Türk eşten istenilen belgeler ACİL YARDIM

Başlatan ERTu52, Ocak 09, 2018, 11:08:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERTu52

Merhaba arkadaslar eşimden yabancılar dairesi bir kaç belge talep etti hersey tamam
Sadece son 3 ayın maaş bodrosu veya aylık ne kadar çocuk parası aldıgı belgesini istediker bu konu üzerinde kararsız kaldık
Benim sizlere sormak istediğim daha önce bu durumla karşılasan arkadaslar ne gibi yol izledi
Eşimin daha önce çalışmışlıgı yok gelir belgesi gösteremiyoruz o yüzden
Bu zamana kadar herhangi bir yardım almadı
şu an sadece çocuk parası ve annelik parası alıyor annelik parasını da 1 yıl alıcak sadece bu durum bizim için herhangi bir sorun yaratırmı yada nasıl bir yol izlemeliyiz ?

erturk

benim eşimde çalışmıyor devletten yardım alıyor aynı evrakları bizdende istediler yabancılar polisi devletten geçindiğini duyunca direk red cevabı verdi yaklaşık 2000 euro yakın geliri olması gerektiğini yada bana iş garantisi verebilecek bana kefil olacak birini bulmamızı söyledi tabi sizin eşiniz yardım almıyor ve ailesinin durumuda iyi ise farklı olabilir benim düşüncem birde heryerdeki yabancılar polisinin yaklaşımı farklı oluyor bize çok ters biri denk geldi eşimi dinlemedi bile ve benim vizem red geldi bizde itiraz ettik şuan avukat uğraşıyor ve neredeyse bir sene oldu hala bir sonuç yok

ERTu52

Alıntı yapılan: erturk - Ocak 10, 2018, 02:09:29 ÖÖ
benim eşimde çalışmıyor devletten yardım alıyor aynı evrakları bizdende istediler yabancılar polisi devletten geçindiğini duyunca direk red cevabı verdi yaklaşık 2000 euro yakın geliri olması gerektiğini yada bana iş garantisi verebilecek bana kefil olacak birini bulmamızı söyledi tabi sizin eşiniz yardım almıyor ve ailesinin durumuda iyi ise farklı olabilir benim düşüncem birde heryerdeki yabancılar polisinin yaklaşımı farklı oluyor bize çok ters biri denk geldi eşimi dinlemedi bile ve benim vizem red geldi bizde itiraz ettik şuan avukat uğraşıyor ve neredeyse bir sene oldu hala bir sonuç yok
Bugun evrakları teslim ettik hiçbir sorun olmadıgını ve onay vericeklerini söyledi ordaki bayan
Sen çocuk üzerindenmi basvurdun kardesım

erturk

Hayır çocuk üzerinden değil çocuk üzerinden olsa çoktan gitmiştim çocuk üzerinden olunca gelire dile hiç bir şeye bakmıyorlar