Bosanma hakkinda yardim

Başlatan Ohne idealien, Eylül 23, 2018, 07:11:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ohne idealien

KaLpSiz

Selam kardesim esten bagimsiz oturum. Almak icin gereken iki seneyi (oturum kartini aldiktan sonraki sure) ayni evde yasayarak gecirmissin. Oturumda hic bir sikinti olmaz. Kalacak yerbul esyani al bas git. Bu insanlarin kahri cekilmez ki sende cekme kardesim kafan rahat olsun oturumun saglam saygilar

rustem34

Alıntı yapılan: Ohne idealien - Eylül 23, 2018, 07:11:42 ÖS
Tam 2 yil 2 aydir almanyadayim. Kursa gittim B1 aldim arkasindan integration kurs yaptim. Alman vatandasi türk bir bayanla evliyim. Aylik brütto 1100 olarak bir is yerinde calisiyorum. Calisma planum haftada 26 saat. Esimle kesinlikle anlasamiyoruz ve uyusamiyoruz. Geldigimden veri idare etmeye düzeltmeye bir yoluna sokmaya calistikca bosa kürek cekiyorum. Her saat kavga ediyoruz. Kompleksli sinirli gecimsiz ama ben hep idare ediyorum. Alttan aliyorum olmuyor olmuyor olmuyor. Geceleri uyuyamiyorum uykusuz kac defa ise gittim calistim. O horlarken sabaha kadar evde dolasiyorum. Kendisinin ikinci evliligiyim. Artik katlanamiyorum. Git diyor istemiyorum diyor. Beni ötekilestiriyor. Psikolojim cok bozuk. Almanyada kalmak istiyorum türkiyeye dönmek istemiyorum. Nasil bir yol izlemeliyim. Lütfen söyler misiniz? Evliligimi cok kurtarmaya calistim cok sabrettim ama olmuyor artik saglik düzenim psikolojim hic kalmadi. Elleril vücudum titriyor. Sinir krizi panik atak gecirebilirim her an. Alkolüm kumarim kahvem yok evden ise isten eve. Kötü hicbir aliskanligim yok. Sorumsuz degilim elimden geldigince herseyi yapiyorum. Isten geliyorum temizlik bulasik bile yapiyorum yeter ki konusmasin sussun diye olmuyor ama olmuyorrrrrr. Lütfen yardim

Allah yardimcin olsun kardesim. Gereken bilgileri arkadaslar verecektir. Sadece durumuna gercekten cok uzuldum. En kisa zamanda kurtulursun insAllah.

Ohne idealien

KaLpSiz

Sana ozelden de yazdim bir dakikani bile bosa harcama oturumun uzar esten bagimsiz olarak. Git hayatini yasa zaman cabuk geciyor