2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozan2019

Merhaba 2019 doğmamış cocuk üzerinden vize belekleyen varmı ?
Ben 2019 ocak 3 doğmamış cocuk üzerinden vize basvurusu yaptım.
Konsolosluk gorusmem süper gecti.sadece esımın doğum tarıhını sordular
Eşım mayıs 12 de doguk yapıcak annelık pasaportuna baktı ve esınız mayıs 12 de dogum yapıcak size vizeniz için nısan 12 yanı 1 ay oncesine (vizenizi verebiliriz ) dedi
Ben yanımda eşimin hastane raporlarınıda goturdum verdım .daha erken olmazmı dedım ..olabilir fakat buna yabancılar subesi karar verıcek bız nısan 12 yazalım onlr raporları gorur zaten esınızde durumu ızah etsıın yabancılar subeye dedıler .
Bız vızenıze onay onlar ıse erken gelebılır yada gelemez derler dedi.
Allahtan yabancılar subedeki calısan bayan cok anlayısşı esıme guler yuzlu davranıyor . Esım 2 gun once gıttıgınde evraklar onlibe olarak geldi turkıyeden aöa posta yanı orjınal evrakları beklıyoruz demıs.ben evraklar elıme ulastıgında esınızın erken gelmesı ıcın onay verıcem demıs saholsın
Bu arada cocuk uzerınden yaptıgım ıcın vıze ucretıde talep etmedıler .sadece 20 tl kargo parası odedım
Bu arada unutöadan söyleyim.  (Önemli )
İdata evrak listesini gonderıyor hepsını hazırlıyorsunuz ama yazmadıkları bırsey var lısteye nufus mudurlugunden b formu almanız gerekıyor ben bunu almadan gıttım  sabah 7:45 randevumda  memur bayan evet evral lıstesınde b formu yok ama bız genede ıstıyorz dedıler.bana öğlen 12 ye kadar musade etti gidip beyoğlu nıfustan hemen aldım  getırdım ama ıcerı almadılar evragımı alıp bız ıcerı verıcez dedıler.
Ben eve heldım saat 11:30 da konsoloslukta işlemi minyapan bayan ozan ben 12 ye kdar evrak getırecektınız ne oldu dedı . Ben getırdıgımı fakat kapıda gorevlı arladas size iletecegını soyledı dedım
Anladım getırmedı ben gıdıp alayım o halde dedı 👊🏼 Soyleyeceklerım bukadar 2019 da dogöamıs cock uzerınden gşdenler bilgilerini paylaşırsa sevınırım .herkese hayırlı olsun bu yol

ercan1453

Alıntı yapılan: ercan1453 - Ocak 13, 2019, 12:13:09 ÖS

Kardeşim onda haklısın ama ben tırcıydım Avrupa'ya gider gelirdim ilk kez gelmicem Almanya'ya

Merhaba arkadaslar evet 61 gün sonra pasaportum geldi ve bana hicbir mesaj gelmedi 13 Kasim 2018 de istanbulda  basvuru yapmistim  10 ocak 2019 da esime evrak gitmisdi 14.01-2019da yani  bugün pasaportum elime geldi Allah herkese sabirlar versin

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: ercan1453 - Ocak 14, 2019, 06:59:14 ÖS
Merhaba arkadaslar evet 61 gün sonra pasaportum geldi ve bana hicbir mesaj gelmedi 13 Kasim 2018 de istanbulda  basvuru yapmistim  10 ocak 2019 da esime evrak gitmisdi 14.01-2019da yani  bugün pasaportum elime geldi Allah' herkese sabirlar versin
amin ve hayırlı olsun vize niz ...Sağlıkla hayırlı yolculuklar

ercan1453

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 14, 2019, 08:42:28 ÖS
amin ve hayırlı olsun vize niz ...Sağlıkla hayırlı yolculuklar

Tesekkür ederim kardesim darisi sizlerin basina insaAllah Frankfurt Main yolculugu baslasin  :D

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: ercan1453 - Ocak 14, 2019, 08:59:58 ÖS
Tesekkür ederim kardesim darisi sizlerin basina insaAllah' Frankfurt Main yolculugu baslasin  :D
rica ederim ve amin inşAllah vize m b.Münih dortmut maçına inş yetişir 😂

ercan1453

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 15, 2019, 03:43:41 ÖÖ
rica ederim ve amin inşAllah' vize m b.Münih dortmut maçına inş yetişir 😂

insaAllah hersey istedigin gibi olur almanyanin neresine gitceksin

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: ercan1453 - Ocak 16, 2019, 12:29:36 ÖÖ
insaAllah' hersey istedigin gibi olur almanyanin neresine gitceksin
tsk ederim sizin de inşAllah augsburg benim sizin tabi çıkarsa vize

Ftm.i

Merhaba arkadaslar, basvuru icin gerekli evraklarda esimden benim Pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisini istiyolar,
eski soyadimla olan pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisiyle basvursak sorun cikarmi yenileri daha elime gecmedi ve beklemek istemiyoruz.

Blue34

Alıntı yapılan: Ftm.i - Ocak 16, 2019, 12:02:28 ÖS
Merhaba arkadaslar, basvuru icin gerekli evraklarda esimden benim Pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisini istiyolar,
eski soyadimla olan pasaportumun ve oturma iznimin fotokopisiyle basvursak sorun cikarmi yenileri daha elime gecmedi ve beklemek istemiyoruz.

Bir sorun olmaz cunku yeni belgeler gelene kadar eski belgeler herzaman gecerli kabul ediliyor konsoloslukta beklemenize gerek yok basvurabilirsiniz

Nesibi

Cikar soyismi degisikligi olmuş yenilerini vermeniz gerekli kabul etmezler.

Vize bekleyen

Merhaba bu konu hakkında kesin bilgi icin konsolosluk u  arayip sorun derim...

Vize bekleyen

Merhaba, Kasım 1 de basvuru yaptım Kasım 27 gibi evraklarım Almanya ya ulasmis .. 5 aralik da eşim evrakların i teslim etmiş... 17 aralık da talimat gönderildi denmis eşime konsolosluk a talimat gönderildi denmis... ama ben baş vuru yapalı 67 gün oluyor hala haber yok.. konsolosluk bilgi veremem diyor, eşim yarın yabancı dairesine yeniden gidecek... çıkmayacak mi ki vize m bu süre nedir normal mi ... Eşim in evrak teslimi5 aralık dan buyana 41 gün geçti ... normal mi bu? Yipratici olmaya başladı iyice .... iyi akşamlar hepinize

ercan1453

Alıntı yapılan: Vize bekleyen - Ocak 16, 2019, 12:59:37 ÖÖ
tsk ederim sizin de inşAllah' augsburg benim sizin tabi çıkarsa vize

insAllah bir anca önce cikar vizeniz  ben frankfurt main`e gidcem ama ausburgda cok bulundum transportcuydum devamli TIR la avrupaya gider gelirdim istanbuldan

ercan1453

Basvuru yaparken evlilik cuzdanini yaninda bulundursun sorun yapmazlar cunku nufus kayit örneginde bile sizin kayitiniz esinizin üzerine görünüyor bir problem yapcaklarini sanmiyorum

Ftm.i

Alıntı yapılan: ercan1453 - Ocak 16, 2019, 10:33:06 ÖS
Basvuru yaparken evlilik cuzdanini yaninda bulundursun sorun yapmazlar cunku nufus kayit örneginde bile sizin kayitiniz esinizin üzerine görünüyor bir problem yapcaklarini sanmiyorum

Tesekkürler Ankaradan mail geldi kabul ediliyormus bilgiler eslestigi sürece sorun cikmiyormus yinede cok sagolun :)

Kulade19

Arkadaslar bende kendi tecrubelerimi paylasmak istedim ben 31 ekimde basvuru yapmistim Ankaradan bugun 17 Ocakta vizem geldi. Öncelikle bu forumdaki herkese cok tesekkur ediyorum ve bekleyen herkese sabir dilerim ve dilerim ki en kisa sürede herkesin vizesi cikar ve eslerine yuvalarina kavusurlar. Yardimci olabilcegim ya da sormak istediginiz olursa sorabilirsiniz. Herkese sabir ve yuvalarinda mutluluk diliyorum.

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Ejina - Ocak 17, 2019, 07:48:34 ÖS
Arkadaslar bende kendi tecrubelerimi paylasmak istedim ben 31 ekimde basvuru yapmistim Ankaradan bugun 17 Ocakta vizem geldi. Öncelikle bu forumdaki herkese cok tesekkur ediyorum ve bekleyen herkese sabir dilerim ve dilerim ki en kisa sürede herkesin vizesi cikar ve eslerine yuvalarina kavusurlar. Yardimci olabilcegim ya da sormak istediginiz olursa sorabilirsiniz. Herkese sabir ve yuvalarinda mutluluk diliyorum.
vizenız hayırlı olsun .. sevindim adiniza. ..nereye gideceksiniz?  Ben de 1 Kasım da başvuru yaptım izmirden evrakları m 27  Kasım da almanya da idi eşim 5 aralık da evrak teslim etti ve bugün yeniden y.şube ye gitti ... kişi eksikmis sabır demişler mail adreslerini almış mail de yazalım diyor eşim ... işlem talimat sürecinde demişler bugün oysa  1 ay önce de talimat izmir e verildi demiş di yabancı şube ...ne yapacagim sasirdim neler oluyor bi anlmadim gitti.. augsburg eşim orda .. kafam çok karışık arti kalbim ağır artık  y çıkmazsa ne yaparım diye dusunmekden uyuyamiyorum... ben öğretmenim işimi bıraktım burda eşim ile evlenen diye aileme çok israr ettim ...aynı yaştayiz ilk ve son evliligimiz inşAllah... bilmiyorum sonuç ne olur ...ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN HEP MUTLU OLUN iyi günde kötü günde inşAllah eşiniz ile bir güzel günlerini z olsun...