizde çok uzun süredir bekliyorsunuz ? yaşınız kaç acaba ? eşinize herhangi bir mektup yada telefon gittikten sonramı verdi evraklarınızı ? evraklarınızı nezaman teslim etti eşiniz ?

Gizeli

23 yaşımdayım evrak teslimi ekim ayonda yaptık berline gideceğim

funmanias

Alıntı yapılan: Gizeli - Aralık 06, 2018, 10:43:52 ÖS

Çok uzun beklemissiniz gene :( inş ben boyle beklemem

Dagdelen62

Alıntı yapılan: funmanias - Aralık 06, 2018, 09:54:35 ÖS

Sizin durum gerçekten çok anormal telefonla ve e-mail ile biraz taciz edin bence sonuçta 90 gunluk süreyi doldurmuş bulunmaktasınız. size basşvuru esnasında verdıklerı bır evrak ve o evrakta bir numara yazılı takıp no gibi birşey mumkunse o kagıt ı sceen yapın yada resmenını cekin e-mail de eke koyun ve e-mail atmaya baslayın . hergun 1 tane atın :/ gerçekten aşırı sinir bozucu bir durum bu arada yaşınız kaç acaba ?  yaşınız büyükte o yüzden mi yada evliliğimi inandırıcı bulmuyorlar acaba :/ eşiniz e-mailini düzenli olarak takip ediyor mu ? yada hafta da 1 kere yabancılar şubesıne gidiyoe mu ?
taciz ediyoruz haftada bir eşim arıyor ben iki güne bir mail atıyorum eşime yok hastayım yok bakamadım yok inceleyeceğim diyorlar bana cevap veren yok Evet bayağı sinir bozucu hem de yaşım 31 evliliğimi ilk başvuruda inandırıcı buldular şimdi bunu bahane edemezler herhalde sahte evlilikten şüphe etseler çapraz sorgu yapmazlar mı bizimki gerçekten aşk evliliği bilmiyorum ama bence eşimin ordakiler ibnelik yapıyorlar bu laf için özür dilerim

Harpies35

Arkadaşlar vize çıktıktan sonra nekadar süre içerisinde gitmemiz gerekiyor almanyaya  bir bilgisi olan var mı ? Yani bize orda vizeden sonra rendavu falan mi veriyorlar ?

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Gizeli - Aralık 06, 2018, 09:27:41 ÖS
ben 16 Ağustos da verdim hala bekliyorum belli olmuyor belirsizlik çok sinir bozucu  offoff:) benim arkadaşın başvuruyla beraber süreci iki aydı nasip işi Allah yardımcımız olsun inşAllah 🙏🙏🙏

Dagdelen62

Alıntı yapılan: Harpies35 - Aralık 06, 2018, 11:42:32 ÖS
Arkadaşlar vize çıktıktan sonra nekadar süre içerisinde gitmemiz gerekiyor almanyaya  bir bilgisi olan var mı ? Yani bize orda vizeden sonra rendavu falan mi veriyorlar ?
ben tam bilmiyorum ama 90 günlük vize veriyorlar ilk etapta bu 90 gün içinde gitmeniz gerekiyor diye biliyorum ama yine de size yanlış bilgi vermek istemem

Berk420

Alıntı yapılan: Gizeli - Aralık 06, 2018, 10:43:52 ÖS

Berlin'de kalacak yer buldunuz mu ? Ben de Şubat'ta Berlin'e taşınacağım eşim ile. Orada ev bulmak zor ama biraz... Eşiniz oralı mı ?

Gizeli

Bizim evimiz var berlinde evet çok zor ev bulmak orada insAllah en yakın zamanda gelir vizem biz avukat tuttuk yabancılar şubeye kendisi gidip soruyor sürekli bakalım artık hayırlıısı

Nesibi

Alıntı yapılan: Harpies35 - Aralık 06, 2018, 11:42:32 ÖS
90 gunluk vize veriyorlar zaten o sure zarfinda almanyaya giris yapmaniz lazim ki gittikten sonra sureli vize icin basvuruda bulunmaniz gerekli oyuzden cok zaman kaybetmeden gitmeniz faydaniza olur.

Berk420

Arkadaşlar bugün eşimi aradılar ve evraklarımız ellerine ulaşmış. Pazartesi gününe de randevu aldı. Umarım çıkar en kısa sürede. Yeni haberleri aktarırım buraya.
Başvuru tarihi 26 Kasım(İzmir)

Alıntı yapılan: Gizeli - Aralık 07, 2018, 11:57:21 ÖÖ
Bizim evimiz var berlinde evet çok zor ev bulmak orada insAllah' en yakın zamanda gelir vizem biz avukat tuttuk yabancılar şubeye kendisi gidip soruyor sürekli bakalım artık hayırlıısı

O zaman şanslısınız. Çok güzel. İş bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz veya eşiniz? Biz de Şubat'ta oraya taşınacağız.

funmanias

Alıntı yapılan: Berk420 - Aralık 07, 2018, 04:59:00 ÖS
Arkadaşlar bugün eşimi aradılar ve evraklarımız ellerine ulaşmış. Pazartesi gününe de randevu aldı. Umarım çıkar en kısa sürede. Yeni haberleri aktarırım buraya.
Başvuru tarihi 26 Kasım(İzmir)

Tebrikler yolun yarısı bitmiş eşiniz evrakları verdikten sonra 1 gün içinde vizenixin çıkması gerekli buda demek oluyor ki yılbaşına eşinizle geçirebilirsiniz. Hangi şehir e başvurmuştunuz ? Eşiniz hangi şehirde ?

O zaman şanslısınız. Çok güzel. İş bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz veya eşiniz? Biz de Şubat'ta oraya taşınacağız.

Ela.a

Istenilen evraklar verilince yabancilar subesine gerçekten 1 2 gün içerisinde vize geliyomu okudugum kadariyla genelde oyle yazmislar sizde böyle bisey demissiniz acaba geç gelen var mı yorum yapabilir misiniz